Şimdi Ara

Casper VİA T9W (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
8
Favori
36.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yükseltme işleminde sıkıntı çeken arkadaşlar yükseltme aracını kullanabilir

http://download.microsoft.com/download/1/C/8/1C8BAF5C-9B7E-44FB-A90A-F58590B5DF7B/v2.0/MediaCreationTool.exe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak-82 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Öncelikle detaylı bilgi için teşekkür ederim.
    Gerçekten doyurucu açıklamalar yapmışsınız. Bu nedenle de bende bir tane sipariş verdim. VIA T9W gelmeden bellek konusunu merak ettim.
    1. Bu tablette 128GB hatta 256GB hafıza kartları da kullanılabilir mi?
    2. Hangi hafıza kartlarını önerirsiniz?
    3. Wireless harici diskler T9W ile kullanilir mi?

Bu sorularımı cevaplarsanız çok memnun olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • smlytc S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ne demek

Sorularınıza aynı sıra ile cevap vereyim karışıklık olmasın :)

128 GB ı destekler ama 256 Gb ı bilemiyorum desteklemeyebilir,
    hafıza kartı olarak Samsung Pro 64gb M-SD
    Şahsen ben bunu almayı düşünüyorum fiyatı da uygun gayet ve hızı da 80 Mb/s

Wireless disk de kullanılabilir bence çünkü bir Pc de ne yapabiliyorsanız bunda da onu yapabilirsiniz o yüzden sorun çıkacağını sanmıyorum.
    Ama öte yandan normal kablolu diskler sorun çıkarabilir :)

• harici diski bağlama sorunuyla ilgili olarak aşağıdaki Y kablodan satın aldım yine olmadı. 'usb aygıtınız arızalı olabilir' mesajı veriyor. kablonun güç girişini telefon şarj aletine bağladım olmadı, normal PC'nin usb girişine bağladım yine olmadı.

http://www.bilisimport.com/urun/s-link-sl-3020-usb3-0-1m-harici-disk-2li-data-sarj-micro-usb-kablosu

bu sorunu da çözsek süper olacak ama çıkamadım içinden.
  • Arkadaşlar Windows 10 a geçince masaüstündeyken sağ tık yapınca 4 5 saniyelik bi gecikme oluyo. Yaşayanlar varsa çözüm için

Regedit’i çalıştırın.

HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shellex\ContextMenuHandler\

ContextMenuHandler klasörünün altındaki “New” klasörü hariç hepsini silin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mechenfurkan

Arkadaşlar Windows 10 a geçince masaüstündeyken sağ tık yapınca 4 5 saniyelik bi gecikme oluyo. Yaşayanlar varsa çözüm için

Regedit’i çalıştırın.

HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shellex\ContextMenuHandler\

ContextMenuHandler klasörünün altındaki “New” klasörü hariç hepsini silin.

dostum ben yanlışlıkla New i de sildim
    Bi sorun çıkar mı :)

Bi de ana ekran ile uygulama arasında geçiş yaparken çok düşük miktarda fps düşüşü oluyor... Sen de de böyle bir sorun var mı? nasıl çözerim bunu.
    Ekran kartını indiirp kurdum düzelmedi

• burak-82 kullanıcısına yanıt
    New klasörünü silersen masaüstünde sağ tık yapıp yeni dosya ekleyemezsin sanırım. Ya da sadece temel şeyler kalır.

Fps kaybı yaşamadım. Grafik performansı olarak Windows 8.1 den bile daha başarılı şuan. Ama yaptığım bişey vardı. Windows 10 a yükselttikten sonra tüm driverları silip en son versiyonları manuel olarak kurdum.

Bu arada Windows 10 major bi güncelleme aldı. Bununla birlikte tüm eksikler kapandı diyebilirim. Update i kontrol etmeyi unutmayın

• Arkadaslar wifi cekim sorunu windows 10 a gecince cozuluyormu ??

• quote:

Orijinalden alıntı: mechenfurkan

New klasörünü silersen masaüstünde sağ tık yapıp yeni dosya ekleyemezsin sanırım. Ya da sadece temel şeyler kalır.

Fps kaybı yaşamadım. Grafik performansı olarak Windows 8.1 den bile daha başarılı şuan. Ama yaptığım bişey vardı. Windows 10 a yükselttikten sonra tüm driverları silip en son versiyonları manuel olarak kurdum.

Bu arada Windows 10 major bi güncelleme aldı. Bununla birlikte tüm eksikler kapandı diyebilirim. Update i kontrol etmeyi unutmayın

1 kere full sıfırlama ve 2 kere normal sıfırlama ile Fps düzeldi bende de
    Oturum açmalı wifiye bağlanamıyorum bu konuda ne yapabilirim :)
    ne denediysem olmadı Tabletten soğdum resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrul52

Arkadaslar wifi cekim sorunu windows 10 a gecince cozuluyormu ??

