Şimdi Ara

Casper VIA A3216 Akıllı Telefon Video Inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
6.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonun yeri arkadaşlarının yanıdır.

Casper VIA A3216 Akıllı Telefon Video Inceleme

Bir kere de ben yapıyım, dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 1 Eylül 2013; 19:12:47 >
  • Kasa kalitesinden başka birşey yok gibi. F/P konusunda Huawei Ascend p6 favorim

• Ben A6108 kullanıcısıyım. Ama bu ürünü de beğendim. Çift hatlı olmasına rağmen güzel dış görünümlü ve kapağının değiştirilebilir olması ve bunun için ekstra bir ücret ödememek güzel. Fiyatı da bu seviyede olan diğer ürünlere göre uygun ve daha kullanışlı.
  • 3G NEDEN YOK ???

• Size göre önemsiz olabilir ama ben şahsen toplumun genel görüşünü öğrenmek için çok güzel bir yol olduğunu düşünüyorum.

Editörler ne yapsalar fanatiklikle suçlanabilirler zira onlarda insan onlarında tercihleri var. Mesela ben iOS tercih ederken bahsettiğiniz editörler Android tercih ediyorlar.

Şikayet sistemimiz biraz yavaş çalışıyor olabilir ama günde 500'e yakın şikayet geldiğini düşünürseniz cevaplayabilmemiz bile mucize gibi birşey.

Böyle şeylerden hemen ülkeye varmak biraz anlamsız hepimiz ülkenin ileri gitmesi için çalışıyoruz yoksa bu site hiç var olmaz idi.
  • Cevap için teşekkür ederim.Siz kendi düşüncenizi bende kendi düşüncelerimi yazdım.Sizlerin katkısı yadırganamaz.Teknolojik bilgi ve öngörüye sahip insanlarsınız.Önyargılı değilsiniz en azından.Sizlerin sabırlı olması herkesi anlaması yorumlarını takip etmesi güzel.Sizin gibi insanlar ne kadar çok olursa ülkenin geleceğide o kadar parlak olur.Teknolojiyle az çok uğraşmış kişiler empati yapabilir ve birbirini anlayabilir.Teknolojide kişiler değil konular vardır.Umarım düşündüğünüz gibi olurda kişiler birbirini çekiştirmeyi bırakır ve konulara odaklanır.
  • kullanmadan önyargıyla çöp dememek lazım bence giriş seviyesi olarak güzel bir telefon hacılar
  • Casper'e güvenmem gmd alırım daha iyi
  • kullanıorm çok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: bulls23

Casper'e güvenmem gmd alırım daha iyi

Bence bir casper'ın merkez binasını, bir de gm'nin merkez binasını gör, öyle konuş.
    Casper'ın diğer tek sim kartlı olan modeli çok güzel, ciddi bir teknik servisi var. Gm nin tüm personel sayısının bile casper teknik servisinin yarısı olduğunu sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General mobil discovery gibi sorunlarini biliyormusunuz teknik servis berbart tf bir hafta sonra teknik servise gonderen kac kisi var biliyormusuz burda ovdunuz telefon berbat

• caper via kullanıyorum dün aldım bu gün şarjı bitti kapandı ve rehberdeki bütün listeyi karıştırmış anlamadım ne yapmam gerekir daha dün aldım ya teli birde 800 tl para saydım:(

• Telefonu alalı 2 hafta oldu. Büyük hevesle aldım memnun da kaldım fakat son günlerde sorun çıkarmaya başladı. Telefon kendi kendine kapanıyor, tekrar açarken de sadece Casper VIA yazıyor ve tekrar kapanıyor, yine açılıyor tekrar kapanıyor. Bu şey bi 10 kere tekrarlandıktan sonra telefon normal açılıyor ama sonrasında yine kendi kendine kapanıyor. Fabrika ayarlarına geri döndürdüm 1-2 gün oh be düzeldi diyodum yine aynı şey olmaya başladı. Böyle bir sorun yaşayan var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

• Orta veya dusuk segment telefonu...

