Şimdi Ara

casus yazılım acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar benim maxtor 40 gb hdd casus yazılım yüzünden açılışta sorun veriyor. Hdd ışığı sürekli yanıp sönüyor ve açılmıyor. Açıldığı zamanda bir süre sonra kilitleniyor. Bu konu hakkındaki görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkurler...

• Dos kipindeyken mi hata veriyor yoksa Windows açılırken mi ?
  • donanım problemi olmasın ..veya yeni uygunsuz bi program yüklemişde olabilirsin bunları iyice gözden geçirmek lazım
  • windows açılmıyor acaba power suply de hata olabilirmi çünkü sürekli yeniden başlatıldı.hdd başka bilgisayarda açıldı. ayrıca power suply arkasındaki fan devirsiz dönüyor bozuk olabilir mi?
  • senin psu gitmiş.. o zaman yeterli wolt gelmiyor psu nun fanıda dönmüyorsa kablosunuda konturol et o keyse .çöpe atıp yeni en az 350 lik bitane alıcan..olmazsa arkadaşının psuyu senin kasaya tak öyle dene o zaman anlaşılır.. casus yazılımlarla anlatıkların olmaz senin arıza donanımsal.bunları bi bak ve dene.
  • Hocam senin anlattıklarını casus yazılımlar yapamaz. Sorunun donanımsal ya da PSU'dan kaynaklanıyor,,, yakın zamanda bilgisayarını hızla kapatma, ani elektrik kesintisi ya da voltaj düşüşü yaşadıysan büyük ihtimalle PSU bozulmuştur..

Başka bilgisayarda bi dene HDD'ni...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.