Şimdi Ara

Sacred

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu muhtesem oyunla ilgili bir iki sorum olacak?
    1-Skull'ın(iskelet kafası)ne işe yaradıgı çözen var mı?
    invertory'de saklanmasımı lazım?Benim anladıgım kadarı ile öyle
    2-Oyundadiki en büyük şehirin yakınındaki tünelin sonundaki portaldan geçip dragonu öldüren varmı?
    3-Verilen görevlerin bitirilemesi ile ilgili sorun yaşayan varmı?
    Mesela bende revenge görevi bitmiyor..revenge'in revenge'ini alıcam(intikamın intikamı) o da bitmedi..
    Oyunda bir görev alıyorsunuz fakat siz önceden o kısımı temizlediginiz için görev tanamlanamıyor..Benim başıma 3 kere geldi..

• 1-skull silah olarak kullaniliyor anladigim kadariyla zannedersem zehirli bir silah
    2-inan bana ejderhalar gelistikten sonra en kolay yaratıklar oluyorlar yeterki sen levelini gelistir
    3-sorun yok ama ana gorevlerde yasarsın onları mutlaka yapmalisin ana gorevleri m tusuna basıp actıgın haritada sarı renkli olarak goreceksin
  • Kardeş ben ejderha ile karşılaştıgım zaman L13düm şu an
    L22'ye geldim sence ejderhayı yenebilir miyim? Zayıf taraflarını biliyorum ,dibe girmek gerek falan..skullar silah olamaz bence denemedim ama çok küçükler ve eline alınca yeşil yanmıyor..Bir işe yaramıyorlarsa yanımda taşımayım...
  • Aekadaşlar Battlefield Vietnam'ın grafik sorunları gidermek için Nvidia'nın son driverlarını yükledim.O düzeldi fakat Sacred bozuldu bazen sadece açılışta bazen oyun içindede grafik sorunları oluyor..[stmd][wand][wand][wand]
  • kimi görevler zamanında yapmadığın için yapılamıyor sonradan.ezderlerde göründüğü kadar zor değil.
  • arkadaslar oyunu hangi zorluk ayarında oynuyorsunuz...
  • ben battlemage ile silverda başlamıştım. Başlarda kolaydı da sonradan önüne gelen beni devirmeye başladı. Sonra gladiator olarak bronze da tekrar başladım, o da çok kolay geldi. şu an lvl 21 im. Ama oyun yavaş yavaş sıkmaya başladı. Dungeon Siege, Diablo falan hiç sıkmamıştı. Lion Heart bile çok sürükleyiciydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    temple of elemental evil
    20 yıl önce açıldı
    GOD OF WAR RAGNAROK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence bronze da baslayıp level13 gelince silverdan baslanmalı... yoksa bayar musakkanın dedigi gibi
  • Evet çok mantıklı..
  • Ben seraphin mi neydi yazılıyışı aklıma gelmiyor onla oynuyorum Bronze'da başladım. Bence oyun Pek sıkmıyor.Bazen köylülerin greksiz aptalca görevleri oluyor onlar sıkıyor.Aşk mesajı taşı şunu öldür şunu getir eee ***lan diyecen olmuyor.
    Arkadaşlar ben Act II de Askerin birine su götürmem lazım konuşması için ama suyu alıp götüremiyorum yad söyle sorayım oyun niye burayı geçemiyor suyun yanıda bayagı bir bekledim a'ya bastım falan olmuyor.
    Bu kısmı geçen bana bir anlatsın bi zahmet..Teşekkürler
  • bu soru çok soruldu, sacredla ilgili bir iki topic'e bak, mutlaka bulacaksın cevabını...
  • "su" sorunu bir dönem tavan yaptı ama şimdi herkes geçti orayı.. herkes eş zamanlı gidiyor çok ilginç
  • bi de iskelet kafalarının fiyatına bakıyorum, pahalı olanları yanımda taşıyorum, sonra satıyorum yoksa bir faydasını görmüş değilim ama bazıları iyi para ediyor nedense [evlol]
  • Level 43 oldu DarkElf hayırlısıyla...Ayrıca ben Silver da başlamıştım...
    Şu haritanın en sağ alt köşesindeki kuleye doğru ilerleyinde dev örümcekleri görün orda...40.Level de zor geçtim orayı ama acaip heyecanlıydı daha yolun yarısında hiç iksir kalmamıştı,onun stresi bambaşkaydı..Ayrıca istatistik te haritanın %25 ini keşfetmişim..Birde bildiğim kadarıyla Level 255 e kadar yolu var heralde karakter geliştirmenin.
  • shift+ ü ye bas sonra wasser yaz su sişesi cıkacak
  • Saolun arkadaşlar sorunu hallettim.Ben level 27 oldum.Haritanın%19'u filan açtım.Oyun acayip güzel
  • 1.6 patch in crack i çıktımı bilen varmı varsa pm den cvp lütfen
  • hayir yok bende 1.5 yamasini kurdum oyle oynuyorum bi farklılık gormedim ama vardir herhalde bir yarari
  • Vay be sacred ı hala oynayanlar varmış. Ben zamanında bu oyuna verip veriştirmiştim baya. Hala fikirlerim değişmedi. Ancak bu oyunun 2.si biraz güzel olabilir. Ne ise oyunda ki buglar patch falan düzelmiyormuş arkadaşlar bilginize. :P
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Hellmarch</i>
    <br />Vay be sacred ı hala oynayanlar varmış. Ben zamanında bu oyuna verip veriştirmiştim baya. Hala fikirlerim değişmedi. Ancak bu oyunun 2.si biraz güzel olabilir. Ne ise oyunda ki buglar patch falan düzelmiyormuş arkadaşlar bilginize. :P
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Kardeş sen oynama oyna diyen yok..Oynayan oynuyor bide halan diyosun ya dah oyun çıkalı 1.5ay
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.