Şimdi Ara

Casual player ve raid sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar wow a yenı basladım 85 lvl dk yım. Dün ilk defa raide girdim deathwıngi kestik ama kımseye greedleyecek ya da need leyecek ıtem dusmedı.Bana çanta düstü içindende 25 gold cıktı. Dungneon journala tıklayıp 25 kısılık normal raıd de deathwıng e baktıgımda hıc ıtem dropu gorunmuyor. Ama 25 kısılık heroıc 10 kısılık normal ve heroıcte görunuyor. Şimdi sorun bende mı? Item drop ıcın 25 kısılık heroıc 10 kısılık normal ve heroıce mı gırmem lazım.? Ben raide raid finder ile girdim bahsettıgım raidlere nasıl girebilirim?
    Hordeyım orc dk yım. Şimdiden herkese cok tesekkur ederım.

• tam anlayamadım raidfinderden mi girdin yoksa trade den bağıran adamlardan birine mi katıldın.eğer 2. gibiyse belki raid leader loot kurallarını değiştirmiş olabilir.bide armory linklersen droagonsoul ne durumda bide ordan bakalım.
  • Raidfinderda millet item ninjalamasın diye sistemi değiştirdiler o kutunun içinde item gelirse geliyor artık gelmezse para geliyor.
  • Artık lfr loot attırmıo.. İstediğine itemi verio isteidiğinede 25g.. Bana lzm olmamasına rağmen itemler üdştü trade edilemiyor.. Zırt pırt insanların kavga etmesinden loot bekletmesinden sıkıldı blizzard heralde alın size böyle dedi :D
  • hadi sistem yine fena değil de trade olmaması kötü olmuş...
  • İlginç olmuş sistem, ama artık need attığınız bir itemı 1-2 rollle kaçırıp dertlenmeyecek olmamız güzel. Sadece kazananın rollü gözüküyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

tam anlayamadım raidfinderden mi girdin yoksa trade den bağıran adamlardan birine mi katıldın.eğer 2. gibiyse belki raid leader loot kurallarını değiştirmiş olabilir.bide armory linklersen droagonsoul ne durumda bide ordan bakalım.

Raıd fınder ıle gırdım.Armory oyunda lınklemeyı bılıyorum da nasıl buraya nası lınklerım? ınan dragonsoulu bıle bılmıyorum görmek öğrenmek gereken çok şey var =) Eğer sistem değştiyse yapacak bişey yok.
    Ama arkadaşlar aklıma takılan şey dungneon journala tıklayıp cataylzm raidden deathwingi kestiğimiz raidi seçtiğimde 25 kısılık normal raıdde deathwıngte drop gorunmuyor dığer seceneklerde görunuyor. Herkese cok cok tesekkur ederımbu arada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one en iyi iptv player
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LFR'den item düşürmeye çalışan mı kaldı?

Ayrıca eğer lfr girdiysen, 10m normal 10m heroic 25m normal veya 25m heroiclerden herhangi birine girebilirsin. Ama ilvlin düşük olduğu için heroiclere giremezsin ve 25m normal raidler de pek kurulmuyor. Onun için 10m normal raide gireceksin girmek için de trade channelda adam arayanlara /w at ilvlin ile birlikte. Her hafta bu 4 tür raidden sadece 1 ini yapabilirsin 10m normal mi yaptın o hafta dragonsoul'a savelenirsin yani bir daha yapamazsın. Çarşamba günkü resete kadar öyle kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 1 Eylül 2012; 5:10:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

LFR'den item düşürmeye çalışan mı kaldı?

Ayrıca eğer lfr girdiysen, 10m normal 10m heroic 25m normal veya 25m heroiclerden herhangi birine girebilirsin. Ama ilvlin düşük olduğu için heroiclere giremezsin ve 25m normal raidler de pek kurulmuyor. Onun için 10m normal raide gireceksin girmek için de trade channelda adam arayanlara /w at ilvlin ile birlikte. Her hafta bu 4 tür raidden sadece 1 ini yapabilirsin 10m normal mi yaptın o hafta dragonsoul'a savelenirsin yani bir daha yapamazsın. Çarşamba günkü resete kadar öyle kalır.

bilgiler için çok teşekkür ederim.
  • hc dg ler ve lfr yaparak 380ilvla kadar yüksel ondan sonra normal dsye girersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledulth -- 2 Eylül 2012; 3:58:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altar Han

quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

LFR'den item düşürmeye çalışan mı kaldı?

bilgiler için çok teşekkür ederim.

Umarım anlatabilmişimdir. Biraz karışık ve gelişigüzel yazmışım çünkü. Kafanda bir soru işareti kaldıysa pm'den filan sorabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.