Şimdi Ara

Castrol Edge 5W/40 4Lt Madeni Yağ Sadece 65 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
3
Favori
39.230
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eergun

Sitede 20W/50 de mevcut ayrıca

link verebilirmisiniz? tekrar baktım ve halen göremedim çünkü
  • Metroda 4lt + 1lt paket 69 tl dizel 74 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

Metroda 4lt + 1lt paket 69 tl dizel 74 tl

5w/40 mı; yoksa 10/10 magnetic mi o fiyata?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

quote:

Orijinalden alıntı: martinist

Metroda 4lt + 1lt paket 69 tl dizel 74 tl

5w/40 mı; yoksa 10/10 magnetic mi o fiyata?

10/40 4+1lt DİZEL 75 tl
  • Arkadaşlar Merhaba.
    Castrol Edge 5W/40 4L Motor yağını
    Öncelikle bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar yorumlarını belirtirlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverhands -- 22 Temmuz 2012; 18:38:27 >
  • yok mu alıp eline ulaşan. Benim bakıma daha 8000km var yaza yakın yaptırım ama bu fiyata edge dizel alırsak çok harika olur serviste 4lt magnatech için 100tl alıyorlar.
  • quote:

Arkadaşlar Merhaba.
    Castrol Edge 5W/40 4L Motor yağını
    Öncelikle bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar yorumlarını belirtirlerse sevinirim.

https://www.tummakina.com/1767-castrol-edge-5w-40-motor-yagi-4-lt-satinal.html

Sonra üstte bazı fiyat veren arkadaşlara cevabım olacak.

https://www.tummakina.com/altkategori-143-sayfa-1.html

Bu sayfaya girerseniz Castrol Magnatec 10W/40 4Lt + 1Lt olan ürünün paket fiyatının toplam 72 TL olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca Kargo ücretsiz. Yukarıda belirtilen ürünlere göre daha uygun elde edilebiliyor. Ayrıca metroda şu anda Castrol Edge in böyle bir fiyatı kalmadı. Bu öncei aylardan kalan bir Fiyat. Şu anda Castrol Edge 5W/40 buradan uygun alınabilir.

Ayrıca Castrol GTX 20W/50 Şu adreste çok uyun fiyata var. Buradan kargo ücreti olmadan 36 TL ye alabilirsin.

https://www.tummakina.com/1790-castrol-gtx-20w-50-benzinli-motor-yagi-4lt-satinal.html

Ürün orijinal sorun yok. fakat eski kutulu ambalajdan geldi( fotoğraftaki gibi) yeni ambalajları farklıymış. Bana gelen 2011 in 9. ayına ait. Yenisi ile arasında ambalaj dışında fark var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: mursip
    Ürün orijinal sorun yok. fakat eski kutulu ambalajdan geldi( fotoğraftaki gibi) yeni ambalajları farklıymış. Bana gelen 2011 in 9. ayına ait. Yenisi ile arasında ambalaj dışında fark var mı acaba?

Hocam ürünü nasıl aldınız havale-kredi kartı ?

1-2 yıl için yağda sorun olacağını sanmam sonuçta camın önünde güneşte yazın , kışında buzun üstünde bekletmiyorlardır.

Eğer ürün sorunsuz geliyorsa bende bir kaç tane edge dizel alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpal624

quote:

Hocam ürünü nasıl aldınız havale-kredi kartı ?

1-2 yıl için yağda sorun olacağını sanmam sonuçta camın önünde güneşte yazın , kışında buzun üstünde bekletmiyorlardır.

Eğer ürün sorunsuz geliyorsa bende bir kaç tane edge dizel alabilirim.

kredi kartı ile aldım. 128 bit şifreli deniyor site 3d security uygulaması var bankaya yönlendiriyor. Benim araçta dizel fakat ben normal 5w-40 sentetik aldım 65 tl. tam sentetik yağlar dizelde de kullanılabiliyormuş, dizel yağlarda katkı maddesi biraz farklıymış sadece deniliyor.Fiyat uygun yıkama yağlama da 90 tl aldılar bu yağa

• quote:

kredi kartı ile aldım. 128 bit şifreli deniyor site 3d security uygulaması var bankaya yönlendiriyor. Benim araçta dizel fakat ben normal 5w-40 sentetik aldım 65 tl. tam sentetik yağlar dizelde de kullanılabiliyormuş, dizel yağlarda katkı maddesi biraz farklıymış sadece deniliyor.Fiyat uygun yıkama yağlama da 90 tl aldılar bu yağa

Teşekkür ederim hocam. Bugün yarın sipariş geçiyorum o zaman.
  • Mursip Bey merhaba.
    Öncelikle yorumlarınız için size teşekkür ediyorum. Beni memnun ettiniz.

Başta şunu belirtiyim Yeni ambalaj ile eski ambalaj arasında içerik olarak hiç bir fark yok sadece dışı değişti.
    Ayrıca üretim olarak bakarsak arasında 2 ay fark var. Fifo sistem çalıştığım için sizin aldığınız ambalajları bitirdim sonra yeni ambalajlara geçtim.Yani siz ürünü alırken size ne istiyorsanız o geldi. Ürünün resmini 2 gün önce değiştim ve gün önce sipariş verenlere yeni ambalaj yollandı. Yani sonuç olarak fark yok sadece bana ararı oldu :D Çünkü yeni castrol edge kutusu daha çafçaflı onun kargo ücreti daha pahalı :) Buna rağmen fiyatı arttırmadım.

