Şimdi Ara

Casper ultrabook bios sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni bir ultrabook aldim cbe serisi. Fakat isletim sistemi coktugunde veyahut yeni bir isletim sistemi yuklemek istedigimde boot priority ayarlayamiyorum, biosa giremiyorum. Bunun sebebi ne olabilir.
    Biraz arastirdim nette uefi denilen olayla felan yapiliomus sanirim...

Bu advanced startuptan uefi secilince biosa gidiyor diyen var fakat orada uefi secenegi yok bende.
    Zaten ilk acilirken bilgisayar f2 vb tuslara ( evet kombinasyonlarini denedim) biosa gecmiyor. Bu biostan legacy e donusturmemiz lazim debiliyor fakat dedigim gibi biosa hic giremiyorum ben.
    Benzer sorunla karsilasip halleden varsa cok mutlu olurum bi yol soylerlerse...
    Ilginiz icin tesekkur ederim simdiden...

• Bios'a girmeyemi çalışıyorsun f2 tuşuna nerde bastığın önemli açılışta marka logoso geldiğinde bir defada olmayabilir peşpeşe birkaç defa bas bios'a girersin.Win8'de uefi seçeneğiyle formatın harici bir medyayla yapılması engellenmiş ama bu uefi seçeneği boot bölümünde olur legacy çevireceksiniz.
  • Yok f tusunun her seklini denedim. Biosa giremediim icin kapayamiorum legacy e gecemiorum. Yarin bi teknik servis aricambakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı bilgisayar ve bios a girmiyor ne yaptıysa olmuyor çözümü bulan oldu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper pişmanlıktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Dell Notebook HDMI Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Casper bios güncelleme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.