Şimdi Ara

Castrol Edge 5W/40 4Lt Madeni Yağ Sadece 65 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
3
Favori
39.230
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eergun

2006 hyundai era 1.5 crdi-vgt için Castrol Edge 5W/30 kullanabilirsin. Ürünü alttaki adresten kampanyalı şekilde alabilirsin.

https://www.tummakina.com/1801-castrol-edge-5w-30-motor-yagi-4-lt-satinal.html

DH üyesi olarak birde ikramlı fiyat rica edeyim hocam..
  • quote:

istanbul37 merhaba castrol yağı kullanmadan nasıl üstün olduğunu anladınız anlamadım. Mobile keni yağını sorarsanız tabiki size en üstün olduğunu der. Ayrıca yukarıda da belirttiğim gibi mobil sanayi yağlarında önde bir markadır. Castrol binek araçlar için en önde yağ firmasıdır. Size birde Castrol kullanmanızı öneririm.

RENAT27 merhaba. Astra 1.3 CDTi 16V, GTC (Astra H - Z13DTH - 66kW DT Motor 2005-2009 modelleri için Castrol 5W/40 güvenle kullanabilirsin. Eğer 2010 modelse Castrol Edge 0W-30 yağ kullanmalısın. Herkese iyi sürüşler

Daha önceki araçlarımdan castrolden magnatec kullanmaktaydim. Mobil 0-40 kullanınca dahacok performans, ve uzun süren dayanıklı yağ omru elde ettim. Tabi Edge 5w40henuz kullanmadım. Ancak mobilden oldukça memnun kaldığımdan şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum.

• istanbul37 birde castrol tam sentetik motor yağını dene bence :P

Ayrıca cruel inan dh fiyatı çektim. Fiyatı çok uygun sitede. Başka yerlerdeki fiyatına bak istersen :D
  • Ben de az önce Castrol Edge Sport Sport 10W-60 siparişi verdim. 4+1 lt.

Performans aracı olanlar kaçırmasın, bu fiyata daha bulunmaz. (Bizim WRX lerde daha ince yağlar eksiltir. Ucuza gelsin diye 5W-40 başka marka bir tam sentetik yağ koymuştum da makina lakır lukur vuruntu gibi sesler çıkarmıştı. Bir ay kullanamadım, boşalttım. Subaru merkez servisi yıllarca bu yağı kullandı, Subaru camiası da bu yağdan vazgeçmez, rallicilerin efsane yağıydı eski adıyla RS Sport, yeni adıyla Edge Sport, bilen bilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacidayi -- 17 Mart 2012; 23:48:09 >
  • elinizde bmw dizel araclar icin yag var mi numarasini falan tam hatirlamiyorum sanirim castrol prof mu oyle bir seydi
  • hacidayi merhaba. dediğiniz gibi bu performanslı araçlar için özel üretilmiş bir yağ. fiyatıda uygun olduğundan herhalde sipariş verdiniz. Ürünü yarın dediğiniz şekilde kargolayacağız. Siparişiniz için teşekkürler.

heycan merhaba. BMW nin hangi tür hangi model aracını kullanıyorsun. Castrol Edge 5W/40 Turbo Diesel BMW tarafından longlife olarak onaylanmış bir motor yağıdır. Bmw marka dizel motorlarda bunu kullanabilirsin ama tam olarak yazarsan modelini emin olmuş olurum
  • 2007 model 520d 163hp serviste yaptırıyoruz bakımlarını yağ bakımını 30000kmde bir yapıyorlar sizce doğrumu yağ hem çok pahalı hemde 30000km güven vermiyor
  • quote:

Merhaba Martinist
    www.tummakina.com adresinde castrol magnatec benzinli ve dizel 4 lt + 1 lt fiyatı 72 TL yaptık üstelik kargo ücretsiz. Dizel yağı Metro'dan 3 TL daha ucuz benzinlisi 2 TL yukarı. 1. si metro her yerde yok 2.si ellerinde olduğundanda süpheliyim ;) Kipa örneği gösterilebilir.

