Şimdi Ara

Cass or Brand (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emre1542

quote:

Orijinalden alıntı: halit01997

nerde 1 adam stunlamak nerde 5 kisiyi stunlamak caktin ?

+1 Ayrıca brand ile stunu her şekilde yedirirsin, cassiopeia ile bir de sana yüzü dönük olmak zorunda. Hem çok çok yakın mesafede olmalısın hem konumunu ayarlamak zorundasın, scam garanti olması için W stunladığın yere atacaksın, atamadın? bittin. Bu kadar çok şeyi 1 saniye içinde düşünmelisin, brand'de böyle bir acelen yok, elini ayağına dolaştıracak bir şey yok sakin sakin skill'leri sıralayabilirsin.

alışınca öyle bi dert kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

Orijinalden alıntı: mjoku45

tabiki de cass derim alışınca var ya karşında duran zor olur gerek haras gerek skill kombosuyla en iyi magelerden biri ben oynayamıyorum tabi o ayrı bir şey
    bunun yanında ahriyi de şiddetle tavsiye ederim ben aldım ve gayet memnunum e + q + w + r kombosunun hazzı hiçbir championda yok...
    Sen en iyisi Cass veya Ahri git pişman olmazsın

Bende bu ikisi araainda kaldim hangisuni alsam. Ahri ile freeken iyi oynamistim

kafanı karıştırdıysam özür dilerim
    cass a alışması zordur ilk aldığında keşke almasaydım bunu mu aldım ya fln dersin ama alışınca da cass in gerçek yüzünü görürsün cidden early de düşmanı farmlatmıyor
    ahriye gelince ahri benim en sevdiğim champtır alalı uzun zaman oldu ve hala SIKILMADIM. Skillerinin ratioları düşük olmasına karşın komboyla ciddi hasar verebiliyor ve zor gang yiyip zor adam kaçırıyor böylelikle ap assasinin hakkını fazlaıyla veriyor. Cass mı ahri mi dersen ben sana ahri derim

• cass, ahri, fizz

midde bu 3lüden şaşmayacaksın.
  • Boşver sen al warwick kalanla armor rune al ve jungle a başla
  • fizz olabilir
  • quote:

quote:

+1 Ayrıca brand ile stunu her şekilde yedirirsin, cassiopeia ile bir de sana yüzü dönük olmak zorunda. Hem çok çok yakın mesafede olmalısın hem konumunu ayarlamak zorundasın, scam garanti olması için W stunladığın yere atacaksın, atamadın? bittin. Bu kadar çok şeyi 1 saniye içinde düşünmelisin, brand'de böyle bir acelen yok, elini ayağına dolaştıracak bir şey yok sakin sakin skill'leri sıralayabilirsin.

TF'de belki stunlarsın da(o da sadece tek kişiyi) lane'de biraz bilen birisi hayatta yemez o stun'ı. E'yi yiyen adam lane'de zaten öyle açıktan saldırmaz Brand'de. Xerath'ın stun'ı bile daha kolay. Brand'in TF'de yaptığı işi Xerath çok daha kolay ve güvenli bir şekilde yapabilir.

Skill sırası desen Brand de kesinlikle daha zor. Lane'deki tek adama farklı, minion farmlarken farklı tf'de farklı kaçan adama farklı(ultiyi blaze olan adama atman lazım flaan.)

Cassio ile combonun bozulmaması için dikkat etmen gereken tek şey e'den önce q veya w atmak ki bence bu o kadar zor değil. Buna alışmak çok daha kolay yani. Ayrıca takımda adam gibi tank varsa ultiyi tutturmak çok daha kolay. Stun olmasa bile %60 slow hiç de fena değil. Cassio e'yi posionlu adama attığı sürece TF'de ya da tek adama her türlü daha fazla dmg verir.

• veigarsız olurmu ya kimse bilmesin bizim olsun yeter .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

quote:

quote:

alışınca öyle bi dert kalmıyor.

birde smartcast şart tabi gerisi kendiliğinden gelir

• casside bir de şöyle morolli nin kitabı itemini denemiştim %20 cooldown reduction toplam %40 cd reductionla 0,25 sn de bir e atıyorsun çok xxx oluyor.
  • annie alın keyfinize bakınn
  • Brandı sadece Pyroclasm için bile alırım bide oyunda plentakill brandı bi aç gaza getirsin seni brandla lafı uzatmadan brand al derim :)
  • casio al derim
  • Cassiopeia al. Brand'ı 7. dakikada çıkarttım oyundan. Tecrübeyle sabit.
  • Ziggs nasıldır ?
  • Kesinlikle Karthus al. Sonra ver elini quatro'lar, penta'lar...
  • Cass
  • cass bence brand'e gore daha iyi. kennen i de tavsiye ederim.tf larda oyunu ceviriyor.
  • Bence Brand. Şuana kadar baya oynadım Brand'le ve çoğu zaman taşıdım.
    (Dün 3vs3'de Brand'le 5 dakikada 7-0-3 gidiyodum.)
  • Ben ziggse sardım bu aralar kassadin dışında çok rahatsın ve o ikisinden de kat kat zevklidir
    "Cmon Cmon Cmon"
    Hastasıyız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.