2009 Toyota Corolla D-4D araç sahibiyim. Servis Mobil1 10-40 yağ koyuyordu aracıma. Castrol EDGE Turbo Diesel 5W-40 yağ kullanabilir miyim? Bana + ve - si ne olabilir?
Evet aracınız dizelse kullanabilirsiniz. Bu tam sentetik yağdır hem daha uzun ömürlü hemde filtreleme özelliği olduğundan motorda kalmış en ufak kurumu bile emer.Alttaki linkten alabilirsin
ben bu ilan açılmadan önce almıştım.. 4 lt 5w 40 + 1 lt 5w 40.. ertesi gün elime ulaştı.. kargo ücreti de yok.. telefonda da konuştum.. ilgili insanlar, düzgün firma arkadaşlar..
2.0 fsi benzinli arabaya hangi yag gider?
Castrol Edge 5W/40 alabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: eergun
berkmert737 merhaba. Aracın bana tam cinisini söylersen sana tavsiye yapabilirim
07chn aldığın fiyat fena değil
VW BORA 2004 model MANUEL 1,6 16V HIGHLINE 105 HP.
Mobil 1 ESP 5W-30 yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: onat
Merhaba 2006 ford focus otomatik benzinli araç için yağ önerebilir misiniz
Normalde kullandığım yağ 10-40. Castrol magnetic 10-40 düşünüyorum ancak yinede sorayım. Bu araç içinde Castrol Edge 5W/40 kullanabiliyormuyum.
renault sembol 1200 16w hangi yag kullanılıyor hiç anlamam bu işlerden
bu adresten hangi araca hangi castrol koyulur bakabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: berkmert737
quote:
berkmert737 merhaba. Aracın bana tam cinisini söylersen sana tavsiye yapabilirim
07chn aldığın fiyat fena değil
VW BORA 2004 model MANUEL 1,6 16V HIGHLINE 105 HP.
bende de 2004 pasific var.aldığımdan beri 10 * 40 koydum.çeşit olarak castrol elf en son 15 tatilde po koydular ama içim rahat değil po nun yağı için.şimdi bende 5*40 alıp almamakta kararsızım.10*40 tan sonra acaba 5*40 koyulunca yağ yakma olur mu diye?5*40 biraz daha ince değil mi 10*40 göre?
ama fiyat müthiş bulunmaz bu fiyata
quote:
istanbul37 merhaba castrol yağı kullanmadan nasıl üstün olduğunu anladınız anlamadım. Mobile keni yağını sorarsanız tabiki size en üstün olduğunu der. Ayrıca yukarıda da belirttiğim gibi mobil sanayi yağlarında önde bir markadır. Castrol binek araçlar için en önde yağ firmasıdır. Size birde Castrol kullanmanızı öneririm.
RENAT27 merhaba. Astra 1.3 CDTi 16V, GTC (Astra H - Z13DTH - 66kW DT Motor 2005-2009 modelleri için Castrol 5W/40 güvenle kullanabilirsin. Eğer 2010 modelse Castrol Edge 0W-30 yağ kullanmalısın. Herkese iyi sürüşler
ergün bey. tavsiyeniz için teşekkür ederim. peki ben garanti koşulları dışında yağı değiştirmeye kalksam herhangi bir sıkıntı söz konusu olurmu? bir hangi ürünlerde kampanya yapsam demişsiniz. castrol edge 0w-30 madeni yağında kampanya yaparsanız donanım haber forum üyeleri olarak seviniriz.
sattığınız yağların raf ömrü ne kadar? şimdi 5*40 alsam ne zamana kadar kullanmalıyım?
RENAT27 aracın gidip gidemeyeceğini bilemem. Serviste hangi yağı koyuyorlar bilmiyorum çünkü.Ayrıca castrol edge kampanya yapılmıştır.Link aşağıdadır.
alpergndz raf ömrü derken neyi kastettin anlayamadım ama şunu belirtiyim ürünler 2012 üretimidir. Araçtaki yağın değişimini serviste söylemeleri gerek ama sentetik yağlarda 15.000 - 20.000 km arası gidilebilir
PUNTO EVO 1.4 FİRE araca hangi yağı öneriyorsunuz?
Benzinli Punto Fire 1.4 için Castrol Edge 5w/40 kullanabilirsin.
Merhaba bende aracımı ,yeni yıllık bakıma götürdüm.Bu yağı kullanıyorum.Mesela şimdi alsam seneye kullanabilirmiyim.
Murat Bey elbette seneyede bu yağı kullanabilirsiniz. Yağların raf ömrü uzundur
finasbank kredi kartlarına vade farksız 3 veya 6 taksit im kanı den miş ama 100 tl üzeri ben sadece yagı alcam oda 65 tl finasbank kredi kartı ile aLSAM 100 tl gecmediyim için vade farkı ödermiyim yoksa yine vade farksız alabilirmiyim pesin fiyatına taksitli birde bu fiyatlar nezamana kadar gecerli ben aysonu almayı düşünüyorum
Merhaba. Ben de peugeot benzin/lpg 406 sv (2000 model) var.
Yağ değişim zamanı geldiğinde, kullanılmakta olan 10W/40 yerine 5W/40 kullanmam uygun olur mu ?