Şimdi Ara

Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
9
Favori
48.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tablet bu fiyat aralığında süper, ben teknik amaçlı kullanmak için aldığımdan işimde pek tatmin etmedi. Yurt dışındayım, yabancı bir arkadaşa satacam. Çok hoşuna gitti..

sayın @serdaresenturk:
    1- windows sinle language yüklü (görüntüleme dili eklemeye izin vermiyor), sistem dilini İNGİLİZCE olarak nasıl ayarlayabilirim?
    2- Diyelim ANDROID yüklemek istesek, derin formatla vesaire, bunu yapabiliyor muyuz?
    Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcluster -- 20 Nisan 2015; 18:18:44 >
  • yaz usta bizde aldık cihazı bakalım nasılmış göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teornek -- 20 Nisan 2015; 23:46:16 >
  • badcluster kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Biraz geç oldu. Anca vakit bulabildim.
    Ürünün işletim sistemi "Bing ile Windows 8.1 Single Language". Buradaki "Single Language" tabirinden anlayacağınız üzere üründe 'tek bir dil' kullanılabiliyor. Dil değişimi için İngilizce olarak yeni bir kurulum gerekli.
    Ürüne Android kurabilirsiniz. Fakat ürün garanti dışı kalacaktır. Ayrıca geridönüşünüz neredeyse imkansız olacaktır çünkü ürünün Casper Destek sitesinde sürücüleri bulunmuyor. Yeni kurulum öncesi yedeklemeniz gerekecektir ki bu seferde yazılımsal sorunlarınız oluşacaktır. Özetle ürünün işletim sìstemine dokunmamanızı öneririm. Bunun yerine Android uygulama oynatıcı programlarını kullanabilirsiniz. Bunlardan en popüleri BlueStacks App Player.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105057587

Yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Bu ürünün bluetooth Klavyesini nereden satın alabilirim.

Kolay gelsin
  • Bildiğim kadarıyla ürünün klavyesi ayrı olarak temin ediliyor. Bluetooth klavyeleri ayrı olarak aramanız gerekecek. Eğer bir tablet klavyesi arıyorsanız bu boyutlarda bulmanız zor olabilir.
  • Konunuzu daha önce de inceledim fakat sadece Windows 8/8.1'li tablet alacağınızı belirtmişsiniz. Kulanım amacınızı, kullanım sıklığınızı ve sizin için önemli olan diğer noktaları belirtmemişsiniz. Daha ayrıntılı bir anlatım oluşturun, yardımcı olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaresenturk

Konunuzu daha önce de inceledim fakat sadece Windows 8/8.1'li tablet alacağınızı belirtmişsiniz. Kulanım amacınızı, kullanım sıklığınızı ve sizin için önemli olan diğer noktaları belirtmemişsiniz. Daha ayrıntılı bir anlatım oluşturun, yardımcı olalım.

Konuyu güncelledim,şimdi cevap yazarsanız sevinirim. Onun haricinde Bimeks'de Asus Transformer Book T100TA 849 TL son fırsat diyor. Başka teknoloji marketlerinde de yok gibi. Bir ay sonra alsam fiyat yükselir mi veya stok sıkıntısı oluşur mu?
  • Tableti dik tutarken sol hoparlör den biraz zayıf ses geliyor ve cızırtı yapıyor bazen acaba sizlerin cihazlarında problem varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilBU

Tableti dik tutarken sol hoparlör den biraz zayıf ses geliyor ve cızırtı yapıyor bazen acaba sizlerin cihazlarında problem varmı ?

Ben öyle bir problemle karşılaşmadım, kaldı ki hoparlörlerden normalin altında ses çıkması donanımsal bir problemdir diye düşünüyorum.
  • Merhaba geçen hafta pazartesi günü tableti satın aldım , şöyle bir sıkıntı var wifi benim modemi bazen görmüyor. Durduk yerde kopuyor, telefon bilgisayar vs. bağlı hiçbir sorun yok ama tablet bunu yapıyor. Kafası esince bağlanıyor sonra kopuyor. Özellikle bir yan odaya geçince çok çile çektiriyor. Bunun bir çözümü var mıdır acaba ?
  • Merhaba,
    Bugün vatandan bu ürünü aldım,sanırsam bu ürünün jelatini yok.
    Kullanan arkadaşlar acaba hangi ürünün jelatinini kullanıyorlar?
  • Ras al Ghul kullanıcısına yanıt
    Casper Destek sitesindeki kablosuz ağ sürücünü yükleyebilirsiniz.

• yurimc kullanıcısına yanıt
    Dostum ben bir telefon aksesuarı (kap, jelatin vb) satan dükkana girip samsung tablet için olan bir jelatini taktırttım. Tamda uydu bir sıkıntı yok.
  • Ras al Ghul kullanıcısına yanıt
    Sanırsam tabletlerde model farkı pek yok, bizde gidip bi deneyelim
  • bende dün aldım bu tabletı cok ıyı calısıyor fakat bırkac sorum olacak

1- tabletı jaj ederken kırmıızı ışıkyanıp sonuyor bu normal mı?
    2- tablete caspeın sıtesınden wıfı surucusunu ındırdırm wınrar dosyası ıcını actım setup yazan dosyaya tıklayıp realtek wıreless dıye bırsey kurdu ama wıfı yıne uzaklasınca cekmemeyedevam edıyor baska cozum varmı ?k
    3-tablet cın önemli gereklı programlar var mı kurmam gereken ?
    4- bıde bu tablete her blutooth mouse kullananılabılıyor mu ? meselahttp://www.gold.com.tr/logilink-id0078-bluetooth-siyah-optik-mouse_u ben bunu buldum almak ıstıyorum ancak tablette ıslermı ? yada sızın onerecegınız bırr mouse var mı ?

• mırage28 M kullanıcısına yanıt
    1. Evet bu şarj olduğunu gösteriyor. Eğer o ışık sürekli yanıyorsa şarjı dolu demektir.
    2. Wifi üzerinde sürekli bir sorun mevcut. Sanırım donanımsal bir durum, çoğu kişide var.
    3. Fare konusunda sıkıntınız oluyorsa TouchPointer'ı kurabilirsiniz. Onun dışında ekstra bir programa gerek kalmıyor.
    4. Bluetooth 3.0'a kadar olan her fare destekliyor. Bluetooth olayı bu tablette güzel.
  • Senın kullandıgın bı mouse varmı ?
    Bıde klavy ayarı nerden yapılıyor bluetooth klavyeyı kullanıyorum ancak yazı yazerken ekran klavyesıde acılıyor nasıl devre dısı bıakabılırım?
  • mırage28 M kullanıcısına yanıt
    Kullandığım bir fare modeli yok. Lakin almayı planlıyorum yakın bir zamanda. Ekran klavyesi USB ile bağlanan klavyeler haricinde açılıyor. Bluetooth klavye geç algılanıyor sanırım. Klavyeden herhangi bir tuşa basınca ekran klavyesi iniyor. USB ile böyle bir sorun çıkmıyor. Alternatif olarak ekran klavyesi tamamen kapatılabiliyor hatırladığım kadarıyla.

• pekı wındows mağazadan ındırdığım oyunları uygulamaları nerden kaldıracam ? program kaldır da gozukmuyorlar ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.