Şimdi Ara

Çatıkatı Odası Modifikasyonu [FOTOĞRAFLAR GELDİ! PLAN HAZIR] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
18
Favori
2.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski hali zaten harikaymıs lan. Bence hic dokunma şark konseptine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o yatagi koydugun yerde yatabilcekmisin daralirim ben orda ruhum daralir hayatta yatamam

• Güzel konu takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı

Eski hali zaten harikaymıs lan. Bence hic dokunma şark konseptine.

quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

çatı kat zaten güzelmiş eşyalar eski tarz onları degıssen düzgün ufak boy koltuk alsan tv güzel halı vs güzel olurmuş, bilardo masası cok daraltır orayı ama tabı zevk para ısı

Bılardo masası oyun konsolu vs harıc...

koltuk dekorasyon tv vs gıbı seyler toplam ne kadar tutuyor yazarmısn

Dostum biraz daha genç işi olsun istiyorum. Ölçtük biçtik Şampiyon Bilardo'daki ustayla sığıyor ve daraltmıyor. Yoksa bodrum katında duran masa tenisi masasını çıkarmayı düşünüyordum ama bilardo oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: I. C. Wiener

Para var huzur var aga. Biz daha 3+1'e sigmaya calisalim.

Peder sağolsun dostum yoksa öğrenci halimizle zor.

quote:

Orijinalden alıntı: flegga34

Ne isle mesgulsunuz acaba okuyorsaniz bu ortam ogrenci icin bi omur surmeyecek bi yerde uzak kalacaksiniz evden.

Okuyorum. Zaten bu evin satılma gibi bir durumu yok ne zaman boş olursam gelir takılırım arkadaşlarımla.

quote:

Orijinalden alıntı: umuttt52

o yatagi koydugun yerde yatabilcekmisin daralirim ben orda ruhum daralir hayatta yatamam

Evet dostum bende pek yatabileceğimi sanmıyorum o yüzden yeni yatak alcam uyuyamazsam eski odamda kalırım geceleri. Daralmayı bırak ben kapısız yerde uyuyamam illa o kapı kapancak. Birazda tırsıyorum kapı açık olunca. O yüzden tam karşıma almam daha iyi en azından kendimi güvende hissedebileceğim. Yoksa ben minderlerin bulunduğu yerede koyabilirim yatağı ama merdivenin tamamı gözüküyor ve tırsıyorum

• Up

• takip
  • Güzel olmuş baya fakat simage yaparsan iyi olur baya
  • Simage yapsaydın keşke
  • Olum çok iyi lan özendim bak

• kör oldum
  • odanın içine girmiş kadar olduk.

o fotoğraflar ne öyle
  • Ben olsam çatı katına yatak koymazdım. Bir nevi eğlence yeri gibi kullanırdım orayı.

• ALLAH AŞKINA ŞU FOTOĞRAFLARI SİMAGE YAP KÖR OLDUM
  • Kapı için odandaki korkuluğun olduğu yeri duvar gibi yapıp korkuluğun hizasında kapı en uygunu olur.
    Oda muhteşem bu arada.Bar,şömine,büyüklük muazzam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 26 Şubat 2014; 13:37:30 >
  • benim odamda çatı katında bitince ss'lerini isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

Ben olsam çatı katına yatak koymazdım. Bir nevi eğlence yeri gibi kullanırdım orayı.

Hocam sporla uğraşıyorum. Şuanki odama koşu bantı vs. alcam. Tamamiyle spor için olcak oda. Gömme gardrop var onu nasıl çıkarcam şuanki odadan onu bilmiyorum.

Fotoğraflar simage oldu. Ay sonu-Mart başı gibi bilardo bakmaya gidiyoruz. Bacayı temizletmiştik bir deneme olsun diye salondaki şömineyi yaktık sorun çıkmadı yani çatıkatındaki şömineyide kullanabileceğim.

Yardımınız gerek beyler. Tavandan bir boru gelcek televizyonu tutcak. Ama tavan çapraz bir şekilde olduğu için ona göre bir boru bulmam gerek. Var mı bildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

odanın içine girmiş kadar olduk.

o fotoğraflar ne öyle

noldu hocam fotoğraf sayısını azaltayım mı?

quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Olum çok iyi lan özendim bak

sağolasın hocam

quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

Kapı için odandaki korkuluğun olduğu yeri duvar gibi yapıp korkuluğun hizasında kapı en uygunu olur.
    Oda muhteşem bu arada.Bar,şömine,büyüklük muazzam.

sağolasın hocam. korkulukları yıkıp duvar vs. yaptırmayacağım. büyük tadilata filan hiç girmek istemiyorum.

• Durumumuz yoktu okuyamadım :( çok uzun yazmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chelonian -- 26 Şubat 2014; 18:37:31 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.