Şimdi Ara

Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
9
Favori
48.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdaresenturk

Merak eden arkadaşlar için bir ekleme yapayım. Geçen okulda ders hocamdan kendisindeki MHL kablosunu tabletimde denemeyi teklif ettim. Kabul etti ve ders sonu denedik. Sonuç olumluydu. MHL desteği bulunuyor. Marka farkı etkiler mi bilmiyorum ama kısa zamanda bir tane MHL kablosu edinip evde deneyeceğim garanti olması açısından.

Hocam görüntüyü ekrana taşıyor değilmi bu dediğiniz kablo.
  • Evet yansıtıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet yansıtıyor.

Çok iyi eğer gerçekten olursa maçları yansıtırım ekrana aldığınız kablo olursa buraya yazarsanız sevinirim.
  • Bende tam olarak bu nedenle alacağım kabloyu

• quote:

32 GB'a kadar microSD desteği bulunuyor.

Ürünle birlikte verilen klavye mıknatıslı. Yani bu bi yerde hareket sensörüne etkiliyor olabilir. Ama bu bi tahmin elbette. Bunun dışında bu sorunun ben daha çok yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Tıpkı ekranı uyandıramama sorunu gibi. Bu yüzden ben tek yönde kilitli olarak kullanıyorum cihazı, çok gerektiğinde kilidi kaldırıyorum. Ayrıca bu sorunla çok nadir karşılaşıyorum.

Ben ürüne 64 gb toshiba taktım class 10, sorun çıkmadı

• k@llone kullanıcısına yanıt
    Bende 64'e kadar diye biliyordum desteğin. Bir yerde 32 GB desteğin olduğunu görünce garanti olması açısından 32 GB dedim. Hafıza konusunda sorun yaratmayan bir cihaz bana göre, üstelik OneDrive 1 TB alanınız olunca hiç sorun olmuyor

• Arkadaslar merhabalar.

2 haftadır falan kullanıyorrum ben de bu cihazı. Bilgisayarım bozulunca vatan indirimi ile aldım. Ufak tefek internet işlerimi gorsun istiyordum verdiğim paranın hakkını verdi alet.
    Belge duzenleme ve internette gezme için tum işlerimi gordum.

oğluma tedbir kararı koydurmak için mahemeye verdiler benı 2 haftadır onun araştırmalarını yapıyorum. yazıcıdan çıktı almak için dert ederken tablet 2-3 dakikada tanıdı ve yazıcı işlemlerimi de gordum.

internette gezmek ve ufak tefek işlemler için biçilmiş kaftan.

Tek sıkıntısı şarj edilirken kullanılmaması. Gerçi tabletin şarjı 5 saat gidiyor başında da 5 saat durulmuyor zaten.
    Gazete dergi pdf makale okumak için de çok güzel 8" ekranın uzun yapılması da iyi.

Bir sıkıntı da klavye de noktalamalara bu kadar yer ayıracaklarına Türkçe harfleri yerleştirseler daha güzel olacaktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayanozer kullanıcısına yanıt
    Evet klavyede "FN" tuşunun bozulduğunu varsayarsak klavye kullanılamaz bir hal alır. Çok fazla ihtiyaç oluşuyor "FN" tuşuna. Klavyede de bazı işaretleri koyamıyoruz. Örneğin ">" işareti var fakat "<" işareti yok. Kod yazanlar için sorun yaratabiliyor bu. Klavye düzeni konusunda pek titiz olunmamış açıkcası.

• quote:

Evet klavyede "FN" tuşunun bozulduğunu varsayarsak klavye kullanılamaz bir hal alır. Çok fazla ihtiyaç oluşuyor "FN" tuşuna. Klavyede de bazı işaretleri koyamıyoruz. Örneğin ">" işareti var fakat "<" işareti yok. Kod yazanlar için sorun yaratabiliyor bu. Klavye düzeni konusunda pek titiz olunmamış açıkcası.

