Şimdi Ara

SAĞ VE SOL CAMDAN GELEN RÜZGAR SESİ YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2012 model astra H enjoy plus sedan sahibiyim.aracım 37 bin km de.yeni aldım.benim bir sorunum var. araç 50-60 km den itibaren sağ ve sol ön camdan rüzgar sesi gelmeye başlıyor. özellikle takip ettim direksiyonda otururken tam kulağımın hizasından geliyor. yani çerçevenin birleşme yerinden sanırım. dikiz aynalardan ses gelmiyor onu da takip ettim..bu neyin nesidir. ön yolcu tarafında seyahet ettim ordada aynı tam kulağımın hizasında bi yerde rüzgar sesi geliyor. yani 2012 model araba normal mi..aydınlatırsanız sevinirim.

• 2012 corsa ve birebir ayni sikayet. Bende cok dinledim ruzgar sesini, sanki kapi icinde hic yalitim malzemesi yok gibi. 80 den sonra basliyor, 90 dan sonra baya duyuluyor. Muzigi bir tik acinca hicbisy duymuyosun:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cam rüzgarlığı deneyin ilk önce belki düzelir, daha sonra kapı fitillerini kontrol edip, silikon yağı filan sürün yumuşasınlar biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapı fitilleri ayrılmış olabilir. Benim evvelki arabamdan da 100 km/s sonrası başlıyordu. Fitili kontrol edince 10 cm bir kısmının ayrıldığını ancak elle kontrol edince gördüm.Kullanırken rüzgarda titreyip ses yapıyordu. Ayrılmış ise poliüretan ile yapıştırın. Silikon olmaz,dış ortamda zamanla bozulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.