Android 4.1.2 yerine Android 4.3 beklerdik bari olmadi Android 4.2.x olsaydi ..

Klavyesi FULL TR degil dah dogrusu Turkce diye bir kelime tahmin vs bile yok ..

Casper dan Nexus 5 ayarinda bir cihaz beklerdik hem de fiyati uygun olurdu ...

Yazik olu dogan bir cihaz daha ...

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Bu telefonun yeri arkadaşlarının yanıdır.

Casper VIA A3216 Akıllı Telefon Video Inceleme

Casper BILINCLI tuketiciyle alay etmeyi birakin resmen kufrediyor ....

Casper in amiral gemisi buysa yabanci firmalara kayilmasini sebebi de bu tip yerli firmalar yuzunden.

Casperin bu telefonu kadar akilli insanlar var olabilir . Ben giris seviyesinde baskasina bile Casper in bu telefonunu tavsiye edecek kadar akilli degilim ...

• casper via a3213 kulanıyorum çok büyük hevesle aldım fakat ilk ayda kendi kendine açıklıp kapılmaya başladı ve kapanıp açıldıktan sonra yeşil bi ekran geliyo ve tek oyun olarak somway surfi indirdim onu bile kastı .s.s

• Gmd ile kıyaslayanlar önce bi kullansınlar sonra yazsınlar neresi çöp cihazın çok merak ettim? dead trigger real racing3 daha sayamadığım bir çok yüksek grafikli oyunu takılmadan kasmadan açtı. Ayrıca kasa kalitesi de çok iyi kamerası da fena değil. Ben alalı 1 ay oldu gayet memnunum tek merak ettiğim android 4.3 veya 4.4 gelecek mi? onunda gelecegini tahmin ediyorum sonuçta casper bu piyasaya yeni atıldı ve tutunması için diğer firmalardan bi adım önde davranması gerekir. Özetle ben memnunum nişanlıma da almayı düşünüyorum kağıt üstünde belki gmd daha üstün görülebilir ama performans olarak casper önde emin olun.

• ben bu tlfndan aldım çok güzel yorumlara inanmayın kötü yorum yapanlar sıkıyosa bu özellikte tlfn yapsınlar konuşmak kolay....casper markanın eline sağlık çok güzel başarılarının devamı dileğiyle....

• Arkdaşlar bende casper via a3216 aldım 2 aydır kullanıyorm, bence harika bir telefon gm gibi kasası dandik değil Iphone kasası gibi kaliteli, asphal 8 i kasmadan online oynayabiliyorum gerisini siz düşünün, piyasada yer edinmiş fakat fazla özelliği olmayan telefonlara dünyanın parasını vermeyelim artık! (casper türk malı altınıda çizmek isterim)

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Bu telefonun yeri arkadaşlarının yanıdır.

Casper in amiral gemisi buysa yabanci firmalara kayilmasini sebebi de bu tip yerli firmalar yuzunden.

Casperin bu telefonu kadar akilli insanlar var olabilir . Ben giris seviyesinde baskasina bile Casper in bu telefonunu tavsiye edecek kadar akilli degilim ...

Alıntıları Göster
    quote:

...

kimmiş bilinçli tüketici? ne amiral gemisi? ne zaman bir çift sim kartlı telefon bir markanın amiral gemisi olmuştur? olsa olsa ancak GM gibi markalarda olur bu. bu model casper'in en düşük modeli:http://casper.com.tr/KMDefault.aspx?cntid=1136

öyle GM gibi paldır küldür model getirmiyor casper. vodafone ve casper ayrı ayrı aylarca test etti bu modellerin tümünü. GM'yi görmedim, belki daha iyi bir telefon da olabilir ama firma şahsen bana güven vermiyor. casper türkiye'deki tek kurumsallaşmış bilgisayar üreticisidir. exper vs.. hepsi hikaye. teknik servisi de gerçekten çok iyidir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.