Şimdi Ara

Sacred (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman dragonu devirdigin yerin ilerisinde bir portal açılıyor oradan haritanın sol alt lavların oldugu yere gitmen gerek..bide dragonu devirdigin yerin yakınındaki evin üst katındaki elementi unutma..hadi kolay gelsin
  • lanet olsun boyle sansa arkadaslar ben bir okuzum yaa bir yanlıslık sonucu tum bilgisayarimi icerisindeki arsivimle birlikte sildim tum mp3 oyun save leri resim film hepsi 3 yıllık arsivimdi gitti en kotusu sacredda lvl 44 battle mage olmustum ama olmadi oda gitti olmek istiyorum ulan ne kader elime tukureyim
  • hadi yaaaa
    çok kötü geçmiş olsun arkadaş
    bilirim o duyguyu o yüzden sık sık cd lere yedekleme yaparım oyun savelerini
  • tesekkurler Erulmo
  • american conqest direcdirive(nasıl yazııyor bilmiyorum [dntw]dogruda olabliri yalnışta) istiyormuş ondan çalışmamış eve gittim direcx te test ettim ekren kartını 3d destekliyor gitim sacredi aldım oynadım oynadım gene oynadım bütün karekterle başladım (deme yanılma yöntemi) darkelfte karar kıldım.
    siz oraları gecmisiniz ama belki hatırlarsınız bir saray var aşagıdan girip yukarı cıkılıyor en son o göreve gittim çıkarken (atla) yüzüklerin efendisi üçte aragon böle bi sahnesi var halkın işinden atla geçiyo felan o aklıma geldi oyun cok hoş olmus ama silah, büyü degiştirme klavyeden olsa dah kolay olurdu
  • klavyeden yapılabiliyo,silahlar 1234..,büyüler 6789..,şimdilik iki ya da tek slot vardır senin ekranında,level atladıkça artıcak:)
  • Oyun acayip sardı gözlerim domates gibi oldu haa..Level 44 oldum son elemente çok yaklaşmışken daldınlıgıma geldi öldüm.Çöl dev örümceklerle dolu.seraphim 450'den aşagı vurmuyor.Citical hit rekoru ise 8500:)tek vuruşte dragon olsa ölürdü yani:)
  • ohaaaaaaaaa...8500 mü?...naptın abi sen ya? tebrikler vallah...
    [clps][clps][clps]
  • Nasıl olmuş beyler,blenderda yaptım..<font face='Arial Black'>DarkElf</font id='Arial Black'>
    Sacred
  • ha maşşallah aşmışınız abi siz...nekadar oynuyosunuz bu oyunu günde ya?...[oo]
  • maşallah oldukça iyi ama sanırım dark elf azıcık torpilli bir karakter :)
  • 49 level vampiress olarak oyun bitti arkadaşlar vatana millete hayırlı uğurlu olsun...
    bide "gold" oynamayı denicem bakalım....
    yannız iyi haber sonunda "TO BE CONTINUED" yazdı galiba iki gelecek....
    bu arada kurukafaları,amuletleri,yüzükleri demirciye götürüp silahlara ve zırhlara ve demirciye götürebildiğiniz bütün malzemelere taktırabiliosunuz..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Rosicky</i>
    <br />Nasıl olmuş beyler,blenderda yaptım..
    <font face='Arial Black'>DarkElf</font id='Arial Black'>
    Sacred

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Kardeş iyi hoş da karizma yerlerde sürünüyor

• kardes bende seraphimle tekrardan basladim bakalim hadi hayirlisi
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gargoyle</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Rosicky</i>
    Sacred

Şehire girdiğimde veletler peşimde koşup dalga geçerse olacağı budur çoluk çocuğun komedyeni olduk...Gerçi elimde carismayı +20 arttıran bi yüzük var ilk işim onu Du'Blade ime monte etmek olacak blacksmith amcada...Şaka bi yana bu tip oyunlarda carisma trade işlerinde işe yarıyo...Bende yüklenmiyorum o yüzden...niye mi para var huzur var be kardeşim...
    Gargoyle kardeş sende screen ette görelim senin karakteride :)
    Hatta hemen herkes screen etsin...1.5 ayda ouştu bu Darkelf kardeş bende..Gözüm gibi bakıyorum o yüzden.

• Arkadaşlar yaklaşık 20dk önce oyun bitti.Ben sacara demondan çok korkuyordum sadece bir tane healing harcadım:))Zayıfmış canım
    irritation'ı bastım asdına comboları patlattım ardı ardına ufff.son 4de1 lik kısmında 1300'luk koydu orda harcadım yoksa harcamadan bitiriyordum iti.Sonunu anlatmıycam ama süperdi.
    Bu topic'i acmadan 3gün önce başlamıştım oynamaya yaklaşık 20 günmü oldu..Hard hit ve critical hit rekoru 8850[jwdwn]
    Skull olayını daha önce söyleseydiniz ya...Gameboxlar ne işe yarıyor ben çözemedim
  • Rosicky senin karakter süper olmuş..Bu dark elfler topilliymiş bencede.Bende level 47'im ama seraphim yanına yanaşmadı vallahi.Skull olayını çözseydim çok ii olacaktı..Neyse bundan sonra arkadaşlar.
  • Bu silahlara yüzük yerleştirmek dioblodada vardı ben yapıyordum hatırlıyorum ama oyunun başında denedim olmayınca bıraktım salaklıgıma doymayım[akum][akum].Neyse oyun bitti zaten şimdi ben yeniden başlayacak level 0'dan yine seraphim'le..bu sefer silverda başlayacam.Benim karakterin 2.100.000 parası artı..Bende eski savelerden oynayım süper bir karakter yarattım.Resistans 2500'dü.800 kusur phsyical 400kusur fire 500falan magic 600kusur posion
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Rosicky</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gargoyle</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Rosicky</i>
    Sacred

Şehire girdiğimde veletler peşimde koşup dalga geçerse olacağı budur çoluk çocuğun komedyeni olduk...Gerçi elimde carismayı +20 arttıran bi yüzük var ilk işim onu Du'Blade ime monte etmek olacak blacksmith amcada...Şaka bi yana bu tip oyunlarda carisma trade işlerinde işe yarıyo...Bende yüklenmiyorum o yüzden...niye mi para var huzur var be kardeşim...
    Gargoyle kardeş sende screen ette görelim senin karakteride :)
    Hatta hemen herkes screen etsin...1.5 ayda ouştu bu Darkelf kardeş bende..Gözüm gibi bakıyorum o yüzden.

valla screen shot alacaktım ama elektrikler kesikti alamadım [evlol]
    ben 16 veya 17. leveldayım ve hatırladığım kadarıyla karizma en son 23'tü [bandt] zaten 100'ün üzerinde birşey de yok. portalları bulamadım ama karlar içinde bir kaledeydim dün. Köylüleri kandırıyorum yaparım diye görevleri yerine getirmiyorum [:P]. Çok saflar yapacağın diyorum inanıyorlar [:P]

• [evlol][evlol]
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.