Şimdi Ara

cata dosyalarını önceden indirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce bununla ilgili konu görmediğimden paylaşmak istedim belki bilmeyenler vardır :P

blizzarddan ön sipariş ile cata alanlar oyuna gece girebilmek için dosyaları önceden indiriyor. ön sipariş vermeden de gece oyuna girmeye hazırlık için dosyaları şimdiden indirmek istiyorsanız wtf klasöründeki launcher.wtf ve config.wtf dosyalarındaki LK satırlarını CT olarak değiştirip launcherı açarsanız gerekli dosyalar inecektir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: brightlance.an

daha önce bununla ilgili konu görmediğimden paylaşmak istedim belki bilmeyenler vardır :P

blizzarddan ön sipariş ile cata alanlar oyuna gece girebilmek için dosyaları önceden indiriyor. ön sipariş vermeden de gece oyuna girmeye hazırlık için dosyaları şimdiden indirmek istiyorsanız wtf klasöründeki launcher.wtf ve config.wtf dosyalarındaki LK satırlarını CT olarak değiştirip launcherı açarsanız gerekli dosyalar inecektir :)

Tesekkurler bilmiyordum kac gb lik dosya ınıyor pekı bılıyor musunuz?
  • bende 800mb civarında da cinematic lerı falan indiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlance.an -- 2 Aralık 2010; 20:45:22 >
  • .....sız blizzard her şeyi bize download ettirdi 800 mb için bir de cd satıyor :)=
  • Ben o satırları değiştirmedim ama accountu siteden cataclyzm a yükseltelttikten sonra 860mb boyutunda pacth indirdi. Guilddeki arkadaşlara sorduğumda onlar patch felan indirmemişler. Umarım 7 sinde yine patchle felan uğraştırmaz blizzard
  • teşekkürler paylaştığın için bu çok iyi oldu
  • harikasın çok sağol!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .Key dosyalarını açmak?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu işlem ile indirdiginiz patchler dışında patch gelcegini sanmam bunlar sonları ara ara eklentiler oluyor launcher ı açtıgınız da kontrol etmesini bekleyin derim..
  • sağol deniyeceğim.
  • quote:

daha önce bununla ilgili konu görmediğimden paylaşmak istedim belki bilmeyenler vardır :P

bu dosyalar bende LK satırlı gözükmüyor "Launcher.WTF" ve "Config.wtf" şeklinde gözüküyor ?

Ayrıca şu anda WoW klasörü bende 23.2 gb Catac dosyalarını indirince sizde kaç gb gözüküyor?

• Bende 28.9 gb..catayı alalı 2 hafta oldu. Oyundayken yüklicek dedi ve sanırım hepsini yükledi çünkü artık bişey yüklemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

bu dosyalar bende LK satırlı gözükmüyor "Launcher.WTF" ve "Config.wtf" şeklinde gözüküyor ?

Ayrıca şu anda WoW klasörü bende 23.2 gb Catac dosyalarını indirince sizde kaç gb gözüküyor?

Dosyaları not defteri ile açıp CTRL+F yap ve LK yaz.Karşına gelen LK ların hepsini CT ye çevir.Başka herhangi bir değişiklik yapma, yoksa çalışmayabilir.

Bu arada teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Kal_dorei

quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

Dosyaları not defteri ile açıp CTRL+F yap ve LK yaz.Karşına gelen LK ların hepsini CT ye çevir.Başka herhangi bir değişiklik yapma, yoksa çalışmayabilir.

Bu arada teşekkürler

Teşekkürler yaptım 850 mb çekmeye başladı.

• yeni bi bilgi daha vereyim.. bu şekilde patch yapan arkadaşlar hatta digerleri cd lerini aldıktan sonra kesinlikle cd den kurmasınlar dalgınlıga getirip... 4.0.1 e düşer yoksa versiyonunuz
  • Benim kide cekmeye basladı 850 mb inşallah son patchtir bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.