Şimdi Ara

Casper Via V8C (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
13.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben bu telefonu almak istiyorum. En ucuz nereden alacağıma dair bir bilginiz veya öneriniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhant2005

Aynen ben de cok memnunum cihazdan oyunlardaki performansi harika bir cok oyun yukledim 1gb ve ustu banamisin demedi ayrica isinma problemi yasamadim hic. Normal bi sicaklik oluyor arka tarafta.

Fotograf kalitesini de cok begendim arka kamera kadar on kamerada gercekten cok iyi.

Sadece kilif olmamasi sikinti, en azindan kutunun icinden kotude olsa bir kilif ciksaydi cihazi korurduk. Cizilmedi hic biryeri ama tedbir iyidir.

Ben Asphalt 8 ve FİFA 14 yükledim şimdilik. Bu oyunlarda ısınma dediğin gibi yok ılık oluyor sadece arka üst kısım.
    Yalnız Asphalt 8 malum çok pil yiyor. Ben bu yüzden kapalı alanda ekran parlaklığı %10 ve CPU tasarruf modu açık kullanıyorum.
    Gün ışığı yokken Kamera ayarlarından "Scene Detection Shot" ile çekimlerini daha çok beğendim.
    Kulaklık pek iyi değil yaa bugün iPhone 5 kulaklığı ile denedim iyi Bas veriyormuş.
    Ahize ve arka hoparlörden ise gayet memnunum.
    Kendi Ekolayzırı olması güzel.

Ben Casper müşteri hizmetlerini aradım 15 dk.da zor sıra geldi bizim telefon için Aksesuar istiyoruz Kılıf acil lazım dedim yakında çıkacak dediler ama sen de ara istersen faydası olabilir.

Kendi Android Tarayıcısında ayarlarından seçsem de Tam Ekran olmadı. Seninki nasıl bakar mısın? "Adres Satırı" kalkmıyor bir türlü. Chrome'da oluyor tam ekran.
    Google Arama çubuğunu da ana sayfalardan kaldıramadım sen denedin mi hiç? Gerçi gözüm alıştı artık ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperd82 -- 28 Ekim 2014; 15:17:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasaremreyunus

Arkadaşlar merhaba, ben bu telefonu almak istiyorum. En ucuz nereden alacağıma dair bir bilginiz veya öneriniz var mı ?

Al hocam inşallah aramızda görelim seni de, kullanmadan yorum yapan daha çok bu konunun içinde o yüzden Negatif yorumlara bakma biz iyisini de kötüsünü de yazıyoruz kullandıkça. Mükemmel telefon mu var. MTK işlemciye bu para verilmez deyip kestirip atıyor millet sanki kendisi telefon yaptı da bu fiyata bunu beğenmiyor. Üstelik performans cidden çok iyi demek ki CPU, RAM, grafik birimi ve İşlemci konfigürasyonu gayet başarılı.

Ben Access Kart-Teknosa 50 TL indirimi ile aldım.
    Hızlıal'dan da 50 TL indirim geldi bana ama herkese var mı yoksa ben bir şeyler aldım diye mi bilmiyorum.
    Ayrıca Casperturk internet sitesinde 858 TL'ye Sandisk 8 GB hafıza kartı ile satılıyor. Önce bir ara görüş istersen iletişim no'dan.
    N11'de de 840'a kadar var ama satıcılar ne kadar güvenilir bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

quote:

Aynen ben de cok memnunum cihazdan oyunlardaki performansi harika bir cok oyun yukledim 1gb ve ustu banamisin demedi ayrica isinma problemi yasamadim hic. Normal bi sicaklik oluyor arka tarafta.

Fotograf kalitesini de cok begendim arka kamera kadar on kamerada gercekten cok iyi.

Sadece kilif olmamasi sikinti, en azindan kutunun icinden kotude olsa bir kilif ciksaydi cihazi korurduk. Cizilmedi hic biryeri ama tedbir iyidir.

