çat kapı beğenerek izlediğim bir diziydi. ama show tv anlamsız bir şekilde diziyi yayından kaldırdı. çat kapının tekrar yayınlanmasını istiyoruz. çat kapı dizisini seven herkes burda mesajlarını yazabilirler.
gerçekten kadro güzeldi ben metin akpınar hayranıyım ve çok seviyorum izlerken keyif aldığım birisi bende tekrar yayınlanmasını çok isterim umarım yaz geldi diye en azından eski bölümleri falan koysunlar haftaiçi hergün falan yeni sezonda devam etsinler
geçen gördüm yeni bölümü vardı ama hangi gündü unuttum ama çekmişler yeni bölüm
Müjdeee..bu akşam yeni bölümüyle ekranda hadi patlatın mısırlarınızı koyun kolanızı uzatın bacaklarınızı izleyin
hadi iyisiniz gene
çok şükür Yarabbim çat kapıyı bize geri verdin. ama bu show tv nin işi belli olmaz. bakarsın diziyi tekrar yayından kaldırır onun yerine cennet mahallesinin tekrarlarını akşam saatinde yayınlar.
Programı sürükleyen başarılı, ağzı iyi laf yapan tiyatrocu bir kız vardı, adı neydi?
quote:
Orjinalden alıntı: blueboytr
çat kapı beğenerek izlediğim bir diziydi. ama show tv anlamsız bir şekilde diziyi yayından kaldırdı. çat kapının tekrar yayınlanmasını istiyoruz. çat kapı dizisini seven herkes burda mesajlarını yazabilirler.
Programı sürükleyen başarılı, ağzı iyi laf yapan tiyatrocu bir kız vardı, adı neydi?
quote:
Orjinalden alıntı: blueboytr
Benimde severek izledigim bir dizi
Sevinç Erbulak'a eskiden aşıktım ya çok güzel kız
Çat Kapı çok güzel bi diziydi tekrar yayınlanıyormuş izleyim tekrar
arkadaşlar bence çok gereksiz bir dizi şayet komik bir dizi geri isteniyosa TATLI HAYAT olmalıdır çok komik diziydi o yaa...
tatlı hayatın orjinal bölümlerinin senaryosu bitti için artık yeni bölümleri yayınlanmıyor. ayrıca çat kapı da en az tatlı hayat kadar komik bir dizi.
quote:
Orjinalden alıntı: kaplanmete
arkadaşlar bence çok gereksiz bir dizi şayet komik bir dizi geri isteniyosa TATLI HAYAT olmalıdır çok komik diziydi o yaa...
Aysun Kayacı fazlalık bence o dizide
niyeki kızın ilk oyunculuğu olmasına rağmen iyi iş çıkartıyo. saf sarışın rölünü çok iyi oynuyor. (bu arada sarışınlar alınmasın lütfen herkes gibi bende bu tabiri sit-com dizilerindeki sarışın karakterler için kullandım.)
quote:
Orjinalden alıntı: ocein
quote:
Orjinalden alıntı: kullanici adi
niyeki kızın ilk oyunculuğu olmasına rağmen iyi iş çıkartıyo. saf sarışın rölünü çok iyi oynuyor. (bu arada sarışınlar alınmasın lütfen herkes gibi bende bu tabiri sit-com dizilerindeki sarışın karakterler için kullandım.)
quote:
Orjinalden alıntı: ocein
daha iyi biri olabilirdi...
Mükemmel bir dizi olduğunu düşünüyorum....
arkadaslar bende bu diziyi cok seviyordum acaba internetde bölümlerini bulabilirmiyiz
yeni bölümü bu akşam 20.30 da izleyenler kaçırmasın
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: No_Time
quote: