Şimdi Ara

çatlat kazan 2gb hediyem kaldirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bu konuyu okuyanlara resimdeki paketi kullanmaktayim

çatlat kazan 2gb hediyem kaldirildi

catlat kazan haftalik 2gb hediyem vardi 12 ay boyunca hediye yaziyordu tarifeyi sectigimde fakat bu ay her catlat kazan yaptigimda tl karsiligi internet vermeye 2gb hediyeler gitti gelmiyor artik acikcasi internetim bol yetiyordu bana altyapida yok oturdugum yerde maalesef hediyeler ile geciniyordum 532'yi aradigimda gnç baska uygulama oldugu icin yardimci olamayacaklarini soylediler dijital operator uzerinden talep olusturmaya calisiyorum fakat sorunuma uygun talep olusturamiyorum. eksik hatali faturalarla alakali talep olusturulabiliyor nasil ulasabilirim sorunum icin yetkili kisilere ve ne yapmaliyim yardimci olursaniz sevinirim amacim paketime 12 ay boyunca hediye olan haftalik 2 gb catlat kazan hediyemin geri gelmesi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haftalık 2 GB ilk 1 ay geliyor diye biliyorum hocam, yani 12 aylık bir garantisi yoktu o hediyenin.

• agustosta gectim 12 kasima kadar her hafta veriyordu bana simdi hic vermiyor ayda 2 defada vermiyor yani ayda 16 gb yapiyordu bayagi rahatlatiyordu beni kullanim acisindan

• pakete gectigimde turkcellin sitesinde sol asagida kocaman 12 ay 2gb diye yaziyordu fakat suan paket kaldirildigi icin atamiyorum

• houdini09 H kullanıcısına yanıt

Haklısınız çünkü hiç kimse ye güzel hediye verdiğini görmedim bu zamanlar da, yenilik gerek hediyelere bence.

• nasil kendilerine ulasabilirim 532 islem yapmiyor aktif olan hediyemi kafalarina gore kaldiriyorlar dijital operatorden talep olusturamiyorum sorunla alakali nereden ulasabilirim kendilerine

Dilerseniz yarın bir Turkcell bayisine uğrayın, ama güzel bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

Dilerseniz yarın bir Turkcell bayisine uğrayın, ama güzel bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum hocam

musait bir zamanda giderim yardiminiz icin tesekkur ederim cok sağolun.

Rica ederim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.