Şimdi Ara

Kulaklık Sol ve sağ Sesleri yer değiştirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
39.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kendimi bildim bileli kulaklığı ters takıyorum öyle alışmışım cs:go da böyle sesleri algılayabiliyorum düz takınca malesef ters takmış gibi oluyorum. Elimde hyperx cloud 2 var bu kulaklıkta sesleri sag ve sol yer değiştirmek istiyorum çünkü mikrofon arkada kalıyor böyle bir şey mümkün mü?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kulaklık Sağ ve Sol Seslerini Yer Değiştirme

Kulaklıkların sağ ve sol seslerini yer değiştirmek, stereo ses deneyimini bozabilir ve kafa karışıklığına neden olabilir. Bu sorunu gidermek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Hoparlör Ayarlarını Kontrol Et: Bilgisayarın veya telefonun hoparlör ayarlarını kontrol et. Bazı cihazlarda, ses kanallarını tersine çevirme seçeneği bulunur.
    • Kulaklık Kablolarını Kontrol Et: Kulaklık kablosunun hasar görüp görmediğini kontrol et. Hasarlı kablolar, seslerin yer değiştirmesine neden olabilir. Kabloyu yenisiyle değiştirmeyi deneyebilirsin.
    • Ses Kartı Sürücülerini Güncelle: Bilgisayarın ses kartı sürücülerinin güncel olduğundan emin ol. Eski veya bozuk sürücüler, ses sorunlarına neden olabilir.
    • Stereo Ters Çevirme Uygulaması Kullan: Telefonun veya bilgisayarının uygulama mağazasından bir stereo ters çevirme uygulaması indirebilirsin. Bu uygulamalar, ses kanallarını tersine çevirerek sorunu çözebilir.
    • Kulaklık Ses Yönü Değiştirme: Bazı kulaklık modellerinde, ses yönünü değiştirme özelliği bulunur. Kulaklıklardaki ilgili düğmeleri veya ayarları kontrol ederek sesleri tersine çevirebilirsin.

Sorunu çözmek için yukarıdaki adımları takip ettikten sonra kulaklıklarının ses yönünün düzeldiğinden emin ol. Doğru ayarlarla, stereo ses deneyiminin keyfini kusursuz bir şekilde çıkartabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu sorun anakartından kaynaklanıyor. Bendede zamanında vardı g430 ile. Anakartımı değiştirdim sorun düzeldi
  • Şunu bir dene ingilizceye çevirmekle uğraşamadım

Download Equalizer APO fromhttps://sourceforge.net/projects/equalizerapo/
    Configure it to attach to your output device (Usually something like: "Speakers - VIA HD Audio" or "Speakers - Realtek HD Audio"); you can change this later with the "Configurator" tool from the Equalizer APO start menu folder
    Create a new file in C:\Program Files\EqualizerAPO\config, name it for example swapchannels.txt
    Paste the following line into it as its only content:
    Copy: L=R R=L
    Save it
    Open Equalizer APO's configuration editor
    Make sure that your device is the correct one in the dropdown menu on the top right
    If applicable, remove all pre-configured options by clicking the red "minus" icon (or, if shown, the button with two arrows pointing downwards, then "Remove")
    Click the green "plus" icon to add a new configuration for your output device, then navigate to the "Include configuration file" option
    Select your swapchannels.txt file
    Save/Apply the configuration

3.5 çeviriciler var erkekten dişiye onlardan al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 10 Şubat 2017; 14:19:5 >

• KacaKTV kullanıcısına yanıt
    hayır sıkıntı pc de değil youtube right left channel videosun uacınca right righttan left leftten geliyor sıkıntı yok sadece ben cs :Go da böyle tersten alışmışım öyle devam ediyor pc anakartdan değil sesler normal geliyor zaten ben ters alıstıgım ıcın terse cevirmeye çalışıyorum
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    ben de bunu deniyordum hatta denemiştim tam buldum çözümü diye yazmaya gelmiştim bunu :) bu sorunu yaşayanlar yapabilir gerçi benim gibi başka tersten ses kasan yoktur herhalde sağolun her şey için
  • arjenrobbenn A kullanıcısına yanıt
    Var senin gibi kullanan hatta victor'da senin gibi kullanıyor rogue'deki.
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    anladım çok sağol sevindim bunu duyduğuma ben de düzeltmeye çalışıyordum bu sorunu böyle oynanmaz diye ama olmuyordu neyse sıkıntı kalmadı eyvallah.
  • İlk kez böyle bir şey duydum çok ilginç , nasıl böyle alıştınız acaba :D
  • Özel 3.5 mm ara kablo hazırla, içteki beyaz ve kırmızı kabloları kesip çapraz lehimle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev1n

Şunu bir dene ingilizceye çevirmekle uğraşamadım

Configure it to attach to your output device (Usually something like: "Speakers - VIA HD Audio" or "Speakers - Realtek HD Audio"); you can change this later with the "Configurator" tool from the Equalizer APO start menu folder
    Create a new file in C:\Program Files\EqualizerAPO\config, name it for example swapchannels.txt
    Save it
    Make sure that your device is the correct one in the dropdown menu on the top right
    If applicable, remove all pre-configured options by clicking the red "minus" icon (or, if shown, the button with two arrows pointing downwards, then "Remove")
    Click the green "plus" icon to add a new configuration for your output device, then navigate to the "Include configuration file" option

Allah razı olsun dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lev1n

Save it

Demişsin link verebilir misin acaba ürün neye benziyor aynı sorun bende de var eğer çevirici ile çözülebilir ise bende ilgileniyorum yardımcı olur musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ddr4ig -- 27 Ocak 2018; 21:11:10 >

• Ddr4ig D kullanıcısına yanıt
    çeviriciye gerek yok yazan çözümü yapman yeterli
  • Ben simdi denedim kulaklik kulagima ters oturmuyor bile tebrikler
  • çevirici gerekli neden derseniz cozumdekı gibi yapınca pc yi açip kapattıgımda ayarlar bozuluyor ses eski haline dönüyor maalesef cevirici en kolay yolu sanırım ama neye benziyor onu bi gormem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ddr4ig

çevirici gerekli neden derseniz cozumdekı gibi yapınca pc yi açip kapattıgımda ayarlar bozuluyor ses eski haline dönüyor maalesef cevirici en kolay yolu sanırım ama neye benziyor onu bi gormem lazım.

Ben de pc kapatıp acınca eski haline dönmüyor bir sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Save it

kardeşim yardımcı olurmusun ben yapamadım?

• serkan.eryigit1 S kullanıcısına yanıt
    Yapabildin mi hala sorun var mı?
  • aynı durum bendede var yıllardır böyle alışmışım ters bu program ses kalitesini bozuyormu peki yoksa sadece yerlerimi değişiyyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjenrobbenn

Yapabildin mi hala sorun var mı?
    aynı durum bendede var yıllardır böyle alışmışım ters bu program ses Kalitesini bozuyormu peki yoksa sadece yerlerimi değişiyyor ?
  • sadece yer değiştiriyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.