Aynı şey Castrol magnatec içinde geçerli. Magnatec eski ambalajı bitirmeden yenisine geçmeyecem. Üretim tarihi olarak aralarında sadece 2 ay var. İçerik olarak hiç bir fark yok.

Sitede arkadaşın belirttiği gibi 128 bitlik güvenli alışveriş var. Arkadaş zaten anlattı.

Tekrar size olumlu yorumlarınız için teşekkür ediyorum

• Satıcıların kampanyalarını duyurup alıcıların yorumunu yaptığı ve güvenilir olan bu forum ortamına bayılıyorum

eergun beye mesaj attım kendi aracım için alacağım. 2 araç daha var bakımlarına daha var ama dursun akmaz kokmaz nasıl olsa
  • ben de az önce 5-40 dan sipariş verdim...satıcı arkadaş aradı.bilmiyorum belki de ergun beydir...6 tane gözükmüş orda...hemen düzeltti..çok ilgililer...konuşmasından güven duydum.çekinmeden sipariş verebilirsiniz..hediye olarak hava filtresi koy dedim.satmıyoruz...ne satıyon dedim..traktör ama o da pakete sığmaz dedi...
  • mpal624 teşekkürler.
    bence siz ne kadar ihtiyacınız varsa hemen alın. Adı üzerinde kampanya :D Daha yakında daha içerikli başka bir isimle bir site daha kuracağım. Şimdilik burayla idare edelim.
  • https://www.tummakina.com/1767-castrol-edge-5w-40-motor-yagi-4-lt-satinal.html
    bu linkteki ürünü 2006 model renault megane 1.5 dci dizel aracımda kullanmak icin almak istiyorum. sizce uygun mudur? yoksa bunun yerine tavsiye ettiğiniz başka yağ var mıdır acaba?
    saygılarımla...
  • harun bey teşekkürler yorumunuz için.

Yasin bey Merhaba. 2006 model renault megane 1.5 dci dizel aracınız için castrol için tavsiye edilen yağ Castrol Edge 0W/30 Motor yağıdır.Bu yağın alım linki aşağıdaki. Diğer sitelere göre karşılaştırıldığında epey ekonomik fiyat yaptık. İsterseniz sipariş verirseniz saat 17.00 ye kadar ürününüzü kargolarız.

https://www.tummakina.com/1791-castrol-edge-0w-30-motor-yagi-4-lt-satinal.html

Eğer sorularınız varsa özel mesaj atabilirsiniz yada bizi arayabilirsiniz
  • quote:

harun bey teşekkürler yorumunuz için.

Yasin bey Merhaba. 2006 model renault megane 1.5 dci dizel aracınız için castrol için tavsiye edilen yağ Castrol Edge 0W/30 Motor yağıdır.Bu yağın alım linki aşağıdaki. Diğer sitelere göre karşılaştırıldığında epey ekonomik fiyat yaptık. İsterseniz sipariş verirseniz saat 17.00 ye kadar ürününüzü kargolarız.

https://www.tummakina.com/1791-castrol-edge-0w-30-motor-yagi-4-lt-satinal.html

Eğer sorularınız varsa özel mesaj atabilirsiniz yada bizi arayabilirsiniz

Sn Ergün bey.

Castrol Edge Turbo Dizel 5W/40 Motor Yağı 4 Lt yapın bir indirim alalım..

https://www.tummakina.com/1769-castrol-edge-turbo-dizel-5w-40-motor-yagi-4-lt-satinal.html

• İnanın çok iyi fiyatı var sitede ama acacınıza önerilen yağ zaten 0W/30 onu isterseniz alın. Aracınız turbo şarjlı değilse normal 5W/40 alabilirsiniz. Fiyatı cidden iyi birde kargo ücretinide biz ödüyoruz bizde az kar etmeliyiz değilmi :) Siparişinizi bekliyorum
  • quote:

İnanın çok iyi fiyatı var sitede ama acacınıza önerilen yağ zaten 0W/30 onu isterseniz alın. Aracınız turbo şarjlı değilse normal 5W/40 alabilirsiniz. Fiyatı cidden iyi birde kargo ücretinide biz ödüyoruz bizde az kar etmeliyiz değilmi :) Siparişinizi bekliyorum

Daha önce müşteri gibi davranıp yazmıştınız hoş olmamıştı

Şimdi satıcı olarak buradakilere daha çok yardımcı oluyorsunuz. Tebrikler.
    Sizden başka kampanyalarda bekliyoruz.
  • Eergun bey, enbaştan satıcı olarak tanıtsaydınız kendinizi gerçekten daha da güven alırdınız. İlk zamanki tartışma (satıcısınız/değilim) gereksiz yere gerçekleşmiş oldu.
    Yeni 5/40 edgelerin üretim tarihi nedir? Ve kampanya nezamana kadar geçerli olacaktır? bende sipariş vereceğim ve gören arkadaşlarda sipariş isteyebilir bu nedenle soruyorum. Teşekkürler.
    Alan arkadaşlarında yorumlarını bekliyoruz, güzel kampanya ve güvenilir satıcının reklamınıda yapmak lazım.

Bu yağların son kullanma tarihi gibi bir durumu yok değilmi? Benim bildiğim skt. yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi effida -- 15 Mart 2012; 19:23:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.