kafama takıldı da, bu çay koyun abime, bu alana reklam verebilirsiniz, rezerve ve F'in çıkış noktası nedir? bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
ayrıca troll face yani;
nerden geldi acaba?
konuyu ss ve linklerle destekleyebilirsiniz.
upup
quote:
Orijinalden alıntı: delici69
upup
quote:
upup
reklamı ben çıkardım
quote:
Orijinalden alıntı: Mahatma Gandhi
quote:
upup
Alıntıları Göster
troll face din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır
quote:
Orijinalden alıntı: Mahatma Gandhi
quote:
upup
Alıntıları Göster
troll face 4chan'dan geldi
quote:
Orijinalden alıntı: Task Force 141
troll face 4chan'dan geldi
Alıntıları Göster
Rezerve
quote:
Orijinalden alıntı: teşbihte hata
Rezerve
Alıntıları Göster
ap
quote:
ap
Alıntıları Göster
inceden tık tık mevzusu, internetin hayırlı olsun gibi replikler artık seviyenin yerlerde olduğunu gösteriyor. ilkokul çocukları bile böyle mal mal şeyler söylemiyordur heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: revenger11
inceden tık tık mevzusu, internetin hayırlı olsun gibi replikler artık seviyenin yerlerde olduğunu gösteriyor. ilkokul çocukları bile böyle mal mal şeyler söylemiyordur heralde.
Alıntıları Göster
ap
quote:
ap
Alıntıları Göster
trollface in çıkış noktası bu karikatürdür 4chanden çıktı coolface olarak da tanınır Problem?
quote:
Orijinalden alıntı: ExeLium22
trollface in çıkış noktası bu karikatürdür 4chanden çıktı coolface olarak da tanınır Problem?
komedi ya.ulan zamanım olsa bütün gün orada takılacam da yok arkadaş ya.
quote:
Espri seviyesi farketmez sizin gibi mızmız tipler oldukça herşeye çocukça dersiniz, biraz kapatın şu forumu da balkona çıkıp hava alın, foruma kafa dağıtmaya girin stres yapmaya değil. Ben gülüyorum hepsine.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D
quote:
Espri seviyesi farketmez sizin gibi mızmız tipler oldukça herşeye çocukça dersiniz, biraz kapatın şu forumu da balkona çıkıp hava alın, foruma kafa dağıtmaya girin stres yapmaya değil. Ben gülüyorum hepsine.
Alıntıları Göster
apap
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
quote:
Boşuna yorulma , ne kadar yazarsan yaz anlamazlar.
Burayı konu dışı özel sanıyorlar hala.
Bölümlerin neden ayrıldığını hala anlayamıyorlar.
Konu dışında seviye düşünce bunu tüm foruma mal edip ,"forumun seviyesi düştü , seviye biraz beyler." şeklinde saçmalıyorlar.
Bu arkadaşla beraber herkesi anormal görüp , kendilerini seviyesi yüksek , ilkokullu olmayan insanlar olarak gören üyelerin sayısı 3 e çıktı.
Yani benim aklımda kalanlar.
quote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
quote:
Boşuna yorulma , ne kadar yazarsan yaz anlamazlar.
Burayı konu dışı özel sanıyorlar hala.
Bölümlerin neden ayrıldığını hala anlayamıyorlar.
Konu dışında seviye düşünce bunu tüm foruma mal edip ,"forumun seviyesi düştü , seviye biraz beyler." şeklinde saçmalıyorlar.
Bu arkadaşla beraber herkesi anormal görüp , kendilerini seviyesi yüksek , ilkokullu olmayan insanlar olarak gören üyelerin sayısı 3 e çıktı.
Yani benim aklımda kalanlar.
Alıntıları Göster
konuya dönelim apap
quote:
Orijinalden alıntı: Ivoorzwart
quote:
Orijinalden alıntı: ExeLium22
komedi ya.ulan zamanım olsa bütün gün orada takılacam da yok arkadaş ya.