Online islemler web calismiyor
04.01.2021 tarihinden itibaren aboneyim ama online islemler web sitesi calismiyor bende musteri hizmetlerinj aradim uygulamada calisiyor bilgisayardan acinca calismiyor dedim uygulama kullanin dedi bende faturami bilgisayardan odemek istersem odeyemeyecegim anlamina geliyor siteden tekrardan uygulama kullanin bu nasil tavir yahu sanki bedavaya calisiyor islem yapmiyorlar online islemler calismiyor sadece benim abonelikte sorun yok diyorlar ne yapmaliyim sizce yardimci olun lutfen resimdeki sekilde hata aliyorum
vdsl sinyal değerlerim nasil?
resimde görünen değerlerle sahibim en fazla hangi pakete geçerim sorun yasamasan arkadaslar anlayanlar cevap versin rica ediyorum
superbox data hattını normal hatta çevirmek
merhabalar superbox kullanıyorum 1 ay kaldı 100 tl üstünde vergi ödedim hattı teslim etmek istemiyorum normal hatta taşısam çalışırmı ve taahhüt 19.01.2020 tarihinde bitecek sizce ne yapmalıyım 19 ocaktan sonramı hattı taşımalıyım ve de hat taşıma oluyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
çatlat kazan 2gb hediyem kaldirildi
merhabalar bu konuyu okuyanlara resimdeki paketi kullanmaktayim
catlat kazan haftalik 2gb hediyem vardi 12 ay boyunca hediye yaziyordu tarifeyi sectigimde fakat bu ay her catlat kazan yaptigimda tl karsiligi internet vermeye 2gb hediyeler gitti gelmiyor artik acikcasi internetim bol yetiyordu bana altyapida yok oturdugum yerde maalesef hediyeler ile geciniyordum 532'yi aradigimda gnç baska uygulama oldugu icin yardimci olamayacaklarini soylediler dijital operator uzerinden talep olusturmaya calisiyorum fakat sorunuma uygun talep olusturamiyorum. eksik hatali faturalarla alakali talep olusturulabiliyor nasil ulasabilirim sorunum icin yetkili kisilere ve ne yapmaliyim yardimci olursaniz sevinirim amacim paketime 12 ay boyunca hediye olan haftalik 2 gb catlat kazan hediyemin geri gelmesi .
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.469 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar