Şimdi Ara

Casper VIA A3216 Akıllı Telefon Video Inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
6.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Casperin pc lerinden yediğimiz kazık yetmedi birde telefonundan mı kazık yiyecez Benden uzak olsun
  • Bilincli tuketici +1. Casper in ismi lazim degil ankaradaki bir teknik servisinde cay icmekte idim. 2 kucuk cocugu ile bir kadin geldi elinde 1 telefon ve 1 tablet " alali 1 ay olmadi 3 ncu gelisim allah rizasi" diye basladi "cocuklarim cok uzuluyor" diye devam etti gerisi malum. Cart curt edip yolladilar kadincagizi. Allah bildigi gibi yapsin ama yanlarina kalmaz , kalmiyorda zaten. Onlar ne kadar kandirirsa kandirsin bizde aydinlatmaya calisacagiz insanlarimizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Arkdaşlar bende casper via a3216 aldım 2 aydır kullanıyorm, bence harika bir telefon gm gibi kasası dandik değil Iphone kasası gibi kaliteli, asphal 8 i kasmadan online oynayabiliyorum gerisini siz düşünün, piyasada yer edinmiş fakat fazla özelliği olmayan telefonlara dünyanın parasını vermeyelim artık! (casper türk malı altınıda çizmek isterim)

Casper in adı bile yabancı.

İŞlemcisi ekranı GPU su dahili hafızası sensörleri plastiği vs... hepsi Türkiye de üretilmiyor! Hepsi yabancı markalar .

İthal parçaları Türkiye de montaj dahi yapılsa gülerim ...

Yani kazanan yabancılar...

Casper biraz daha fazla kazanıyor ama o kazandığı ile kendi yerli sermayeyi beslemiyor hep yabancı firmaların bileşen üretecilerine gidiyor.

Övünelecek bir gram birşey yok. Keşke bileşenleri yerli olsa da paramız onlara gittse ama öyle bir durum da yok.

İyi olana parayı veriyoruz .

Casper ın bu modeline bakıyoru RAM berbat. Android kaynak kodu yayınlanmamış. Kullandığı işlemci berbat kullandığı ekran kalitesi vasat .

Ucuza satılan Nexus 5 kalitesinde bile değil...

Casper ürünleri performans kalite donanımsal üstünlükler açısından giriş seviyesinde ...

Casper işlemcilerini en düşük modelleri Snapdragon 200 en iyi işlemcisi de Snapdragon 400 ...

http://www.qualcomm.com/snapdragon/processors/800-600-400-200/specs

Türk kahvesi gibi en kalitesiz kahveyi Brezilya dan insanlarımıza empoze ettirip damak zevki oluşturulması gibi Casper gibi firmalarda bilişm sektöründe kalite namına bizlere düşük seviyeleri alıştırmak istiyor...

Duygu sömürüsü misali YERLİ FİRMA destek olun filan ... Yukarda yazdım Casper ürünleri alındığında yerli parça üreten sektör para kazanmıyor yine yabancılara gidiyor.

Tek çekirdekli işlemcili Atom modeli de vasat :

http://cpuboss.com/cpus/Qualcomm-Snapdragon-600-vs-Intel-Atom-Z2480

http://cpuboss.com/cpus/Qualcomm-Snapdragon-800-vs-Intel-Atom-Z2480

Neyin kafasında Casper merak ediyorum. Bu şirket Türkiye de düşük kalite ve düşük performanslı ürünlerle kimlere hizmet ediyor ?! ...

Desteğin hertürlüsü zaten yıllardır vasat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 5 Ocak 2014; 8:09:29 >

• İşte dostum casper pazarlama stratejisi sayesinde bu piyasada tutunuyor. İnsanlara söylüyoruz toplu sipariş üzerine çindeki bir firmaya ürettiriyor montaj bantları bile orada türk mühendislerinin bir tek vida taktığı yok ama gel gör ki özellikle 18 yaş altı çocuğu olan, torun torbasına hediye almak isteyen insanları bir çırpıda kandırıyorlar. Türk markasıymış peh peh madem öyle açsın fabrika kapılarını görelim bakalım ümraniye tesislerini. Onarım yaptırdıkları bile stajyer öğrenciler. Allah tüm dünya halklarını casper dan korusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turn table -- 5 Ocak 2014; 11:33:15 >
  • şarzı çok çabuk bitiyor

• Kullandığınız İ-Phone'ler Amerikada mı üretiliyor sanıyosunuz?
    Herşey Çin malı artık. Ayıkın...

