Şimdi Ara

çat kapıyı geri istiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çat kapı beğenerek izlediğim bir diziydi. ama show tv anlamsız bir şekilde diziyi yayından kaldırdı. çat kapının tekrar yayınlanmasını istiyoruz. çat kapı dizisini seven herkes burda mesajlarını yazabilirler.

• gerçekten kadro güzeldi ben metin akpınar hayranıyım ve çok seviyorum izlerken keyif aldığım birisi bende tekrar yayınlanmasını çok isterim umarım yaz geldi diye en azından eski bölümleri falan koysunlar haftaiçi hergün falan yeni sezonda devam etsinler
  • geçen gördüm yeni bölümü vardı ama hangi gündü unuttum ama çekmişler yeni bölüm
  • Müjdeee..bu akşam yeni bölümüyle ekranda hadi patlatın mısırlarınızı koyun kolanızı uzatın bacaklarınızı izleyin
  • hadi iyisiniz gene
  • çok şükür Yarabbim çat kapıyı bize geri verdin. ama bu show tv nin işi belli olmaz. bakarsın diziyi tekrar yayından kaldırır onun yerine cennet mahallesinin tekrarlarını akşam saatinde yayınlar.
  • Programı sürükleyen başarılı, ağzı iyi laf yapan tiyatrocu bir kız vardı, adı neydi?

quote:

Orjinalden alıntı: blueboytr

çat kapı beğenerek izlediğim bir diziydi. ama show tv anlamsız bir şekilde diziyi yayından kaldırdı. çat kapının tekrar yayınlanmasını istiyoruz. çat kapı dizisini seven herkes burda mesajlarını yazabilirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sevinç erbulak'tan mı bahsediyosun?
    quote:

Orjinalden alıntı: belirsizlik

Programı sürükleyen başarılı, ağzı iyi laf yapan tiyatrocu bir kız vardı, adı neydi?

quote:

Orjinalden alıntı: blueboytr

çat kapı beğenerek izlediğim bir diziydi. ama show tv anlamsız bir şekilde diziyi yayından kaldırdı. çat kapının tekrar yayınlanmasını istiyoruz. çat kapı dizisini seven herkes burda mesajlarını yazabilirler.

• Benimde severek izledigim bir dizi
  • Sevinç Erbulak'a eskiden aşıktım ya çok güzel kız

Çat Kapı çok güzel bi diziydi tekrar yayınlanıyormuş izleyim tekrar

• arkadaşlar bence çok gereksiz bir dizi şayet komik bir dizi geri isteniyosa TATLI HAYAT olmalıdır çok komik diziydi o yaa...
  • tatlı hayatın orjinal bölümlerinin senaryosu bitti için artık yeni bölümleri yayınlanmıyor. ayrıca çat kapı da en az tatlı hayat kadar komik bir dizi.
    quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

arkadaşlar bence çok gereksiz bir dizi şayet komik bir dizi geri isteniyosa TATLI HAYAT olmalıdır çok komik diziydi o yaa...
  • Aysun Kayacı fazlalık bence o dizide
  • niyeki kızın ilk oyunculuğu olmasına rağmen iyi iş çıkartıyo. saf sarışın rölünü çok iyi oynuyor. (bu arada sarışınlar alınmasın lütfen herkes gibi bende bu tabiri sit-com dizilerindeki sarışın karakterler için kullandım.)

quote:

Orjinalden alıntı: ocein

Aysun Kayacı fazlalık bence o dizide
  • quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

niyeki kızın ilk oyunculuğu olmasına rağmen iyi iş çıkartıyo. saf sarışın rölünü çok iyi oynuyor. (bu arada sarışınlar alınmasın lütfen herkes gibi bende bu tabiri sit-com dizilerindeki sarışın karakterler için kullandım.)

quote:

Orjinalden alıntı: ocein

Aysun Kayacı fazlalık bence o dizide

daha iyi biri olabilirdi...
  • Mükemmel bir dizi olduğunu düşünüyorum....
  • arkadaslar bende bu diziyi cok seviyordum
    acaba internetde bölümlerini bulabilirmiyiz
  • yeni bölümü bu akşam 20.30 da izleyenler kaçırmasın
  • quote:

arkadaşlar bence çok gereksiz bir dizi şayet komik bir dizi geri isteniyosa TATLI HAYAT olmalıdır çok komik diziydi o yaa...

• quote:

Orjinalden alıntı: No_Time

quote:

+9489791487

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.