Şimdi Ara

Casper VİA T9W (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
8
Favori
36.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar belki biraz fazla rahatsız ettim şimdi bu wi-fi olayıın temiz kurulum dışında çözümü yok mu varsa nedir ve temiz kurulum kesın çözüm olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simaros -- 3 Aralık 2015; 0:43:23 >
  • Arkadaşlar tableti win 10 a güncellemek istiyorum ama %39 da takılıp kalıyor (8-9 saat geçmesine rağmen değişmedi) ayrıca temiz kurulumuda denedim fakat gene aynı yerde takıldı, öneriniz nedir ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simaros kullanıcısına yanıt
    Ubuntu, Linux gibi farklı bi sistem kurduğumda wifi sorunu yaşamadım. Bu demek oluyor ki sorun donanımsal değil
    Yazılımsal optimizasyon sorunları sebebiyle oluyor. Bunu düzeltmenin yolu driver değil, işletim sistemiyle olacak bişey. Temiz kurulum yapınca bende sorun kalmadı ancak tek bir cihaz üzerinde denediğim için kesin yargı veremem. İmkanınız varsa temiz kurulum yapıp driverları kendinizin sıfırdan kurmasını tavsiye ederim.

Bunun dışında örgütlenip Casper'ı mail yağmuruna tutabiliriz bi fix yaparlar belki Ama konu Casper olunca hiç sanmıyorum

• boramir86 B kullanıcısına yanıt
    İndirdiğin güncelleme dosyalarını silip tekrar indir. Sorun çözülecektir

• furkan184 F kullanıcısına yanıt
    idm çalışıyor vip kullan net üyesiydim sorunsuz yani fakat yerel diskin yarı kapasitesini sistem kullanıyor geriye 16 gbyt boş alan kalıyor inecek dosyalar mikro sd hafızaya atanırsa sorun olmaz.
  • win10 şimdilik bedava ama ben henüz tablete ve laptop a kurmadım. istdiğim zaman kurabilir miyim yoksa ileride paralı mı olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechenfurkan

Ubuntu, Linux gibi farklı bi sistem kurduğumda wifi sorunu yaşamadım. Bu demek oluyor ki sorun donanımsal değil
    Yazılımsal optimizasyon sorunları sebebiyle oluyor. Bunu düzeltmenin yolu driver değil, işletim sistemiyle olacak bişey. Temiz kurulum yapınca bende sorun kalmadı ancak tek bir cihaz üzerinde denediğim için kesin yargı veremem. İmkanınız varsa temiz kurulum yapıp driverları kendinizin sıfırdan kurmasını tavsiye ederim.

Bunun dışında örgütlenip Casper'ı mail yağmuruna tutabiliriz bi fix yaparlar belki Ama konu Casper olunca hiç sanmıyorum

Peki ubuntu gibi işletim sistemlerinde driver sorunu var mı ayrıca bunar ve temiz kurulum için bir rehber yazıp yeni konu açarak bence çok faydalı oluna bilir hem biliginizde faydalanırız sahsen ben virüs sıkıntısı yüzünden linux kullanmayı tercih ederim ya da sarj ve hız için başka bir sistem

• Casper t9w tableti satın almayı düşünüyorum. hdmi dan görüntü alabilen oldu mu, birkaç olumsuz yorum okudum.
  • THEpi kullanıcısına yanıt
    Önce alamamıştım, kılıf hdmi girişini engelliyor, kılıfı çıkarıp öyle denerseniz görüntü aktarma sorunu olmaz.

önermem Linux tabanlı sistemleri. Çok sorunluydu tüm denediklerim ve tablet kısmına daha adım atabilmiş değil ubuntu

• Cihazı almayı şiddetle düşünüyorum.

Fakat kafama takılan bir soru var.

Otg kablosu ile direk HDD bağlayabiliyor muyuz? Yoksa USB Y kablosu ile ek güç verip mi bağlamamız gerekiyor?
  • Arkadaşlar merhaba. Uyku sorunu hala devam etmekte. ekran sürücüleri güncel. Uyku modundan çıkaramıyorum.
  • eros68 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler eros68
  • Bugün itibariyle bende ikinci el bir tane aldım tabletten.

Genel olarak güzel bir cihaz. Ama ufak tefek sorunlar var.

Yeniden başlatma yapınca cihaz başlatma ekranında takılı kalıp açılmıyor. Ya da cihazınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatın diye hata veriyor.(w10'da)

Cihazı kapattıktan bir 10 saniye bekleyip açınca bir problem olmuyor.

Garip bir problem.

Onun dışında ekran kalitesi olsun, kullanım olsun on numara cihaz. Beğendim.

Aynı fiyata alacağın andoid tabletlerle karşılaştırırsan bu cihaz alayını tokatlar.

• Merhaba arkadaşlar. Benim bu cihazla problemim bitmedi. Şimdi de kamera çalışmıyor. win 10 yüklü her sürücüyü güncelledim. Ne yaptıysam çalıştıramadım. Yardım lütfen. Teşekkürler.
    Bana sorar isen bence temiz kurulum en iyi çözüm...Ben denedim ve oldu...
  • dmzkn D kullanıcısına yanıt
    Yaptım olmadı servise yolladim değişim istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: mechenfurkan

Arkadaşlar benim sorunum çözüldü, sorun sürücülerin güncel olmamasından kaynaklanıyormuş , aynı sorunu yaşayan arkadaşlar casper sitesinden sürücü güncellemesi yapsın

• Bu arada arkadaşlar tablette ekran görüntüsünü almanın kısayolu varmı (iphonedakiler gibi) ?
  • Arkadaşlar kendim bi video çektim bide açıklama yazısı yazdım videonun altına araştıran arkadaşlar için yararlı olur umarım.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.