Arkadaşlar screen shot nasıl alıp sayfaya ekliyecem?Söyle ki print screen yapıyorum sonra paint'i açıp paste yapıyorum çıkıyor ama insert picture kısmında ekliyemiyorum img falan yatıyor sadece nasıl ekliyecem bir yardım edin. Screen shot alana kadar özellikler söyle:(Seraphim) Level 48 Strength 216 Enduration 129 Dexterity 230 Phisical reg.130 Mental reg.75 Charizma 105
Senin dexterity ye dayanman lazım daha çok. www.uploadit.org sitesine üye olup screenshotunu upload edebilirsin.
Süper bir karakter yarattım arkadaşlar.Var mı rakip?[krl] Level 51 Seraphim Strength 254 Endurance 153 Dextrity 326 Physical Reg 134 Mental Reg. 115 Charisma 104 Health 3696 Attack 1372 Defence 430 Weapon 1888-2398 Combart Arts 6769-8633 Resistance 2729[gitar][spr] Magic Lore 25 Weapon lore 31 Sword lore 31 Riding 8 Armor 31 Dual Wielding 31 Meditation 9 Agility 3[spr][type] Resistance özel kısmı:Physical res. 960 Fire Res.610 Magic Res.549 Posion res.610[spr] Armor bonus 190% Weapon Bonus 278% Movement speed 220 Attack speed 220 [evlol] Kılıçlarımın en düşük vuruşu 675 en yüksegi 798.Bu sadece kılıçlardaki rakamlar.Vurdugun düşmana göre 1100'de oluyor 600'de oluyor. Each hit draws life from oppent toplam%26[evlol][evlol]
kılıçlar düşük sayılır mesela ben gladyatölrde lvl 35 ken 700 vuruyodum fist of gods la en fazla 2500... bi de arkadaşlar battle mage de alınabilecek en ii new skill leri yazarsanız sewinirim... geberip duruyorum zati... gladyatör böle diildi...:( ayrıca başka güsel karakter war mı glad, elflerden başka... battle mage bana çok güçsüz geldi... seraphim ii midir??? bi de şu critical hit dediiniz nedir merak ettim.. Saygılar...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by pentiyum IV</i> <br />kılıçlar düşük sayılır mesela ben gladyatölrde lvl 35 ken 700 vuruyodum fist of gods la en fazla 2500... bi de arkadaşlar battle mage de alınabilecek en ii new skill leri yazarsanız sewinirim... geberip duruyorum zati... gladyatör böle diildi...:( ayrıca başka güsel karakter war mı glad, elflerden başka... battle mage bana çok güçsüz geldi... seraphim ii midir??? bi de şu critical hit dediiniz nedir merak ettim.. Saygılar... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Kılıcın daha iisini buldum ama içindeki gömülü yüzüklerden iisi olmadıgı için degiştirmiyorum şu an level52'deyim.Vurdumu 900 civarı vuruyor.Ben gold'da oynuyorum sen büyük ihtimal Bronze'da oynuyorsundur.Glatyatörü hiç bilmiyorum.seraphim mütiş.Gold'da olmama ragmen zorlanmıyorum.Ama gold'a her an ölebiliyorsun adamın teki bir defa'da resistance 3400 olmasına ragmen 1000 falan vurabiliyor aha gitti üçte biri.5kişi saldırınca combo kullanmadıgım zaman öldüm demektir. Critical hit'de yüzüklerde olan bir özellik.Vurusu 4 kat artırabiliyor.Mesela benim hard hit +%350(level 12-13)gibi bişeydi.Bunu 4le çarpınca 15000 falan oluyor.
ah ulan ah simdi bilgisayari yanlıslıkla sılmeseydim benimde babalar gibi bir karakterim olacakti yanıyorum arkadaslar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme