Şimdi Ara

Casper VIA A3216 Akıllı Telefon Video Inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
6.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Discovery hem daha uygun hemde çok daha üstün bir cihaz.
    İşlemci bakımından discover a7 1,2 ghz, via a5 1,2
    grafik birimi discovery pwqervr sgx544mp, via adreno 203 (discovery 720p çözünürlüğüyle en yeni oyunları bile akıcı şekilde oynatabilirken, via qhd çözünürlükte bile basit grafikli oyunlarda kasıyor)
    ekran, discovery 720p İPS, via qhd (540*960) İPS. hem çözünürlük olarak üstün discovery hemde koruyucu ekranı ile panel arasındaki mesafe çok kısa. zerogap touch ekranlara benziyor. via da panelle koruyucu cam arasında bir hayli mesafe var. ekran parlaklığı ciddi anlamda düşük.
    tasarım, discovery 7,6 mm inceliğe sahip, via ise 9,8 mm ile bi hayli kalın ve kaba ölçülere sahip. yine discovery 125 gr hafifliğiyle 146 gr lık via nın önünde.
    android versiyonu, discovery de daha güncel 4.2.1 sürümü yüklüyken, via da 4.1 sürümü yüklü.

• quote:

Orijinalden alıntı: -mehmet-

quote:

Orijinalden alıntı: Soul741

Şu tarz incelemelerde (özel sayfaya yönlendiren) artı, eksi olayının olmaması incelemenin tam anlamıyla reklam olduğunun ispatı. Çünkü bilen kullanıcılar bu cihazın gerçek mahiyetini söyleyecek ve artı alıp, yorumları en üstte gözükecek. Bu acı gerçekleri ortaya koyan yorumda pek tabi ki reklam aldığınız şirketi ziyadesiyle üzecek. Onlar üzülürse, siz üzüleceksiniz. En iyisi ne şiş yansın ne de kebap.

Size katılıyorum ancak artı eksi olayı forum arayüzünden girdiğinizde aktif oluyor.
    Bknz:http://forum.donanimhaber.com/m_80490131/f_//tm.htm#80496709

Haberleri inceleyenlerin çok büyük bir kısmı forum arayüzünden değil, anasayfadan bakıyordur haberlere muhtemelen(ben de öyle yapıyorum zira). Forum arayüzünden artı,eksi verseniz bile yine de anasayfadan görünmeyecektir. Kısacası pek farkeden bir şey yok.

• Bu arada general mobile discovery antutu da 13.100 puan alırken, via a3216 6800 lerde sürünüyor. iki cihazın performans farkının açık göstergesidir...

• quote:

Orijinalden alıntı: tekin-71

İlk kez akıllı telefon kullanmak isteyenler için muhteşem bi başlangıç bence.Mesut ve Ender bey keşke ekran kalitesi hakkında biraz daha bilgi verseydiniz iyi olurdu.Benim şahsi fikrim extra gelen kapaklar çok güzel bi düşünce,malzeme kalitesi video da bile kendini çok fazla belli ediyor.Çoğu kişi GMD ile kıyaslamış ama GMD nin artık acaba ölü pixel var mı? ışık sızması var mı? ekranda leke var mı? gibi şüphelere düşerek kesinlekle almam ve aldırmam.Casper akıllı telefon üzerine baya bi düşmüş gibi.Alacak arkadaşlara GMD ile bi kıyaslama yapmadan almalarını öneririm.Tebrikler CASPER umarım ilerde üst seviye ve uygun fiyatlarla tüketicilere alternatifler sunarsın.

İki cihazda çinde benzer model cihazların yerli amblem ve rom konularak ürettirilen modelleri. gmd çok fazla satıldığı için her cihazda olabilecek ölü piksele problemleriyle karşılaşılmış olması bütün cihazlarda olacağı anlamına gelmez. şahsen benim gördüğüm 3 cihazdada ölü piksel gibi bir sıkıntı olmadı. üstelik paneller sharptan alınıyor, alındığı yerde basit bir firma değil. ekranda leke problemini ilk kez senden duyuyorum. ben iki cihazıda birebir görüp karşılaştırdım. hem oyunları denedim, hem benchmark testleri yaptım hemde fiziksel görüntülerini inceledim. gmd via a3216 yı 2 ye katlıyor antutu, quadrant, vellamo, nenamark, glbenchmark gibi testlerde. Özellikle grafik testlerinde 3 kata yakın fark olduğunu gördüm. web browsing de de farkedilir bir akıcılık farkı var. fiziksele olarak gmd çok daha kaliteli ve kibar görünüyor. bence münferit konulara takılmamak lazım. Madem gmd ye karşı bir ön yargın var bari iki cihazıda görüp elinle inceledikten sonra al.

• işte bu çöptür hiç izlemeyede gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: hollowman_

Bu arada general mobile discovery antutu da 13.100 puan alırken, via a3216 6800 lerde sürünüyor. iki cihazın performans farkının açık göstergesidir...

