Şimdi Ara

Catia kullanımı için bu bilgisayara göre ekran kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Rica etsem aşağıdaki konfigürasyondaki bilgisyar için bana catia kullanımında cevap veren bir ekran kartı tavsiye eder misiniz? bütçe önemli sadece ekran kartını değiştirmek istiyorum herkese şimdiden teşekkürler.

P4 c800 asus anakart
    2 gb kingston ddr400 bellek
    p4 2.8 ghz
    Şu an üzerinde ati radeon 9800 pro var 128 mb alternatif yazarsanız sevinirim. Herkese iyi günler.

• dostum galiba katı modelleme yapıyorsun.bence sen sistemi değiştir işlemci p4 2,8 demişsin.iyi bi ekran kartı bu işlemciyi dar boğaza sokar.render işlemi için işlemcinin iyi olması lazım.Ayrıca AGP slotlu bir kart istiyorsun.yeni alacağın kartla çok fazla bir fark olacağını sanmam.ama yok ben bunla devam edeceğim diyorsan 6800 GS
  • fire gl veya quadro modeli bulabilirsen onlar normal kartlara göre daha verimli olacaktır...
  • elimde bir tane quadro fx3450 var 2.el ilgilenirsen fiyat hakkında konuşabiliriz. pm atabilirsin
  • agp ati1950pro alıp softmod ile soft firegl yapabilirsin...guru3d forumlarında epey bilgi mevcut..yok ben uğraşamam dersen x1950 zaten senin 9800 e göre far ettirecektir
  • Ati x1000 serisinin herhangi bir modelini firegl'e modlayabilirsin.Arkadaşlar zaten yazmışlar guru 3D de bu konuda bir çok konu mevcut.İngilizcen varsa, modlamak çok zor değil.Ben de Catia kullanıyorum x1600 pro mu firegl v5200'e modlamıştım.Catia ve solidworks te oldukça fark ettiriyor.Özellikle çalışma penceresinde ve modelleri döndürürken,zoomlarken baya bi performans artıyor.
    Yok ben yapamam dersen paraya kıyıp profesyonel kart alman lazım ki onların en dandiği 500 dolar falandır.
  • arkadaşlar bakamadım çok teşekkürler yardımlara yeni sistem için ne önerirsiniz söyle uygun 1500 ytl civarı? Cok aciliyeti var işler gecikecek lütfn yardım
  • Intel C2D 8200 2.66 GHz

Gigabyte P35-DS3R Anakart

Ocz Platinium 2x1 GB bellek

PNY Nvidia Quadro FX370 256 Mb

Seagate 250gb 16mb Sata2 HDD

High Power 500 W Act. Güç Kaynağı

bunlar için ne düşünürsünüz lütfen sadece bu parçalar değişecek yol gösterirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.