Ben Asphalt 8 ve FİFA 14 yükledim şimdilik. Bu oyunlarda ısınma dediğin gibi yok ılık oluyor sadece arka üst kısım.
    Yalnız Asphalt 8 malum çok pil yiyor. Ben bu yüzden kapalı alanda ekran parlaklığı %10 ve CPU tasarruf modu açık kullanıyorum.
    Gün ışığı yokken Kamera ayarlarından "Screen Shot" ile çekimlerini daha çok beğendim.
    Kulaklık pek iyi değil yaa bugün iPhone 5 kulaklığı ile denedim acayip Bas veriyormuş.
    Ahize ve arka hoparlörden gayet memnunum.

Ben Casper müşteri hizmetlerini aradım 15 dk.da zor sıra geldi bizim telefon için Aksesuar istiyoruz Kılıf acil lazım dedim yakında çıkacak dediler ama sen de ara istersen faydası olabilir.

Kendi Android Tarayıcısında ayarlarından seçsem de Tam Ekran olmadı. Seninki nasıl bakar mısın? "Adres Satırı" kalkmıyor bir türlü. Chrome'da oluyor tam ekran.
    Google Arama çubuğunu da ana sayfalardan kaldıramadım sen denedin mi hiç? Gerçi gözüm alıştı artık ama...

Alper, katılıyorum sana performansına göre ısınması yok denecek kadar az. Sen yazınca baktım ben de tasarruf modunda kullanıyorum ancak performansında herhangibir bir negatiflik görmedim bu da ayrı güzel.
    Kameradaki screen shotu anlamadım hangi ayar o ?

Ben de kulaklığını fazla beğenmedim htcnin kulaklığını kullanıyorum. O daha güzel.

Casper'a iki gün arayla mail attım hem android lolipop güncellemesi gelecek mi diye sordum, hem de kılıf satmanız lazım dedim. Ancak iki mailime de henüz bir dönüş olmadı.

Sen söyleyince şimdi girdim baktım kendi tarayıcısına tam ekran yapıldığında bende de gitmedi adres çubuğu demek ki böyleymiş. Chrome kullanıyorum ben o çok daha güzel.

Ana ekrandaki arama çubuğunu ise hiç gözüm görmüyor umursamıyorum :)

Bu arada cihazın gpside gayet başarılı uyduları hemen buluyor. Gps'i çok kullandığım için yazmak istedim.

Çift tıkla ekranı uyandırma çok güzel ancak bir de bunun tersi olsaydı LG deki gibi daha iyi olurdu.

• teknosada indirimli olarak alabilirsin takip etmen gerekiyor indirimlerini
  • quote:

quote:

quote:

Gün ışığı yokken Kamera ayarlarından "Screen Shot" ile çekimlerini daha çok beğendim.
    Kulaklık pek iyi değil yaa bugün iPhone 5 kulaklığı ile denedim acayip Bas veriyormuş.
    Ahize ve arka hoparlörden gayet memnunum.

Alper, katılıyorum sana performansına göre ısınması yok denecek kadar az. Sen yazınca baktım ben de tasarruf modunda kullanıyorum ancak performansında herhangibir bir negatiflik görmedim bu da ayrı güzel.
    Kameradaki screen shotu anlamadım hangi ayar o ?

Ben de kulaklığını fazla beğenmedim htcnin kulaklığını kullanıyorum. O daha güzel.

Casper'a iki gün arayla mail attım hem android lolipop güncellemesi gelecek mi diye sordum, hem de kılıf satmanız lazım dedim. Ancak iki mailime de henüz bir dönüş olmadı.

Sen söyleyince şimdi girdim baktım kendi tarayıcısına tam ekran yapıldığında bende de gitmedi adres çubuğu demek ki böyleymiş. Chrome kullanıyorum ben o çok daha güzel.

Ana ekrandaki arama çubuğunu ise hiç gözüm görmüyor umursamıyorum :)

Bu arada cihazın gpside gayet başarılı uyduları hemen buluyor. Gps'i çok kullandığım için yazmak istedim.

Çift tıkla ekranı uyandırma çok güzel ancak bir de bunun tersi olsaydı LG deki gibi daha iyi olurdu.

