Şimdi Ara

Castrol Edge 5W/40 4Lt Madeni Yağ Sadece 65 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
3
Favori
39.233
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam. Castrol Edge Turbo Dizel 5W/40 Motor Yağı 4 Lt olana bakıyordum. bunun fiyatı 73 tl. Ayrıca 4 lt yetmeyeceği için 1 litrede extra alacağız 22 tl o tutuyor. Bu ikisini alana kampanya yapma imkanınız varmı? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

quote:

Orijinalden alıntı: berkmert737

quote:

Orijinalden alıntı: eergun

berkmert737 merhaba. Aracın bana tam cinisini söylersen sana tavsiye yapabilirim

07chn aldığın fiyat fena değil

VW BORA 2004 model MANUEL 1,6 16V HIGHLINE 105 HP.

bende de 2004 pasific var.aldığımdan beri 10 * 40 koydum.çeşit olarak castrol elf en son 15 tatilde po koydular ama içim rahat değil po nun yağı için.şimdi bende 5*40 alıp almamakta kararsızım.10*40 tan sonra acaba 5*40 koyulunca yağ yakma olur mu diye?5*40 biraz daha ince değil mi 10*40 göre?

ama fiyat müthiş bulunmaz bu fiyata

ben 1 yaklaşık 13,000 km önce 5w/40 kullandım yağ hiç eksilmedi ve çok iyi bir yağ. biraz ince fakat bu yağ yakacağı anlamına gelmez aracınızın durumuda önemli burada. benim araç 77,000 deydi değiştiğinde. ama ben değiştir derim viskozite aralığı 5-40 ne kadar genişse o kadar iyidir. hiç tasa etmeden kullanın aracın ne kadar değiştiğini göreceksiniz. fiyat ta çok iyi. bende alacağım bugün.

• sitede ödeme seçenekleri bölümünde Axeses kk peşin fiyatına taksit seçenekleri var , fakat ödeme syfasında böyle bir seçenek yok,

bilgilendirimisiniz....

teşekkürler....
  • saw1616, 100 TL ve üzerindeki alışverişlerde mobil olarak finansbanka 3 veya 6 taksit yapabiliyoruz.

hasanisparta özel olarak size mesaj attım. kapıda ödeme sistemimizde yoktur. Online mobil olarak yada havale olarak ödeme yapabilirsiniz.

fagala merhaba. Sitede bu ürün zaten kampanyada üstelik kargo ücretide bedava. Başka sitelere bakarsan farkı görebilirsin

hburak selamlar. 500 tl ve üzerindeki alımlar için mail order ile alışveriş yapabilirsin. Sitede traktör makina çeşitleri olduğu için bu ödeme seçeneğide mevcut

Herkese iyi alışverişler
  • Güzel fiyatlar var, mesajım bulunsun.
  • Sipariş veren arkadaşlara ürünler gönderilmiştir. Ürünleri alan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim
  • Bu yağda bulunur mu acaba sizde Elf 75w-80 Tranself NFJ - 3 litre
  • Yağları incelerken şu ayrıntıya gözüm takıldı. Bunlar arasında ne fark var ? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

1 - Castrol EDGE 5W40 4 Litre 85c057

2 - Castrol EDGE 5W40 4 Litre 85c061
  • merhaba, öncelikle tebrik ederim, güzel bir satış trendi yakalamıssınız. ben de diğer arkadaşlar gibi castrol 5w/40 turbo dizel yağda indirim bekliyorum.
  • 2006 model clio 3 1.5 dizel motor için hangi yağı önerirsiniz. ben daha önceki tüm bakımlarımda castrol magnetec 10/40 kullandım.
  • hasanisparta Merhaba.
    O numaralar ürünlerin seri numarasıdır. her üründe bu numaralar farklıdır. Üretim sırasını gösteriyor yani 85c057 85c058 85c059 85c060 baştaki 85c ürün kodu diğeri ürünün seri numarasıdır. ;)

Cihan9999 merhaba. Ürün şu anda kampanyada zaten 73 TL ye alabilirsin.
    dilemma_07 magnatec 10w/40 ile devam edebilirsin.

Siparişler yollanmıştır herkese.Selamlar
  • Salı 16.30 da verdiğim sipariş bugün elime ulaştı (uşak). Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi effida -- 22 Mart 2012; 0:16:08 >
  • bugün 2 adet sipariş verdim , kargoya hemen verilmiş , teşekkürler....
  • Teşekkürler yorumlar için şunu da belirtmeliyim siparişten sonra en hızlı kargoyu yollayan şirketlerden biriyiz.Olumlu yorumlar için teşekkürler.

Alınan tüm siparişler gönderilmiştir
  • HONDA JAZZ 2006, düz vites için ne önerirsiniz?
    Sitenizde problem var galiba 3D ödeme yapılamıyor....
  • Dengue Merhaba.
    3D ödemesi yapılabiliyor şu anda denedim. Acaba şifreyimi yanlış giriyorsunuz.
  • Siparişler alınmıştır. Kargoya verilmiştir. 3d security de herhangi bir hata yoktur.
  • 2006 model 1.7 çok noktadan enjeksiyonlu-benzinli arazi aracı lada-niva için magnatec 10/40 mı önerirsiniz? EDGE 0/30 kullansam nasıl olur?
    Hangisi daha uygundur.Teşekkür ederim...
  • Merhaba daha çok yeni nesil araçların mdern motorlarında castrol edge 0w/30 kullanabilirsiniz. Magnatec 10w/4 ile devam etme bencede
  • ergun bey edge 5/40 için ödeme yapmış bulunuyorum.Beklemedeyim,iyi günler hayırlı işler dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.