Bildirim
Castlevania Lords of Shadow 2 Revelations Türkçe Yama
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Elinize sağlık sağ olun. Sizden ricam birde ana oyunun giriş kısmına bakabilirmisiniz. Giriş videosunda belli bir yerden sonra yazılar sabit kalıyor ama ondan sonrasında hiç bir sorun yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ana oyunun ilk giriş videosundaki yazıların takılma sorunu düzeltildi.Yama ana oyun ve dlc hepsini kapsıyacakquote:
Orijinalden alıntı: freeman1930
Elinize sağlık sağ olun. Sizden ricam birde ana oyunun giriş kısmına bakabilirmisiniz. Giriş videosunda belli bir yerden sonra yazılar sabit kalıyor ama ondan sonrasında hiç bir sorun yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD Revenant -- 16 Temmuz 2023; 18:49:41 > -
Eyvallah. Şimdiden elinize sağlık
Bir castlevania hastası olarak yamayı bekliyorum eline sağlık -
Teşekkürler Font işlemi yapılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD Revenant -- 19 Ekim 2018; 22:18:0 > -
Reis yama ne alemde ya inşallah akıbeti iyidir, ayrıca ellerine sağlık :)) -
Sıkıntı yok :) font işlemi yaptığım için tekrar test ediyorum.2 güne hazır olur -
Yamayı bekliyorum kardeşim. Hazır dizinin ikinci sezonuda çıkmışken iyi gider doğrusu
Yama hazır dostum iyi oyunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD Revenant -- 30 Ekim 2018; 22:3:48 > -
Ellerine sağlık -
Yama için çok çok teşekkürler emeğinize sağlık -
Eyvallah kardeşim. Eline yüreğine sağlık.quote:
Orijinalden alıntı: HD Revenant
Yama hazır dostum iyi oyunlar
iyi oyunlar -
Acaba başka bir yama projesi aklınızda var mı ? Eğer böyle bir düşünceniz var ise size bir oyun önerebilirim. ShadowSide bir düşünün isterseniz. Teşekkürler -
Emeğine sağlık.
Hem Resident Evil 4 UHD Türkçe yama için yaptığın katkılar hem bu eksik yamayı düzenleyip tamamlaman gerçekten takdire şayan. -
Yanlız şöyle bir sorun var. Yamadan çıkan iki dosyada steam ile uyumlu değil. Fakat dosyaların ismini değiştirerek attım çalıştı. Bilginize.quote:
Orijinalden alıntı: HD Revenant
iyi oyunlar
-
Doğrudur bende steam olmadığı için deniyemedim.Bilgi yazarsan,steam sorunu yaşayan olursa ona göre değiştirsin.saol -
Teşekkür ederim.Umarım ilerde sorun çıkarmadan çevrilebilir.
Benzer içerikler
- dawn of defiance türkçe yama
- transport fever 2 türkçe yama
- rdr2 türkçe yama
- conan exiles türkçe yama
- deus ex mankind divided türkçe yama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X