Evet, klavye sıkıntılı biraz kod yazmak zor oluyor. Siz kod yazdığınızı söylemişsiniz, ne kullaniyorsunuz kod yazarken, hangi kodları yazıyorsunuz, biraz daha ayrıntı verirmisimiz. Ben bu tableti alış amacım kod yazmak aslında. php öğrenmeye çalışıyorum, devamlı elimin altında bulunsun her yerde kod çalışabileyimdi. Ama istediğim gibi olmadı, tablete fireworks, dreamviewer, netbeans,xampp, yükledim ama kullanışlı değil, rahat değil.
    Eşimde android tablet var, awd diye bir yazım editörü var, kodlama için en çok kullanılan karakterleri klavyenin üstüne koymuşlar, (?,$,= vs.vs)
    Ayrıca yazdığınız dile göre komutları otomatik tamamlama var, ekran klavyesi ile çok rahat kod yazmak. Ayrıca, php için mysql ve apache kullanabiliyorsunuz. O programları görünce pişmsn oldum windows tablet aldığıma.
    Bunun tek çözümü, mesela netbeans, dreamviewer gibi programların tablete özel dokunmatik destekli versiyonlarının çıkması. Normal pcler için olan programları tablette kullanmaya çalışmak eziyet oluyor.
    Son olarak denediğiniz mhl kablosunun markası neydi, tam olarak görüntü ve sesi aktardı mı?

• arkadaşlar bununla lg gpad arasında kaldım , bunun klavyesi ve w8.1 olması cezbetti Sizce hangisini almalıyım Günlük net kullanımı vs için
  • Ben carrefour dan skypall mhl kablo aldım fakat bende aktarmadi. Grand 2 ve via V5 var onlarda da olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: murat18100

Ben carrefour dan skypall mhl kablo aldım fakat bende aktarmadi. Grand 2 ve via V5 var onlarda da olmadi

Her mhl kablosu olmaz zaten, o yüzden deneyen arkadaşa markasını sordum, ona uyumlulara bakmak lazım...
  • Arkadaşlar bu cihazin ön kamerasından facebookta görüntülü görüşme yapılabiliyormu ? Normal labtopla yaptığımız gibi ? Ona göre alıcamda bilgi verirseniz sevinirim ...
  • Arkadaşlar hepiniz tavsiye ediyorsunuz ama bir de ben sorayım Şimdi ben üniversitede çeşitli eğitim videoları ve tez yazmak için kullanacam bu cihazı. Sizce 299 liraya vatan computerdan alsam mı?
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    Vizelerim başlıyor. Vizelerin sonunda hocamla tekrar görüşeceğim bu MHL kablosu konusunda. Sesi denemedik aceleye geldi. Hoca doktor, ders sonu hastaneye döndü. Yakın zamanda başka bir model elime geçecek, onu da denicem.

• yaran Y kullanıcısına yanıt
    Evet yapabilirsiniz.

• Sahîpkıran kullanıcısına yanıt
    İşinizi rahatlıkla görür. Ben de üniversiteye götürüp sunum, not vs işlerimi depoluyorum.

Metro arayüzünde facebook tan olmuyor. Masaüstü nde tarayıcılar face i açınca video programını yüklüyor açılıyor ama arka kamera açılıyor. Ön kamerayı açmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: murat18100

Metro arayüzünde facebook tan olmuyor. Masaüstü nde tarayıcılar face i açınca video programını yüklüyor açılıyor ama arka kamera açılıyor. Ön kamerayı açmıyor

Hadi ya , Aslında aygıt yönetcisinde 2 cemarayıda görüyorsa ,arkadaki kamera devre dışı bırakılırsa belki direk ön kemarayı devreye sokabilir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaran -- 11 Nisan 2015; 9:18:50 >
    Ön kamerayla da açılıyor. Metro arayüzünde açılmaması doğal çünkü orada uygulama görünümüne sahip.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.