Şimdi Ara

vdsl sinyal değerlerim nasil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resimde görünen değerlerle sahibim en fazla hangi pakete geçerim sorun yasamasan arkadaslar anlayanlar cevap versin rica ediyorum

vdsl sinyal değerlerim nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar 50 Mbps ye kadar sorunsuz alabilirsiniz. hangi operatörden internet alıyorsunuz ? Ve kaç tl ödüyorsunuz merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2D77F344 -- 4 Ocak 2021; 19:37:44 >
  • Max 35 mbit alabilirsiniz ona göre paket seçimi yapabilirsiniz

• 35 lik paket alabilirsiniz, 40'ın üstü zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 4 Ocak 2021; 20:14:50 >
  • turk telekomun 12 mbps olan paketi altyapima ilk guvenmedim max 24 dediler ama en dusukten baslayayim dedim modemli aldim modemde guzel 5ghz destekli 90.90 tl oduyorum yarin birgun hizimi yukseltecegim telekom secmemin sebebi altyapisal sorun cikarsa onlarin musterisi oldugum icin yardimci olmalari bi nevi hizmeti icin aldim
  • Gökkubbe G kullanıcısına yanıt
    kurulum yapanlar 35 mbps da kopmalar yasayacagimizi soyledi sizce olurmu ?
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    kurulum yapanlar yanimdayken max veriyi gorunce 35 e yukseltirim dedim kopmalar yasarsiniz dedi bu degerlerde yasarmiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vdsl ve Vdsl2 Nedir ?
    10 yıl önce açıldı
    Fiber internetim hangisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • houdini09 H kullanıcısına yanıt
    Hayır 35 alabilirsiniz.
  • vdsl sinyal değerlerim nasil?

uygulamada yaziyor ama asagida +cezali yaziyor buradan gecis yapsam sorun olurmu birde paket degistire tiklayinca uygun paket yok yazdi kampanya degistire tiklayinca bunlar cikti buradan gecis yapmalimiyim yoksa 444 1 444 uzerindenmi gecis yapayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut hat durumunda snr margin 20 nin altına düştüğü için hızı arttırdıkça sorun yaşama ihtimaliniz de artacaktır. Hızı artırırsanız en azından snr 11 in üzerinde kalacak şekilde olmasına özen gösterin daha aşağı düşecek şekilde artırırsanız sorun yaşama ihtimaliniz çok fazla artıyor. Bu hat değerlerinde tahmini olarak 30 mbit in üzerine çıkmamaya çalışın.

• hipnoa H kullanıcısına yanıt
    snr margin degeri ne anlama geliyor ve kac olmali resimde 19.4 du suan saat 22.26 da bu durumda suan paketim 12 mbps kadar diyor ama 16 mbps aliyorum fiyati 82.90 tl 20 mbps yukseltirsem 85.90 24 mbps istersem 95.90 tl sizce hangisine gecmeliyin vdsl sinyal değerlerim nasil?
  • Snr margin in ne olduğunu internetten araştırıp öğrenebilirsiniz. SNR margin ideali 20 ve üzerinde olması. 20 nin altında olduğu sürece sorun yaşama ihtimaliniz var . Ancak 11 in altına düştüğünde sorun yaşama ihtimaliniz çok artıyor. Yani 11 den aşağı düşecek şekilde internet tanımlanması doğru değil.

Mevcut durumda belki 24 mbit e çok fazla sorun yaşamadan bağlanabilirsiniz diye düşünüyorum daha yüksek hız tanımlanırsa sorun yaşama olasılığınız çok fazla artar.. Ama ben sizin yerinizde olsam mevcut şekilde mevcut hızda devam ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipnoa -- 4 Ocak 2021; 22:47:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.