Şimdi Ara

Casper via v5 ve v8 Kullananlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
4
Favori
15.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve an itibarıyla güncelleme geldi , rehberde akıllı gezinme güncellendi...
  • arkadaşlar v8 kullanıcıları olarak casper ın sitesinden mail atarak biraz baskı yapalım güncelleme konusunda. daha düşük modeller için güncellemeler geliyor daha fazla özellikler geliyor ama amiral gemi dedikleri telefon çok geride kalıyor
  • Evet arkadaşlar, ben de v5 aldım önceki telim nokia c6-01di o yüzden hemen her android beni mutlu etmeye yetecekti bunda şekil de var güzel oldu Hemen her şeyden memnunum ancak sadece tek bir konuda beni mutlu etmedi, o da kulaklık performansı... Nokia bu konuda neredeyse özel müzik çalar gibiydi hakikatten çok iyi sesi vardı ancak casper onun yerini tutamadı ne yazık ki
  • AykutFi A kullanıcısına yanıt
    Kulaklık çıkışı fena değil ama kulaklıklar vasat aslında.
    Kulak içi lastikler var ya kutunun içinde onların en büyüğünü takarak bariz fark alabilirsiniz.

Ev kulaklık cenneti, V8c için birçok kulaklık denedim:
    Philips (mp3 çalar), Sony (cep teli ve walkman), Samsung (2 farklı model cep teli) gibi kulaklıklar arasında ilginçtir ben en güzel sesi GM Discovery kulaklığı ile aldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperd82 -- 4 Aralık 2014; 9:45:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi büyük olanların bir nebze faydası oldu, aslında eski kulaklığım çalışsa çok güzel olacaktı ama nedense düzgün ses vermiyor... 10 liraya almıştım ama hakikatten güzel ses veriyordu bilgisayarda da çalışmıyor v5 te de çalışmıyor sesler metalik karışık geliyor nedense... Bu arada bu telefonu kullanan ne kadar az kişi var ya, forumda ilk 3 SAYFAYA bile girememiş ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykutFi

Evet arkadaşlar, ben de v5 aldım önceki telim nokia c6-01di o yüzden hemen her android beni mutlu etmeye yetecekti bunda şekil de var güzel oldu Hemen her şeyden memnunum ancak sadece tek bir konuda beni mutlu etmedi, o da kulaklık performansı... Nokia bu konuda neredeyse özel müzik çalar gibiydi hakikatten çok iyi sesi vardı ancak casper onun yerini tutamadı ne yazık ki

Hocam ses ayarlarında ses zenginleştiriciyi kapatın ise anda olsa yariyor

• Arkadaşım daha yeni V5 aldı kullanıyor, şarjın hızlı tükendiğinden dolayı bir çare arıyor birde tasarruf modunu bulamadığını söyledi bilgisi olsan arkadaşlardan yardım bekliyoruz..

• Konunun başında en kral oyunu oynatiyor demissiniz bi polemik olmus asphalt 8 denen oyunu 500 liralik mtk6582 telefonlar dahi kasmadan oynatiyor. 1200 lira vermenin hicbir anlami yok. Bu telefon daha piyasaya sürülmeden elestirdik forumda ama kimse okumamis gormemis. Aldiysaniz yapacak bir sey yok ama 1200 lira gibi bir rakami gectim 1000 liraya alacaginiz huawei g7 sizi katlarca memnun edecektir. Veya 799 tl ye aldiginiz bi zenfone 6 bu telefondan daha uzun omurlu olup ayni performansi verecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryzevelyn R kullanıcısına yanıt
    Yok abi yok ses zengişleştirici falan fayda etmedi, tamam bi telefondan çok fazla şey beklememek lazım bunun asıl işi konuşturmak ama ne bileyim ben şahsen biraz daha iyi olmasını beklerdim
  • Havzali kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlarda en altta sistem başlığı altında "Güç açma/kapama planla" var ben hiç denemedim ama sanırım burası arkadaşınızın bulmak istediği yer...
  • quote:

Hocam ayarlarda en altta sistem başlığı altında "Güç açma/kapama planla" var ben hiç denemedim ama sanırım burası arkadaşınızın bulmak istediği yer...

Eyvallah gardaş yarın bakarım dediğin yere..

• Havzali kullanıcısına yanıt
    Maalesef orası da değilmiş, oradaki ayar ile telefon istenilen saate gelince kendiliğinden kapanıp yine istenilen saatte geri açılması ayarlanıyormuş... Biraz daha baktım sağa sola ama ne yazık ki telefonun kendi ayarları arasında bulamadım nereden yapılabileceğini, ancak bende "Battery Doctor" isimli bir program var onun içinden tasarruf modu seçilebiliyor sanırım ancak bu şekilde harici uygulamalarla yapılabiliyor bu olay
  • AykutFi A kullanıcısına yanıt
    Peki kardeşim bilgi için teşekürler..

