Şimdi Ara

Casper via v5 ve v8 Kullananlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
4
Favori
15.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana ekrandaki Google arama çubuğunu nasıl kaldırabiliyoruz... Yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar > Uygulamalar > Tümü > Google uygulamasını seçin. Ön belleği temizle, durmaya zorla, güncellemeleri kaldır ve devre dışı bıraka tıklayın. Sonra telefonunuzu yeniden başlatın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olcakti. Kardeşim via v5 kullanıyor ve telefonu ses modunu degistirdiginde yani sessizden sesli moda gecirdiginde ayarladigi zil sesi ve bildirim sesi sifirlaniyor ilk haline geliyor ayarladigi sesler degisiyor. Aynı sorunu yasayan yada cozumunu bilen arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim. Simdiden tsk.ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.ak100 -- 13 Mart 2015; 12:48:14 >
  • Arkadaşlar bende v8 alarak araniza katıldım fakat beta sürüm var sanırım telefonda. Güncelleme buluyor ama yüklemiyor, bağlanıyor yazıyor öyle kalıyor neden güncellenmiyor, çözümü nedir?

• Merhaba Arkadaşlar bende yaklaşık 3 ay önce VIA v8c aldım ancak arasıra dokunmatiğinde takılma hissediyorum arasıra daha önceki cebim olan dişcovery de bu yoktu. Acaba ayar sorununu var ne dersiniz?

• eşim casper via v5 kullanıyor.
    ama bu gamifive midir nedir ordan sürekli mesaj geliyor üye ol diye ( bi kere kazara mesaji actik otomatik üye olmus)
    aradik iptal ettirdik üyeigini ancak hala geliyor

velhasıl sorunum şu : gelen mesaj / arama engelleme gibi bi özelliği varmi bu telefonun.
    benim telefonumda var (huawei g7).
    casper via v5 de aradım bulamadım böyle bi özellik.
  • cybeRabbit C kullanıcısına yanıt
    Play store'dan kara liste gibi uygulamalarla yapabilirsiniz

• arkafaşlar casper via 5 e lolipop sürümü geldi indirdim..ondan sonra ekranda herşey gitti sadece dışarıdan gelen aramalara cevap verebiliyorum ne yapmalıyım teşekkürler
  • MAVİ KRAL STEEPWAY kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu yaşadım. Hard reset atıcaksın
  • 8 aydır Via V5 kullanıyorum.

Öncelikle telefon fiyatına göre gerçekten güzel, hızlı ve kullanışlı bir telefon. Muadillerinden son derece şık.

Fakat Lolipop'a geçmeden önce tam 1 gün giden şarjım, lolipop'tan sonra yarım günde bitiyor. Bunun bir yolunu çözümünü bulan var mıdır?

Son zamanlarda da mikrofonu gidip gidip gelmekte. Garantiye göndereceğim. Garanti tarafı umarım hızlı işliyordur.
  • Beyler ekranı kapatıyorum müzik duruyor bunun ayarı nedir yardım edin

• BLACKKHEROO B kullanıcısına yanıt
    VIA v5 mi ?

• Tavsiye eder misiniz v5 Lumia 820m ile takas edeceğim biriyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafalkoc123

Tavsiye eder misiniz v5 Lumia 820m ile takas edeceğim biriyle.

Tavsiye ederim ama takas ediceğinize göre sanırım 2. El. Umarım düzgün kullanmıştır.

• ben de v5 aldım no limits oyunu yükledim en ağırı odur diye oyun donmadı yada kapanmadı ama öyle yağ gibi de akmıyor sonuçta 6582 ses ne iyi nede kötü verdikleri şarz makinesi 1 amper çok oyun oynayan biriyseniz şuanlık tavsiye etme ama arayüzü seri.
  • Şarjım çok yavaş dolmaya başladı. 9 saati buluyor. Sebebi ve çözümü nedir ?

• Sıfır, kutusu açılmamış, kullanılmamış Casper Via V5 telefonumu fazlalıktan ve nakit ihtiyacından dolayı satıyorum.
    V5'i 1 sene kullandım, çok şık ve fiyatına göre muadillerinden iyi bir telefon.
    Geçen hafta telefon yazılımsal bir hata verince sıfır - kapalı kutusunda yolladılar servisten. Bende eski telefonuma dönerek nakit ihtiyacımı karşılamak istiyorum. Fatura ve yeni telefonun gönderim irsaliyesi de verilecektir. Bulabilirsem şeffaf kabını da hediye edeceğim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-kutusunda-casper-via-v5-telefon-245326511/detay/

• vocalise38 V kullanıcısına yanıt
    vi5 kullanıyorum bende telefonum aradığım kişileri gizliden arıyor nasıl iptal edicem arama ayarları yok bulamadım ?? yardımcı olur musunuz
  • Buraya o kadar küfür hakaret yazardım ama uyucam. Tek diceğim şey o telefonu almayın alanları uyarın lanet olsun o telefona ekran kayıyo vs. donuk tel

• s7 edge ' i tamire verdim.

Arkadaşın yedek telefonu olan v5'i alma gafletinde bulundum.

Ben s2 ' den bu yana her sene telefon değiştiririm. Bu kadar kötüsünü kullanmadım.

-Telefon açılır, 2 saat kapanmaz casper via yazısı kapanıp geri gelir durur
    -Özellikle clash royale oyununda, bir kartı alıp kaydırırken bir anda ansızın dokunmatik hassasiyeti kaybolur, yanlış yere kartı çıkartır. Oyunu akıcı oynatmaz
    -Ahize sesinden gelen sesi hiçbir şekilde duyamazsınız
    -Alarm kurarsınız, hoparlörden çıkan ses sizi uyandırmaya yetmez
    -Kameradan bakarken resim güzel çıkacakmış gibi görürsünüz, çekince resmi mahveder
    -S7 edge ile 3 aydır 3g' de sorunsuz bağlandığım yerden devamlı bağlantıyı keser
    -Wifi bağlantısı kopar, telefonu yeniden başlatmadan düzelmez.
    -Dİğer telefonlarda yazdığım derecede hızlı yazarım fakat klavye hızıma yetişemez bazı harfleri atlar.
    -Şarj aletini yanından ayıramazsınız.
    -Güya androidin yeni sürümü bazı telefonlara verilmiş. Fakat ne hikmetse telefon 4.4.2' den sonrasını bulmuyor.

Bu ve daha niceleri. Bu telefonu övenler muhtemelen 10-12 yaş aralığında, daha önce düzgün telefon kullanmamış insanlardır. Gerçekten beni mahvetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 3 Eylül 2016; 12:41:29 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.