CPU tasarruf modunda muhtemelen 4 çekirdek çalışıyor 4x1.4 yani, ben birkaç kez kapattım onu ama telefonu kapatıp açınca kendiliği açılmış ve kesinlikle farkedilmiyor.
    Kamerayı açınca Ayarlar tuşunun hemen yanında dağ resmine benzeyen tuş var orada Normal çekim, Panaroma çekim ve Scene Detection gibi seçenekler var. Scene Detection modunda cihaz Gece, floresan, gün batımı gibi ön tanımlı ayarları otomatik seçiyor ve resimler daha güzel oluyor.
    GPS, telefonu alır almaz ilk denediğim şeydi çünkü V8'de Asisted GPS (A-GPS) varken V8c'de GPS var.
    YANDEX kullanıyorum ben evin içinde camın önünde 4-5 saniye içinde buldu uyduyu çok iyi bence de. Discovery'de bazen 30 sn. falan bulamazdı uygulamayı açıp kapatınca düzelirdi.
    Yine Discovery'den geçtiğim için 2 tıkla kapanmasa bile açılması büyük konfor benim için Zaman Aşımını 15 veya 30 sn. yaparsan işin bittiğinde masaya falan koyunca kendi kitler zaten tıklamaya gerek kalmaz cebe koymadığın sürece.

Şimdi pil testi yapıcam Asphalt 8 oynıcam CPU tas. açık ve %10 parlaklıkta bakalım kaç dakikada yüzde kaç pil gidecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CPU tasarruf modu açık
    GPS kapalı
    Mobil Veriler kapalı
    Wifi açık
    Sesler açık %25 seviyesinde
    Parlaklık %10 (kapalı alanda gayet yeterli ışık veriyor %10'da bile)
    62 dakika kesintisiz Asphalt 8 oyunu %46 ile başladı %24 ile bitti.
    Yani yaklaşık 1 saatte %22 civarı PİL tüketiyor.

İyi mi kötü mü bu oyundaki pil performansı bilmiyorum yorumsuz tarafsız bir test paylaşıyorum...

• quote:

CPU tasarruf modu açık
    GPS kapalı
    Mobil Veriler kapalı
    Wifi açık
    Sesler açık %25 seviyesinde
    Parlaklık %10 (kapalı alanda gayet yeterli ışık veriyor %10'da bile)
    62 dakika kesintisiz Asphalt 8 oyunu %46 ile başladı %24 ile bitti.
    Yani yaklaşık 1 saatte %22 civarı PİL tüketiyor.

İyi mi kötü mü bu oyundaki pil performansı bilmiyorum yorumsuz tarafsız bir test paylaşıyorum...

Ben de kendi cihazimda ayni testi baska oyunda yapayim. Aksam sonuclari yazarim buraya. Ama bence 1 saatlik asphalt 8i %22 sarj yiyerek oynatiyorsa bu harika bir sonuc. İnsallah benim cihazda uzmez beni bu konuda :)

• Telefonu dün tam Gold'un sitesinden alacakken bir de baktım ne göreyim. Taksit olayı sadece ticari kartlara imiş. Hediye puanla falan 850'ye alacaktım. Lakin peşin olunca sıkıntı olur. Acaba bildiğiniz var mı taksit yapan yerler. Bazı mağazalar da kredi çekiliyormuş onları biliyorum. Direk taksit yapan yer var mıdır?
  • Ben teknosadan garanti bonus ile tek cekim aldim. Ardindan hemen garanti bankasindan mesaj geldi cebe, 900 TLlik alisveris yaptiniz su numaraya su mesaji atin 5taksit yapalim diye. Ben de bunu yaptim ve taksitlenmis oldu. Teknosa calisani beni bu sekilde uyarmisti abi boyle oluyor mesaj gonderiyorlar taksit yapiyorlar diye. Siz de bu sekilde yapabilirsiniz.

• quote:

Telefonu dün tam Gold'un sitesinden alacakken bir de baktım ne göreyim. Taksit olayı sadece ticari kartlara imiş. Hediye puanla falan 850'ye alacaktım. Lakin peşin olunca sıkıntı olur. Acaba bildiğiniz var mı taksit yapan yerler. Bazı mağazalar da kredi çekiliyormuş onları biliyorum. Direk taksit yapan yer var mıdır?

