Şimdi Ara

Castlevania: The Dracula X Chronicles neden slimde açılmıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Castlevania: The Dracula X Chronicles 3.71 m33-2 psp slimde neden çalışmıyor lütfen biri yardımcı olsun.

• psp yi acin select tusuna basin,cikan menüden "umd iso mode" u "sony NP9660" yapin exit yapin oyun calisacaktir..
  • İyi olmuş ... (Şaka yapıyorum Alınma)

Yav anlamıyorum ne zorunuz var gidip silim alıyonuz normal psp varken ince olduğu için mi ?
  • Zaten çok kötü bi oyun oynasanda bir süre sonra sileceksin,nintendo ds'teki zevki veremiyor..
  • yabanci_ch select tuşuna nerede basıyoruz yapamadım ya :(
  • Bildiğin select tuşu,start'ın yanında olan,ana menüde(yani psp yi ilk açtığında) karşına çıkan bölümde select'r basarsan menü karşına gelir.
  • select tuşuna basıyorum menu gelmiyor. versiyonum 3.71 m33-2 niye olmuyor anlamadım yaa :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise of the Ronin {PC ANA KONU}
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayni versiyonu bende kullaniyorum,bendede slim var..neticede bir seyi yanlis yapiyorsun..psp yi ac ilk basta acilan ana menüde "select" tusuna basacaksin..yani assagidaki resimde gördügün yerde select yapacaksin baska bir menüye girmene gerek yok..

Castlevania: The Dracula X Chronicles neden slimde açılmıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabanci_ch -- 6 Şubat 2008; 17:08:24 >
  • dediğiniz yerde select tuşuna basıyorum ama bişey olmuyor. ben bu oyunu umd ile oynamıyorum hafıza kartına iso olarak atıyorum dolayısıyla umd yi kullanmıyorum acaba bu yüzden yapamıyo olabilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adem_line

dediğiniz yerde select tuşuna basıyorum ama bişey olmuyor. ben bu oyunu umd ile oynamıyorum hafıza kartına iso olarak atıyorum dolayısıyla umd yi kullanmıyorum acaba bu yüzden yapamıyo olabilirmiyim?

kanka butun psplerde select tusu menuyu acmaz sen r ye ve starta basili tutup psp kapanana akdar devam et sonra kapaninca r ye basili tutp starta basip birak recovery menu gelicek karsina orada yapabilrisin o arkadsin dedigini
  • kardeş allah razı olsun yaptım tamam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.