• 1200 lira konusunda haklısınız bende o parayı verip almazdım zaten 800 lira gibi fiyata arkadaşımdan 2 günlükken aldım. oyun konusunda ilk aldığımda kardeşim bütün oyunları indirip oynadı ve sorunsuz çalıştı onun dışında ben zaten oyun meraklısı biri değilim o yüzden diğer çalışma performansına bakıyorum ve teli yaklaşık 3 aydır yoğun kullanıyorum ve hiçbir sorun görmedim şuana kadar
  • 1200 lira verip almam dedim ama yanlış anlaşılmasın bu telefon amiral gemisi denilen bi çok markaya 2000 ve üstü para verip alınıp yaptığınız her şeyi yapabileceğiniz bir telefon orasıda bir gerçek ama 1200 verecek olsam g2 alırdım herhalde casper ön yargısı yüzünden ama şuan iyi almışım dedirtiyor bana dediğim gibi hiç bir sorun yaşamadım şuana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryzevelyn

quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

quote:

Orijinalden alıntı: ryzevelyn

Arkadaslar casper via v5 kullaniyorum fakat fifa oynarken d pad sorun cikariyor farkli biyere bastigimizda d pad algilamiyor lutfen yardimci olun

Pad'e koyman lazım parmağını dışarı basarsan başka fonksiyonlar oluyor çift tıklama özel hareketler falan...

Hocam öyle değil d pad ile oyuncuyu yönlendirilen farklı bir yere bastigimda (pas, sut filan) D pad kendini sıfırliyo adam olduğu yerde katılıyor oyunların hepsinde yapıyor

Selam dostum iki gün oldu alalı casper v5 telefonum.Yazıyı görünce indirdim oyunu oynadim 3dakika kadar bir sorun olmadı bende.

Bir de ekran ışığının en kısığı bile çok açık.Şarj yiyen bu oluyor diye düşündüm night mode adında bir program indirdim.Normalden cok daha kısıyor ışığı sarj tasarrufu için indirin bence.Ben test ediyorum iki turlu ne kadar fark oluyor diye .Yorum atarım sonucunu alacak arkadaşlara.Yani şarj az oyun oynarim surekli diyenler için çözülecek bir şey.Ben programsız ekranı kullandığımda ilk aldığım gün program yükle kaldır ,whatsapp, nette dolasmak,arayüzle ,ayarlarla uğraştım, 10dk müzik ,10dk kucuk oyunlar bu şekilde wifi hep açık sekilde aralıksız 5saat bunları yaptım %99dan %34oldu.(Duvar kağıdı da hareketliydi bu arada ama çay üzerinden duman çıkıyor çok yogun hareketli değil)
    Gece kamerasını beğendim favorim.Bir çok 13 8 mp kamera civarları gece şehri çektiğinizde o bina ışıkları yayılır ,ya da karanlık arasında anlamsız noktalar olur falan.Hiç öyle degildi karanlıkta flaslı yakın cekimleri de çok sevdim çok net.Birazdan çıkıp gece çekimleri yapacağım .Buraya atabilirim.Soruları cevaplandırmaya çalışacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oz_ge

1200 lira konusunda haklısınız bende o parayı verip almazdım zaten 800 lira gibi fiyata arkadaşımdan 2 günlükken aldım. oyun konusunda ilk aldığımda kardeşim bütün oyunları indirip oynadı ve sorunsuz çalıştı onun dışında ben zaten oyun meraklısı biri değilim o yüzden diğer çalışma performansına bakıyorum ve teli yaklaşık 3 aydır yoğun kullanıyorum ve hiçbir sorun görmedim şuana kadar

Kullandigim 600 liralik telefon ederi bu. Kullandiginiz telefon 1200 tl ederi 700 tl anliyormusunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, bugün gerçekten alışık olmadığım birşey geldi başıma... Telefonun şarjı bitmek üzere olduğu için kapatmıştım, az önce açtım ve iki dakika kadar pin sormadı normal menüler arasında gezindim falan wifiyi açınca pin kodunu sormak geldi aklına... Sizin de başınıza böyle şeyler geldi mi?
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, bugün gerçekten alışık olmadığım birşey geldi başıma... Telefonun şarjı bitmek üzere olduğu için kapatmıştım, az önce açtım ve iki dakika kadar pin sormadı normal menüler arasında gezindim falan wifiyi açınca pin kodunu sormak geldi aklına... Sizin de başınıza böyle şeyler geldi mi?

Benzer bir durum yaşadım. Telefonumu uçak modundayken kapatmıştım ve telefonu açtığımda pin kodu istememişti. Uçak modundan çıktığımda istemişti

• Beyler telefonu garantiye gonderecem casper garantisi sıkıntı cıkarırmı daha bu konuda bılgiisi olan pm atabilirmi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.