Arkadaşlar Cataclysm ın dvd sını alıp yukledıgımızde gene update yapıcakmı client? çünkü kota sorunum war update ypmasnı ıstemıorm bu dvd yı alırsam update yapmama gerek kalırmı?
dvd den yükleme yapmana gerek dahi olmayabilir. hesabını yükseltip oyuna girmeyi dene
update yapıo otomatk olarak 8 gb fln dio benim kota sorunum war dvd yı alırsam bu updateyı yapmama gerek kalırmı onu mrk ettim kota sorunum olmasa yapıcam da kota engel oluo
dvd de 4.0 patch ine kadar olan şeyler var. büyük olasılıkla dvd den kurulum yaptıktan sonra gene launcher açılcak ama download yapmayıp önceden kurulu olan dosyaları düzenlicek en azından umarım öyle olur olmazsa da oynayan bir arkadaşın varsa yakınlarında ondan oynamaya hazır dosyaları kopyala
suan 4.0 patch war ama gene bi 8gb lik patch ypmaya kalkıo launcherı actıgmda , eger dvd de full patch yoksa yandık gene bu ay giricek fatura
CD ler pach durumlarında hiçbir işe yaramıyor desem yeridir.En temizi arkadaşın dediği gibi oynayan birinden al yada bir internet cafeye gidip iste mutlaka vardır birinde.
Kotayı geçtim o 8 gb inene kadar sen sinir olursun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme