Önceki gün bilgisayarı düşürdüm yataktan ve bilgisayarın dizimizdeki kısmının sol üst tarafı yani fanın olduğu kısım kırıldı bi açık oldu ve monitör gacır gucur ses çıkarmaya başladı. Fakat çalışmasında bir sorun yoktu. Ertesi gün baktım ve vida çıkmış bende aldım elime tornivida orayı bastırıp vidayı takmaya uğraştım ve catalyst ondan sonra kafayı yedi ve çalışmayı durdurdu. Çalışmazsa çalışmasın diyeceğim ancak bilgisayar öyle yavaşladı ki 1 saatte denetim masasını açmıyor. Bilgi olarak söyleyeyim i5 4gb ram 1gb ekran kartlı bir laptop hızında bir sorun yok yani. İstediğim yardım şu; Ne yapmam gerekiyor catalyst'i silip tekrar yükleyeyim dedim denetim masası dahi açılmıyor o kadar yavaşladı bekle babam bekle. Format atsam çare olur mu? Orayı tuttururum vida ile vidayı bulamadım da uyan vida buldum halledicem. Üzüldüğüm yanı bilgisayar 2 aylık daha yazık oldu. Çözüm öneren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
senin yapabilecegin bir sey yok keske hic oynamadan servise verseydin
Sormak istediğim şey format atsam geçer mi? İstanbul Gaziosmanpaşa'da oturuyorum ve yakında Lenovo servisi yok. Zamanımda yok çıkmak için. Format atınca driver ı baştan yükleyince geçer mi? Başına gelen oldu mu?
Format atmak ile düzelmez.Belli ki donanımsal bir arıza olmuş.Servise göndermeniz gerekir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme