Şimdi Ara

Cass or Brand

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 6300 ip var ya cass yada brand alıcam.Bunların dışında ap hero onerebilirsiniz teşekkürler.

• ikisinide oynamadım ama brand daha guzel sanırım.alırsam onu alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: murataltay

ikisinide oynamadım ama brand daha guzel sanırım.alırsam onu alırım
    Ben Cass Türkiye 6. sı olarak tabikide Cass öneririm yalnız tf da ilk olarak sana focuslanacaklarından 3-5 oyunu 0/10 bitirip lolden soğumanı istemem.Brand al,candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthedain

Ben Cass Türkiye 6. sı olarak tabikide Cass öneririm yalnız tf da ilk olarak sana focuslanacaklarından 3-5 oyunu 0/10 bitirip lolden soğumanı istemem.Brand al,candır.

Alıntıları Göster
    Ahri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

Ahri

Alıntıları Göster
    Niye kimse veigar'ı sormuyor bu forumda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XenoLeS9

Alıntıları Göster
    Ahriyi de düşünebilirsin eğer yoksa.
  • quote:

Alıntıları Göster
    ikiside iyi herolar ultileri iyi skilleri iyi özellikleri iyi ama cass zordur ben brandı çok övüyorum ancak sunuda eklemeliyim kesinlikle 6300ün her kuruşuna değer
  • quote:

Çünkü veigar 1350 ip ve bu parayı kasmak çok zor değil isteyen açar oynar ama 6300 ip olan herolar daha ayrı oluyor 6300 kaması daha zor
  • Skillshot'larda çok iyiysen Cassiopeia, daha dayanıklı bir champion dersen Brand. Ama unutma cassiopeia'nın parçalayamacağı ap caster yok. Ancak ilk oyununda soğuyup yaklaşık 2-3 hafta bir daha görmek istemeyebilirsin. Zordur. Uğraş ister, brand al sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krunk

Skillshot'larda çok iyiysen Cassiopeia, daha dayanıklı bir champion dersen Brand. Ama unutma cassiopeia'nın parçalayamacağı ap caster yok. Ancak ilk oyununda soğuyup yaklaşık 2-3 hafta bir daha görmek istemeyebilirsin. Zordur. Uğraş ister, brand al sen.
    Cassi'nin ölürken çıkartığı ses kafayı yemene sebep olabilir, bülent iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bleeeed

Cassi'nin ölürken çıkartığı ses kafayı yemene sebep olabilir, bülent iyidir.

Alıntıları Göster
    cass aniviayla birlikte oyunun en güçlü mage'idir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1542

Skillshot'larda çok iyiysen Cassiopeia, daha dayanıklı bir champion dersen Brand. Ama unutma cassiopeia'nın parçalayamacağı ap caster yok. Ancak ilk oyununda soğuyup yaklaşık 2-3 hafta bir daha görmek istemeyebilirsin. Zordur. Uğraş ister, brand al sen.

Bence Brandın skillshotları daha zor. Brand ile stun yapmak, Cassio'nun ultisinden ya da q'sundan daha zor bence. Önce yakacaksın adamı sonra skillshot tutturacaksın. Bence daha zor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Bence Brandın skillshotları daha zor. Brand ile stun yapmak, Cassio'nun ultisinden ya da q'sundan daha zor bence. Önce yakacaksın adamı sonra skillshot tutturacaksın. Bence daha zor yani.

Alıntıları Göster
    nerde 1 adam stunlamak nerde 5 kisiyi stunlamak caktin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Alıntıları Göster
    Skillshot'larım oldukça iyidir.Ziggs alıcaktım fakat haftaya free olucak dediler almadım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: halit01997

+1 Ayrıca brand ile stunu her şekilde yedirirsin, cassiopeia ile bir de sana yüzü dönük olmak zorunda. Hem çok çok yakın mesafede olmalısın hem konumunu ayarlamak zorundasın, scam garanti olması için W stunladığın yere atacaksın, atamadın? bittin. Bu kadar çok şeyi 1 saniye içinde düşünmelisin, brand'de böyle bir acelen yok, elini ayağına dolaştıracak bir şey yok sakin sakin skill'leri sıralayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krunk -- 30 Mart 2012; 15:37:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krunk

quote:

Orijinalden alıntı: halit01997

+1 Ayrıca brand ile stunu her şekilde yedirirsin, cassiopeia ile bir de sana yüzü dönük olmak zorunda. Hem çok çok yakın mesafede olmalısın hem konumunu ayarlamak zorundasın, scam garanti olması için W stunladığın yere atacaksın, atamadın? bittin. Bu kadar çok şeyi 1 saniye içinde düşünmelisin, brand'de böyle bir acelen yok, elini ayağına dolaştıracak bir şey yok sakin sakin skill'leri sıralayabilirsin.

Alıntıları Göster
    tabiki de cass derim alışınca var ya karşında duran zor olur gerek haras gerek skill kombosuyla en iyi magelerden biri ben oynayamıyorum tabi o ayrı bir şey
    bunun yanında ahriyi de şiddetle tavsiye ederim ben aldım ve gayet memnunum e + q + w + r kombosunun hazzı hiçbir championda yok...
    Sen en iyisi Cass veya Ahri git pişman olmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: mjoku45

tabiki de cass derim alışınca var ya karşında duran zor olur gerek haras gerek skill kombosuyla en iyi magelerden biri ben oynayamıyorum tabi o ayrı bir şey
    bunun yanında ahriyi de şiddetle tavsiye ederim ben aldım ve gayet memnunum e + q + w + r kombosunun hazzı hiçbir championda yok...
    Sen en iyisi Cass veya Ahri git pişman olmazsın

Bende bu ikisi araainda kaldim hangisuni alsam. Ahri ile freeken iyi oynamistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nocturne61

quote:

Çünkü veigar 1350 ip ve bu parayı kasmak çok zor değil isteyen açar oynar ama 6300 ip olan herolar daha ayrı oluyor 6300 kaması daha zor

Tamam makul cevap ama kimse tavsiyede etmiyor ?

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Brand al derim ben

• quote:

quote:

quote:

Genelde 6300 ip lik champlar hakknda konu açıldığı için muhtmelen hoşuna giden herkes veigarı açabilir zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.