Bildirim
Casperstore.Net mi YOKSA Casper Bayi , Yetkili Satıcı dan mı almak gerekir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bayinin iyi yanı parayı ödediğin an eline alıp tın tın gide biliyosun intden alınca 2-5 gün içinde kargoya veriliyor farkı o bence int. den almak daha faydalı hem ucuz hem hediyeli. -
bazı arkadaşlar 10 gün geçmesine rağmen kargoya verilmedi gibi şeyler yazmışlar.
internetten alan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilirler mi acaba
varmı öyle bi durum
görerek almak en iyisi tabi ama , bütçeyi de sarsmamak lazım -
Hocam ben bayiden aldım casper çanta ve mause hediye verdiler size nasıl vermezler anlamıyorum bayiye gidip böyle böyle diyin anlatın kesinlikle vermeleri lazım -
casper storedan aldım 12 gündğr bekliyorum hala kargoya verilecek -
Casperstore'dan alman daha iyi hem fiyatı uygun hemde internetden aldığında yasal olarak herhangi bir sorun varsa 7 gün için iade etme hakkın var ama bu mağaza alışverişlerinde sadece mağazanın insiyatifine kalıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: lordum11
casper storedan aldım 12 gündğr bekliyorum hala kargoya verilecek
Casper store geç göndermesi ile meşhur herhalde:))
Siz hergün temas halinde olun.mailler gönderin.Yoksa onlar süreyi 1 aya da çıkarırlar.Allah Korusun.. -
Arkadaşım
Casper bayisi , bu vesile ile casper sitesinden 100 lira indirimli aldım -
Bence de bayiden görerek alın çanta ve mause istemeyi unutmayın -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas34 -- 26 Ocak 2011; 17:24:00 > -
en iyisi casper almamak -
quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
en iyisi casper almamak
O kadar alıp kullanıp memnun olan varken (nirvana serisi) böyle bir yorum yapmak marka takıntısından başka birşey değil aldık kullanıyoruz memnunuz -
-
1 ) Casper yerli malı değil sadece markası Türk. Kullanılan malzeme, tasarlanan ürünler vs ne Türk mühendisler tarafından yapılır ne de ülkemizde ki iç kaynaklar ile üretilir. Tamamı yabancı ( çinli ) bir firmaya sipariş üzerine yaptırılan stres testleri yapılmamış 5.sınıf malzeme ve işçilikle üretilen ürünlerdir.
2 ) Siz zaten casper alarak büyük bir stres altına girdiniz ve üzgünüm ki bunlar daha iyi günleriniz. Şu casper forumunda benim dail olduğum konuşmalara bir göz atın. Casper'ın sahtekarlıklarını ve düzenbazlıklarını anlatıyorum, kullanan veya yeni alan kişiler " ama sen marka kötülüyorsun, fıstık gibi cihaz yeahhhh helal casper " diyorlar diyorlar ama sonrası ne biliyor musun? Aradan 6 ay geçtiğinde özelden mesaj atıyorlar hocam paramızı nasıl geri alacaz ürün ayıplı çıktı, sorun çıkarıyor, ben bıktım vs gibi...
Siz bana göre bir hata yaparak casper almışsınız bence derhal iade edip hazır üründe gelmediyse paranızı geri almak ki o bütçeye macbook, asus, samsung' un çok kaliteli cihazlarını alıp neredeyse 10 yıllar boyu kullanırsınız. Saygılarımla.
-
Değerlendirmem ve yaşadığım sıkıntıwww.casperstore.net ile ilgiliydi Casper markasıyla ilgili yazılmış bir yazı değildir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X