Bazı yerler de kredi gibi bir şey kullandırıyormuş.
    900 TL'ye benim iş telefonum olan S4 Mini var onunla karşılaştırılamayacak kadar iyi bir telefon, bekliyoruz senin de alınca iyi kötü paylaşımlarını

• quote:

quote:

Telefonu dün tam Gold'un sitesinden alacakken bir de baktım ne göreyim. Taksit olayı sadece ticari kartlara imiş. Hediye puanla falan 850'ye alacaktım. Lakin peşin olunca sıkıntı olur. Acaba bildiğiniz var mı taksit yapan yerler. Bazı mağazalar da kredi çekiliyormuş onları biliyorum. Direk taksit yapan yer var mıdır?

900 TL'ye benim iş telefonum olan S4 Mini var onunla karşılaştırılamayacak kadar iyi bir telefon, bekliyoruz senin de alınca iyi kötü paylaşımlarını

Kullanıyorsunuz galiba benim de merak ettiğim telefonladan biriydi performansı nasıl sizce takılmalar, kasılmalar oluyor mu şarjı çabuk mu bitiyor v8 in

• Cihazimla cekmis oldugum ve uzerinde oynama yapmadigim uc adet fotografi ekliyorum. Fotograf kalitesi hakkinda fikir sahibi olabilirsiniz.
    Bence gun isiginda fiyatina gore harika isler cikartiyor. Ben cok begendim.
     Casper Via V8C Casper Via V8C Casper Via V8C

• quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

quote:

Kullanıyorsunuz galiba benim de merak ettiğim telefonladan biriydi performansı nasıl sizce takılmalar, kasılmalar oluyor mu şarjı çabuk mu bitiyor v8 in

Evet kullanıyorum 10 gün oldu alalı.
    V8 değil de V8c cihaz.
    Aldığımdan beri RAM kullanımı %22 civarında geziniyor hiç kasılma takılma donma resetleme vb. problem olmadı, oyun ve diğer uygulamalar performansı da gayet güzel bu yönden ezbere yorum yapanları üzer. Cihaz gerçekten hızlı.

Pil tabiki 2500 mAh olsun isterdim ama 2000 mAh o yüzden Android genel geçer kullanım özelliklerine dikkat ettiğiniz sürece 1 günü gayet rahat çıkartıyor. Ne günde en az 2 defa şarj olan bir iPhone ne de 2550 mAh'li Stamina özellikli 2 günü zorlayan bir Sony yani

Aslında Pil konusunda da milletçe biraz önyargılıyız, bundan önceki telefonum Discovery 1800 mAh'di beni öyle bir korkuttular ki telefonu aldıktan 1 gün sonra harici şarj aleti ve yedek batarya aldım ne yazık ki ondan sonra gördüm ki aslında Deli gibi oyun oynamadığım her günü çıkartıyor cihaz

1 saat oyun, 1-2 saat internet, 30 dk konuşma, 30 dk ıvır zıvır kurcalama 1 günü benim kullanımımda rahat çıkartıyor ama Asphalt 8'i denedim 1 saatte %22 pil yedi demek ki 4-5 saatte biter bu oyunla iyi mi kötü mü bilmiyorum başka cihazla benzer şartlarda karşılaştırmak lazım.
    İlk %10 ve son %10 pil nispeten biraz hızlı düşüyor.
    Aldığım ilk gün sürekli kurcaladığım halde bir şarjla çıkarttı ama oyun oynamamıştım.

Pil gayet iyi 1 gün gidiyor desem belki sen 2 gün gitsin isticen o yüzden iyi kötü demeden elimden geldiğince fazla ipucu vermeye çalıştım...

