Şimdi Ara

Castlevania Lords of Shadow 2 Revelations Türkçe Yama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
5
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yamayı boş bir klasöre kursunlar. Çıkan iki dosya var ilk önce boşta gözüken data01.packed isimli dosyayı English.packed olarak değiştirip oyunun ana klasörüne atsınlar.

2.si content - 4 yazan klasör var buda dlc klasörü onuda aynı şekil english olarak değiştirsinler ve yazdığım klasörün içerisine atsınlar.

Umarım anlaşılır olmuştur. Yapamayan olursa özelden yazsın yardımcı olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maffay__musty kullanıcısına yanıt
    selam sıkıntılar ve font karekter sorunu çözüldü.dil ağırlaşmasza çeviri devam ediyor %50 aksilik olmasza akşma konuyu açarım
    Dipnot: Crytek ceo'su Cevat abimize sesleniyorum.oyunmotorunu verdiğin kişilere TÜRKÇE şartı koy
    Castlevania Lords of Shadow 2 Revelations Türkçe Yama
    Castlevania Lords of Shadow 2 Revelations Türkçe YamaCastlevania Lords of Shadow 2 Revelations Türkçe YamaCastlevania Lords of Shadow 2 Revelations Türkçe YamaCastlevania Lords of Shadow 2 Revelations Türkçe Yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD Revenant -- 2 Kasım 2018; 8:18:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HD Revenant

selam sıkıntılar ve font karekter sorunu çözüldü.dil ağırlaşmasza çeviri devam ediyor %50 aksilik olmasza akşma konuyu açarım
    Dipnot: Crytek ceo'su Cevat abimize sesleniyorum.oyunmotorunu verdiğin kişilere TÜRKÇE şartı koy

Bu hangi oyun shadowside mı?

• evet Shadowside
    çeviri devam ediyor.konuyu açarım
    Castlevania Lords of Shadow 2 Revelations Türkçe YamaCastlevania Lords of Shadow 2 Revelations Türkçe Yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD Revenant -- 2 Kasım 2018; 10:20:56 >

• Çok güzel bir gelişme..Umarım sağ salim yamayı bitirebilirsiniz..Size ne kadar teşekkür etsem az olur..İyi çalışmalar dilerim...

Teşekkürler birazdan konuyu açarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex59

Emeğine sağlık.
    Hem Resident Evil 4 UHD Türkçe yama için yaptığın katkılar hem bu eksik yamayı düzenleyip tamamlaman gerçekten takdire şayan.
    Teşekkürler iyi oyunlar
  • elineze sağlık ama yama tam türkçe olmamış sanırım, bazı bilgi kısımları değişmiyor birde şurdaki yamanın devamı mı bu acaba orda türkçe karekter sorunu görünüyor
    https://forum.donanimhaber.com/castlevania-lords-of-shadow-2-turkce-yama--108772204
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

elineze sağlık ama yama tam türkçe olmamış sanırım, bazı bilgi kısımları değişmiyor birde şurdaki yamanın devamı mı bu acaba orda türkçe karekter sorunu görünüyor
    https://forum.donanimhaber.com/castlevania-lords-of-shadow-2-turkce-yama--108772204
    evet devamı DLC ekledim.erol arkadaş bilgi bölümünü çevirmemiş.sorunlu yerleri düzeltim,ve türkçe kareker desteği ekledim
  • Emeğiniz için teşekkürler, "artık çok geç" demeyecekseniz bende bir eksik bildirmek isterim. Ben Xbox kontrolcüsü ile oynuyorum ve sizin yamanız kol tuşlarını göstermiyor sadece klavyede olanları yazıyor. Erol Gültekin'in yamasında bu sorun yok. İlgilenmek isterseniz durum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa1yan0s

Emeğiniz için teşekkürler, "artık çok geç" demeyecekseniz bende bir eksik bildirmek isterim. Ben Xbox kontrolcüsü ile oynuyorum ve sizin yamanız kol tuşlarını göstermiyor sadece klavyede olanları yazıyor. Erol Gültekin'in yamasında bu sorun yok. İlgilenmek isterseniz durum bu.
    şimdilik dragon age origins awakening ilgilendiğim için bakamam.ama o sahnelerin resmini alırsan bi ara el atarım
  • Kol ile oynamama rağmen, varsayılan olarak klavye-fare görüyor. Buton haritası gözükmüyor.

• .

• Acaba bu yama çalışması tamamlanmış mıydı? Eğer tamamlandıysa elinde olan varsa upload edebilir mi?

• Link yenilendi

• teşekkürler

• geldimi bu oyun

• Bu yama ana oyunu da kapsıyor değil mi ?

• Rencaveno R kullanıcısına yanıt

evet

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.