Şimdi Ara

Casper VİA V6X Nasıl Bir Telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Casper VİA V6X nasıl bir telefon kamerası olsun performansı olsun nasıldır kullanan varsa yada kullanmış olan varsa yada :D bilgisi olan varsa beni aydınlatabilirmi o fiyat segmentine göre nerelerde bi telefondur kendisi almayı düşünüyorumda

• Hocam o fiyata vibe x2 p70 felan bakın bence

Edit:hocam belki c4 de bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Cucuy -- 27 Eylül 2015; 21:48:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 850 TL üstüne hani 10 TL desen çıkamam bir de şey düşündüm lenovonın telefonlarına gittim baktım kendim lenovo a7000 le Casper VİA V6X in kamerasını karşılaştırınca markadan soğudum nedense bir de şimdi videosunu izledimde LG G4C nasıldır şuanda Teknosa da 849 TL kamerası falan nasıl dır hafızası önemli değil oyun performansı vesayre birde kamera önemli benim için ağırlıktır falan bakmam öyle şeylere
  • İyi telefon, alınabilir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla çevremde casper kullanan yok hocam ama çok iyi şeyler duyduğumu söyleyemem. Uzun zaman kullanabileceğinizi düşünmüyorum. Vestel ve casperin telefonlarının akıbeti tamamen şans işi..

850 tl ayırdınız bütçe madem daha köklü firmalara yönelin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el g3 bulabilirseniz alın bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana kalırsa alırım 2. el de Ailem pek sıcak bakmıyo ona
  • Yav casper,venus bu telefonlar alinirmi hic paraniza yazik.

• peki LG G4C veya Asus zenfone 5 nasıl olur bunun yerine benim LG G4C kafama yattı da oyun performansı iyi değilmiş diye duydum
  • KraToRTR K kullanıcısına yanıt
    G4c kullanıcısıyım. Oyun performansının kötü olduğunu kim söyledi?
    Dead trigger 2 ve unkilled oyunlarını ben akıcı bir şekilde oynuyorum. Bunları oynayabiliyorsam çalıştırmayacağı oyun yoktur diye düşünüyorum.
    Ek olarak kamerası gayet tatmin edici.
    Batarya ömrü ise bekleme modunda neredeyse hiç tüketmiyor, ekran açık süresi ise 6-7 saat arası.

• bataryası önemli değil oyun performansı kötü diye bi forum yada satış sitesindeki bi yorumda görmüştüm iyi oldu kötü olmadığını öğrendiyim o zmn ben LG G4C alıyorum saol
  • KraToRTR K kullanıcısına yanıt
    iyi seçim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.