Ayrıca Castrol Edge 10W/60 sport ta uygun fiyat yapacağım. Lütfen sipariş verenler yorumlarını eksik etmesinler. Herkese iyi sürüşler

4+1 LT YAĞın linkini yazar mısın hocam?
  • heycan merhaba.
    Bence de 30000 km epey uzu bir süre sentetik yağların bu özelliği var ama ben önermiyorum. Sentetik yağlarda 15.000 - 20.000 km arasında tekrar dolum yapmanızı öneririm

BMW 520d LCI, -Touring (M47T2 E60/E61) DT MOTOR 2006 Dizel araçlar çin BMW nin onay verdiği yağ Castrol EDGE Turbo Diesel 5W-40 dir. Bunda 4 Lt + 2 Lt alırsanız işinizi görürsünüz link aşağıdadır.BMW benzinli araçlar için kullanılmamalıdır

https://www.tummakina.com/1804-castrol-edge-turbo-diesel-5w-40-motor-yagi-1-lt-satinal.html
    https://www.tummakina.com/1769-castrol-edge-turbo-dizel-5w-40-motor-yagi-4-lt-satinal.html

Harun bey merhaba Castrol magnatec için linkler aşağıdadır.

https://www.tummakina.com/1764-castrol-magnatec-10w-40-benzinli-motor-yagi-4-lt-satinal.html
    https://www.tummakina.com/1765-castrol-magnatec-10w-40-benzinli-motor-yagi-1-lt-satinal.html

Siparişlerinizi bekliyorum :)

• aracımız QQ 1.6 benzinli ve ilk kez bakıma girecek (1.yaş bakımı)
    fabrika çıkışı içindeki yağ nedir,bilen var mı?
    Ve şimdi hangi yağı koysak,ne önerirsiniz. magnatec 10W/40 mı yoksa Edge 5W/40 mı?
    veya hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 18 Mart 2012; 14:55:59 >
  • aracın tam cinsini ve modelini derseniz yardımcı olabilirim. Siteden bu yağları uygun olarak temin edebilirsiniz
  • Tum makina yetkilisi beyefendi ; benim araçta 5W/40 kullandım bunların değişim km si kaçtır acaba. benim araç 12500 km oldu değiştireli.
    sizden her halukarda alacağımda aldığımda ne kadar sonra değiştireyim araç 2004 model BORA. ve araçta hiç eksiltme olmadı 12.500 km dir.
    saygılar
  • arkadaslar dün castrol 10w 40-4lt 55 tl ye 1 lt sini 20tl ye aldm..sizce nası fiyat?
  • berkmert737 merhaba. Aracın bana tam cinisini söylersen sana tavsiye yapabilirim

07chn aldığın fiyat fena değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar bende sizden 5 40 edge aldımda emin olmak adına aracıma uygunmudur acaba araç 2009 citroen grand picasso 1.6 hdi tşk
  • ncbn evet uygundur ama yağı tam boşaltın sonra bu sentetik yağı koyun. Ayrıca görüşlerinizide alabilirmiyi. Burdaki arkadaşlar doğal olarak tereddütte :D Bizle alışveriş yapan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ncbn evet uygundur ama yağı tam boşaltın sonra bu sentetik yağı koyun. Ayrıca görüşlerinizide alabilirmiyi. Burdaki arkadaşlar doğal olarak tereddütte :D Bizle alışveriş yapan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

teşekkürler dostum . Ürünle ilgili olarakta ürün 11. 9 . ay üretimi ve temiz kutuda güzel bi paketlemeyle elime ulaştı teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

aracımız QQ 1.6 benzinli ve ilk kez bakıma girecek (1.yaş bakımı)
    fabrika çıkışı içindeki yağ nedir,bilen var mı?
    Ve şimdi hangi yağı koysak,ne önerirsiniz. magnatec 10W/40 mı yoksa Edge 5W/40 mı?
    veya hangisi?

Aracımız Nissan Qashqai 1.6 benzinli motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 18 Mart 2012; 21:13:45 >
  • Merhaba
    2006 ford focus otomatikbenzinli araç için yağ önerebilir misiniz
  • 2006 Renault Clio 1.5 DCİ için hangi yağı almalıyız?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.