Şimdi Ara

casper via t8w ya nasıl android yüklerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta belirttiğim gibi nasıl android yükleyrbilirim bu cihaza aynı cihazın beyaz olanında android 4.4.2 kurulu olarak geliyor diye biliyorum

• Ben bu tabletin android versiyonunu siparis edecegim Turkcell Sari Kutuda biriken puanlarla bu hafta.. Hatta DHye bir bakma sebebim de android versiyona W8 yuklenebiliyor mu sorusuna cevap bulmak idi. Goruyorum ki sen de tam tersi bir sey soruyorsun hocam, Istanbulda isen tabletleri degisebiliriz 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluestack aslında iyi olur ama 2 gb ram istiyor ben fruit ninja multiplayer oynamak için istiyorum aslında bide diyer araba yarışlarında felan sorun yaşıyorum asphalt felan ondan :)
  • Yeni bir Android işletim sistemli tablet al diyeceğim ama bu soruyu sorduğuna göre ya bütçen düşük ya da bu cihaz konusunda pişmanlıkların var. Bir arkadaşım kendi bilgisayarına Android format atmıştı, bildiğin tablet olmuştu bilgisayarı. Casper VIA T8-W'de de Windows 8.1 işletim sistemi yani bir bilgisayar sistemi mevcut, tahminimce Android format atılabilir. Ciddi olarak Android düşünürsen kaynak bulabilirim senin için, onun dışında sana tavsiyem Windows 8.1'i bozmaman
  • yok vazgectım zaten hallettım saolun barıs abı senın cıhaz gelmedıyse soyle dırek wındowslu olanı versınler

zaten benımkı arıza yaptı goturdum vatana desarj edıp sonra tekrar sarj etmısler buyuk bı ıhtımal kasayıda acmısladır kusura bakma
  • Hayirlisi olsun, benimkisi hala sipariste bekliyor gorunuyor.. Turkcell sarikutuda windows versiyon olmadigi icin mecburen mevcut olan android versiyonu siparis etmistim.. evde lisansli bi windows ve ofis yok, windows tablet biraz olsun is gorur demistim.. neyse artik, android versiyon tablet gelince gittigidiyora filan koyarim.. sagolasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hortlatmak istiyorum. windows kullanımı çok zor, android nasıl yükleyebilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet bunun çözümünü bilen varmı
  • dual boot ta olursa süper olur. bazı çin sitelerinde konu anlatımı var chuwi vx8 için ama dosyalarına bir türlü ulaşamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.