• Çöpss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

general mobile discovery ile karşılaştırınca çöp, çöp

VIA a3216 fark atar GM D ye.İki telefonda bende var.İkisininde karşılaştırma videosu çektim.Yakında internete koyacağım.Kandırmayın milleti.GM D nin tek iyi yanı çözünürlüğü fazla.Çözünürlük için de para çöpe atılamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLezGaming

quote:

VIA a3216 fark atar GM D ye.İki telefonda bende var.İkisininde karşılaştırma videosu çektim.Yakında internete koyacağım.Kandırmayın milleti.GM D nin tek iyi yanı çözünürlüğü fazla.Çözünürlük için de para çöpe atılamaz.

discovery " Elite" demek istedim arkadaşım. Net'de 16mpixel foto sample'leri var. İncele ve tarafsız gözle tekrar yanıtlarsan sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

discovery " Elite" demek istedim arkadaşım. Net'de 16mpixel foto sample'leri var. İncele ve tarafsız gözle tekrar yanıtlarsan sevinirim.

O zaman Discovery Elite deseydin arkadaşım.Ben normal Discoveryden kullanıyorum.Artı olarak taraf tutmuyorum.Hem neden tutayım iki telefonda bende var.Casper VIA a3216 GM D DEN DAHA İYİ.Ben sadece durumu olmayan arkadaşlar için söyledim.Yoksa durumları iyi ise iki telefondan da alsınlar kullansınlar.Tekrar söylüyorum AYRIM YAPMIYORUM.Ayrıca fiyatı fazla ise hak ediyor.Böyle bir fiyata böyle bir telefon bulamazsınız.

• O.K Teşekkür ederim. Size de sonuna kadar inanıyorum. Benim dikkatsizliğimdi.
  • quote:

quote:

Birisi 1000 diğeri 650 tl. Antutu da bir kaç bin fazla puan almak için hemen casper a 1000 tl bayılmalıyım dimi? 1000 tl nin üstüne 100 tl daha verip elite almak varken hemde. Git işine casper çalışanı seni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

quote:

Birisi 1000 diğeri 650 tl. Antutu da bir kaç bin fazla puan almak için hemen casper a 1000 tl bayılmalıyım dimi? 1000 tl nin üstüne 100 tl daha verip elite almak varken hemde. Git işine casper çalışanı seni.

Ne komik adamsın Sen ticareti ne sanıyorsun kardeş? Casper çalışanı Casper telefon sattığında parası o çalışana mı kalıyor sanıyorsun? Casper çalışanı her zamanki gibi asgari ücret alıyor.Ve artı olarak Casper de çalışmıyorum,öğrenciyim.Ben fikrimi söyledim.General Mobile kötü diye bir şey demedim.Casper VIA daha iyi dedim.Bunları göz önünde bulundurarak tartışalım.

• Biz Türk Halkı olarak özelliğe değilde görüntüye firma geçmişlerine baktığımız için bu saçma tartışmalar oluyor ya. Sen bilgisayar almaya gittiğinde sony markasının yanında yarı fiyatına casper görüpte alırsan oyun oynarken ısınırda kasarda kapanırda sana az bile oyun için laptop alınmaz ama bizim halkımız sırf görüntüsü aynı diğe 4gb ekran kartı yazıyor diğe gider Sony almaz casper alır oyun açılmaz sonra vay casper boyle vay soyle ekran kartının hafızası değil hızıdır önemli olan Casperında sessiz ısınmayan kasmayan pcleri var ama sony fiyatında.

Telefon alırkende firmanın geçmişine bakanların bir çoğu lumia serisini aldı şimdi alayı satmaya çalısıyor niye çünkü arkadaşlarının 300-400 tl lik android telefonlarındaki oyunları 1000 tllik lumıalar açmıyor.

Asıl aylardır tartısılan konuya gelirsek
    Casper via 3216 mı yoksa G. Discover mı
    Öncelikle şu bir gerçek 2 markada telefonlarını kendi üretmiyor ve nokia gibi bir firma bile başka firmalara ürettirirken büyük bir sorun değil bu sonuçta samsung'ta hangi marka parça varsa bu 2 telefondada o parçalar var samsung kendimi üretiyor işlemcisini ramını dunya montaj firması olmuş siz neyin derdindesiniz.