Arkadaşlar 3. defa soruyorum. 1 kişi yokmu cevaplayacak , bu nasıl forum, nasıl konu, nasıl başlık?
  • Bende wifi kopmasından daha beter bi sorun var.
    Ortak ağlara giremiyorum.

Ama bağlanamasam da kopma var gibi, telefonumdan en ufak sorun yokken bazen tablet ağı görmüyor yada hotspot açınca dibinde ki telefon 1 diş anca çekiyor...

Kısaca 8.1 ve 10 da wifi Bende sorunluydu diğer arkadaşların tableti bilemiyorum.
  • hayrul52 kullanıcısına yanıt
    - wifi sorunu
    ve
    -şarj göstergesi konusunda
    takipteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jennes -- 19 Kasım 2015; 20:54:01 >
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de yaklaşık bir hafta önce bu üründen aldım. Win10 yükledim. Cihaz uyku modundan çıkaramıyorum. Sorunu internette aradım bulamadım. Sürücüler güncel. Wi fi sorunu yok. Bluetooth mouse aldım. Usb portu boşta. Photoshop. Artrage program yükledim gayet iyi. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmantorer -- 20 Kasım 2015; 8:16:07 >
  • SnopyzZ kullanıcısına yanıt
    merhabalar. bende idm yani internet download manager kullanmak ve de pc'yi her yere götüremediğimden bir arayış içerisine girdim. bu ürünü alıp idm veya başka herhangi bir windows yazılımları kurabiliyor muyuz, yoksa bildiğimiz windows phone işletim sistemi gibi basitleştirilmiş mi?
    denememiş iseniz benim için dener misiniz? :D idm ve revo uninstaller

ve bir kaç program daha sormak istiyorum. torrent, formatfactory. ama benim için en önemlileri idm ve revo uninstaller

Şimdiden TEŞEKKÜRLER
  • Win 10 a yükselttim cihaz çok ağırlaştı ekran kilidini bile açınca görüntüde ciddi kırılmalar oluyor kat kat ekran görüntüsü geliyor
    edit : win10 güncelleştirmeleri yapınca düzeldi win10 yükselten arkadaşlar yükseltme yaptıktan sonra mutlaka güncelemeleri yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greghile -- 21 Kasım 2015; 10:29:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan184

merhabalar. bende idm yani internet download manager kullanmak ve de pc'yi her yere götüremediğimden bir arayış içerisine girdim. bu ürünü alıp idm veya başka herhangi bir windows yazılımları kurabiliyor muyuz, yoksa bildiğimiz windows phone işletim sistemi gibi basitleştirilmiş mi?
    denememiş iseniz benim için dener misiniz? :D idm ve revo uninstaller

ve bir kaç program daha sormak istiyorum. torrent, formatfactory. ama benim için en önemlileri idm ve revo uninstaller

Şimdiden TEŞEKKÜRLER

Bu cihazlar düşük seviyeli normal Windows laptop gibi çalışıyor. Güçlerinin yettiği bütün Windows programları normal çalışır. Düşündüğünüz tarz yazılımlarda sorun olmaması lazım. Ama torrent için yer sıkıntısı çekebilirsiniz.

• İlave bir usb slot koymak bukadar mı zor arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 128 gb micro sd önerileriniz nelerdir fiyat performans tavsiyeleriniz neler
  • Merhaba, bugün n11 den satıcı ile görüştüm. Micro Sd kart desteği kaç gb ta kadar diye sordum 16-32 gb olması lazım dedi. Bir yerde okuduğum yorumda da 16 gb ta kadar destekliyor diye yazılmış. Burdaki konuda da 64-128 hatta 256 lıklar konuşuluyor. Net bir şekilde kullanıp cevap verebilecek arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Merhaba, bugün n11 den satıcı ile görüştüm. Micro Sd kart desteği kaç gb ta kadar diye sordum 16-32 gb olması lazım dedi. Bir yerde okuduğum yorumda da 16 gb ta kadar destekliyor diye yazılmış. Burdaki konuda da 64-128 hatta 256 lıklar konuşuluyor. Net bir şekilde kullanıp cevap verebilecek arkadaş var mı?

64 gb aldım ve kullanıyorum hocam. 128 gb 'da destekleyecektir büyük ihtimalle. Ama bana kalırsa 450 tl 'lik cihaza 200 tl 'lik hafıza kartı almaya gerek yok. yine de tercih meselesi.

Harici HDD kullanma sorununu halletsek zaten micro sd' ye de gerek kalmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.