• erhant2005 kullanıcısına yanıt
    Bu çiçek resimlerini çekerken çiçekler net arka plan bulanık nasıl yaptın çiçeğin bir yerine tıklayarak falan mı odakladın yoksa kendiliği mi böyle oldu? Güzel cidden resimler ama güneş yok sanırım hava bulutlu galiba dimi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

quote:

Evet kullanıyorum 10 gün oldu alalı.
    V8 değil de V8c cihaz.
    Aldığımdan beri RAM kullanımı %22 civarında geziniyor hiç kasılma takılma donma resetleme vb. problem olmadı, oyun ve diğer uygulamalar performansı da gayet güzel bu yönden ezbere yorum yapanları üzer. Cihaz gerçekten hızlı.

Pil tabiki 2500 mAh olsun isterdim ama 2000 mAh o yüzden Android genel geçer kullanım özelliklerine dikkat ettiğiniz sürece 1 günü gayet rahat çıkartıyor. Ne günde en az 2 defa şarj olan bir iPhone ne de 2550 mAh'li Stamina özellikli 2 günü zorlayan bir Sony yani

Aslında Pil konusunda da milletçe biraz önyargılıyız, bundan önceki telefonum Discovery 1800 mAh'di beni öyle bir korkuttular ki telefonu aldıktan 1 gün sonra harici şarj aleti ve yedek batarya aldım ne yazık ki ondan sonra gördüm ki aslında Deli gibi oyun oynamadığım her günü çıkartıyor cihaz

1 saat oyun, 1-2 saat internet, 30 dk konuşma, 30 dk ıvır zıvır kurcalama 1 günü benim kullanımımda rahat çıkartıyor ama Asphalt 8'i denedim 1 saatte %22 pil yedi demek ki 4-5 saatte biter bu oyunla iyi mi kötü mü bilmiyorum başka cihazla benzer şartlarda karşılaştırmak lazım.
    İlk %10 ve son %10 pil nispeten biraz hızlı düşüyor.
    Aldığım ilk gün sürekli kurcaladığım halde bir şarjla çıkarttı ama oyun oynamamıştım.

Pil gayet iyi 1 gün gidiyor desem belki sen 2 gün gitsin isticen o yüzden iyi kötü demeden elimden geldiğince fazla ipucu vermeye çalıştım...

Yorumun için teşekkürler bu telefonu almayı düşünenler oluyor tam net cevaplar veremiyoruz kullanan bir kişiden daha iyi bilemeyiz sonuçta almak için sormadım çok yakın zamanda Xperia Z3 Compact alıcam zaten

• quote:

Bu çiçek resimlerini çekerken çiçekler net arka plan bulanık nasıl yaptın çiçeğin bir yerine tıklayarak falan mı odakladın yoksa kendiliği mi böyle oldu? Güzel cidden resimler ama güneş yok sanırım hava bulutlu galiba dimi?

Fotograflar farkli gunlerde cekildi ama evet genelde hava kapaliydi. Netlemek istedigim nesnenin yzerine tiklayarak netkeme yapiyorum uzun yillardir buna bu sekilde alistim oyle devam ediyor.

Ben cok begeniyorum cihazin fotograf kalitesini.

• castraelectro kullanıcısına yanıt
    Hah ben de Pil konusunda ondan bahsediyordum tam
    Güzel cihaz ben de çok beğendim Media Markt'ta biraz kurcaladım dün.
    Kaç liraya buluyorsun en ucuz? alacak olduğun için fiyat vardır sende.
    Benim de eşim çok istiyor Sony, 1-2 yıl içinde alırız Z3 compact mı olur artık z4 compact mı bilmiyorum.

• Telefon icin kilif arayanlar N11.com'da bulabilirsiniz. Ben de yakinda V8C kullananlar arasina katiliyorum,siparisi verdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TunCR7

Telefon icin kilif arayanlar N11.com'da bulabilirsiniz. Ben de yakinda V8C kullananlar arasina katiliyorum,siparisi verdim

Hocam müjde için teşekkürler hemen kılıf alalım o zaman
    Hayırlı uğurlu olsun doğru karar verdin bence inşallah cihaz da utandırmaz.
    Senin de kullandıkça iyi kötü yorumlarını bekliyoruz.
    Daha önceki akıllı telefonlarin nelerdi acaba?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.