Aralarında performans olarak buyuk farklar yok hatta her 2sini kullanan biri olarak birinde yaptığımı diğerinde yapamadım gibi bir olay hiç olmadı. Discover'ın pili biraz erken bitiyor. Casperın ise dizaynı discover'a göre kaba kalıyor.

Discoverda asphalt 8 android markette nedense yok ama casper vıa a3216da yağ gibi kayıyor oyun.

Sonuç olarak herzaman yaptınızı yapın görüntüsü hangisi hoşunuza gittiyse onu alın ve emin olun hangisini alırsanız alın keşke diğerini alaydım demeyeceksiniz.

S4 ve S3 kullanan arkadaşlarım var hatta öyleki çalıştığım ofis 100 den fazla kişi var bunların 70-80 İ S3 kullanıyor 2-3 de S4 kulanan var emin olun hepsinden tek bir tepki aldım yazık oldu paralara dediler çünkü onlarda olupta bu 2 telefonda olmayan birşey yok.

Bazıları diğecek s4 de 2 kat hızlı internet var arkadasım evindeki internet max. 10mbps telefonun 14mbps destekliyor s4 100mbps desteklese nolacak evindeki internet yavas olduktan sonra.

Ben hiç bir fark göremedim ama kamera olarak s3-s4 çok çok üstün olsa nolacak bizler gazetecide değiliz kameramanda su yazımı okuyanın en kralı temple run yada face oyunları oynamak için yada facede sohbet için istiyor s14 alsanız nafile günümüz şartlarında 2014 yılında kullana bileceğiniz maximum özellik bu 2 telefonda mevcut. Ha dersin ben ekranı buyuk olmasın istiyorum iphone 4-5 alayım haklısın yada ben ekranı buyuk olsun istiyorum note2-3 yada galaxy mega alayım gene haklısın ama o telefonlarda yapıpta bu telefonda yapamayacağın hiç birşey yok.

Göz tanıma sensörü oneyya biri beni izliyormus gibi telefon ışık süreni yaparsın 5 dk rahat rahat yazıları okursun 2 liralık sensör gözumu izleyecek diğe fazladan 500-1000 tl verilirmi akıl var mantık var (:

Son olarak teknolojinin sınırı yok o yüzden kendinizi fazla kaptırmayın asgari ücretin açlık sınırının altında olan bir ülkede sırf gösteriş olsun diğe boş yere okadar para vermeye gerek yok s4'ü cebine koyupta faceden başka bir iş yapmayacaksan 50 tllik telefonda işini görür. Mesela sen hiç sırf pahalı dğe domuz eti aldınmı almadın tabi çünkü dinimizce haram yada sırf pahalı diğe suşi yedinmi yemedin çünkü çiğ balık.

o yüzden ihtiyacınıza uygunu alın zaten sırf face için alacaklar varsa windovs telefon alsınlar 2 gun şarj garantili (:

• Yukarida biti yazmis 1 saat bile olmadan bitiyir diye aksana kadar telefon elimden dusmuyor yine de %10-20 kaliyor
    Kamera bakimindan guzel bir teleofon zaten 214ppi iphone 4 234 ppi yakin yani TELEFONUMDAN GAYET MEMNUNU.ALİNACAK GUZEL BİR TELEFON.TAVSİTE EDERİM.

• on gündür kullanıyorum ben telefonu bence bu fiyata düşünmeden alın diyorum . internet performansı harika oyunda aynı çok şık bir dış görünüşü var bu fiyata ne bekliceksin sonuçta . kullanmadan yorum yazanlara bakmayın .

• Ekran yakalama nerden oluyor acil !

• ılk gördüğümde tam benlik dedim bu telefon ama araştırdığım bir kaç sitede sanki pahalı geldi o sitelerden birihttp://www.caspershops.com/casper-via-a3216-akilli-telefon yardımcı olursanız sevınır

• casper via v4 aldım ancak sim kartım yuvaya girmiyor sıkıntı nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

casper via v4 aldım ancak sim kartım yuvaya girmiyor sıkıntı nedir ?

Micro SIM kart çıkarttıracaksınız. Hattınız neyse bayisine gidin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.