Çöp de geeeç sayılara takılma
    Casperdan bu fiyata s3 falan mı bekliyordun sanki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul741

Şu tarz incelemelerde (özel sayfaya yönlendiren) artı, eksi olayının olmaması incelemenin tam anlamıyla reklam olduğunun ispatı. Çünkü bilen kullanıcılar bu cihazın gerçek mahiyetini söyleyecek ve artı alıp, yorumları en üstte gözükecek. Bu acı gerçekleri ortaya koyan yorumda pek tabi ki reklam aldığınız şirketi ziyadesiyle üzecek. Onlar üzülürse, siz üzüleceksiniz. En iyisi ne şiş yansın ne de kebap.

reklam olmasa bu telefonun incelmesi bile olmazdı ama dh nin ihtiyaçları var saygı duymak lazm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel sayfalarda artı eksi olayını bilerek kapatmıyoruz unutulmuş tasarımda Pazartesi ileteceğim hemen ekleyecekler. Bilerek kapatsak forumdan da kapattırdık.

• Arkadaş bu videolar on binlere ulaşıyor, insan bi cihazı siler. giriş seviyesi diyorsunuz da 700 küsür lira az para değil ki hoş üst segmentler bu yıl 2000 liradan giriş yaptı sıradaki amiral gemilerin ise 2000-2500 civarından giriş yapması bekleniyor, sizde haklısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 31 Ağustos 2013; 23:44:45 >
  • Malzeme kaliteside malzeme kalitesi.Fotoğraf ve video kalitesi rezalet.Oyunlar da keza öyle.Fiyata baktığımızda diyorsunuz ama daha ucuza full hd,harika çeken bir Discovery var .Tamam Casper'ı tebrik ediyorum öncülük yaptığı için(ki ne kadar öncüdür)ama bu kadar da abartmamak lazım.Teşekkürler video için.

• Sayın Gun + ve - olayını çocukların oynaması gereken bir oyun gibi görüyorum.Olmasada olur.Fakat bu benim isteğim ile olmayacağı kesin.Çünkü Editörler ve Site Yönetimi özellikle akıllı telefonlarda fanatiklik yapmak ile suçlanıyor.Editörlerden özellikle Sayın Mesut Çevik'e ve Sayın Erdi Özüağ'a bu yönde çok eleştiriler geliyor.Onlarda sabırla cevap veriyor.Bana göre %90 bilinçsiz kullanıcıların.Doğruyu yazmak 9 köyden kovulmak ile eşit.Yazmak istediğim kişiler geçici kurumlar kalıcıdır.Sitede eksik olan haber yorumlarındaki şikayetlerin en az 3 gün içerisinde cevap verilmesi bana göre.2.el forumunda bu süre çok kısa.Tamam site kullanıcıları ile var ama kullanıcıların çoğunluğunun savunduğu yanlış fikirlerede bir önlem almalısınız.Kullanıcı çoğunluğu ile 1.sırada bu site tabi reklamlarında gelmesi bu çoğunluğa bağlı ama mümkünse moderatörlerde biraz daha dikkatli olsun.Bu ülke geriye gitmeye mahkum şuradan bile bu sonuç çıkıyor.Emeği geçen herkese teşekkürler keşke emeklerine değse.

• 540x960 4.7" ekran için 314ppi değeri yazmışsınız ama 234 ppi a denk geliyor!

• Casper markası insanlarda çok kötü bir imaj oluşturdu. Şurda Snapdragon 800'lü bir cihaz incelemiş olsanız bile bu kötü imaj yüzünden insanlar ne yazık ki sizi reklam yapmakla suçlayacaklar.

• Casper markası insanlar tarafından çok kötü imaj çizdi yaptığı fiyat polikalarıyla hep.Birisine casper diyince asla diyor direk.Kusura bakmayın ama çöp.

• Bizim milletimiz kadar bir ürünü kullanmadan yorum yapmayı seven başka bir millet yok. Bırakın önyargılarınızı ya. Gidip bir deneyin önce. Ondan sonra beğenmezseniz kötüleyin. Casper VIA'ı kullanıyorum çok memnunum. Bir de General Mobile Discovery ile kıyaslıyorsunuz. Forumda o kadar sorun yaşayan oldu hala fanboyluk yapıyorsunuz. Diyecek hiç bişey bulamıyorum.

• GM Disvovery'e göre %50 daha yavaş ve %50 daha pahalı.

Klasik casper işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 1 Eylül 2013; 12:21:15 >
  • quote:

GM Disvovery'e göre %50 daha yavaş ve %50 daha pahalı.

Kullandınız mı?

• telefon gerçekten dış görünüşüyle şık duruyor sarı kapak benimde hoşuma gitti fiyatı nedir bu cihazın?
  • Discovery'nin alternatifi olmaktan uzak.
  • Bu fiyat aralığında öyle telefon yok diyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz discovery ile bir karşılaştırma yapsaydınızda via nın ne kadar çöp bir telefon olduğunu hep beraber görürüz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.