Şimdi Ara

Çay Makinesi önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çay makinelerinden kullanan memnun olan önerebileceği veya önermeyeceği bir marka/model olan ?

• phoenix7592 P kullanıcısına yanıt
    arzum ya da arçelik al bence. en eski iki çay makinesi satan iki marka bunlar. ben hem arzum çaycı hem arçelik tiryaki kullandım, sıkıntı yok makinelerde.
  • Porselen demlikli cay makinelerini düsün istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz bi ara heves ettik, bim den king çay makinesi aldık fakat pek memnun kalmadık. cihaz sorunsuz, çalışıyor fakat çaydanlıkla demlenen çayın lezzetini vermiyor. o yüzden alt kısmını su ısıtıcı olarak kullanıyoruz. bir de cezvesi var, o iyi iş görüyor. fiyatı da 80 ya da 90 tl idi tam hatırlayamadım.
  • http://www.arcelik.com.tr/pisiriciler-ve-isiticilar-K-3282-IM.html

7 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz ama homend markasında da benzer modellerle kıyaslanabilir
  • phoenix7592 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba

HOMEND ROYALTEA 1715 ÇELIK ÇAY MAKINESI

Bu ürünün satışını yapıyorum. Düşünürseniz kargo ve kapıda ödeme bedeli dahil 115 tl ye verebilirim. Sıfır ve garantili. Memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Slm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.markado.com/ev/elektrikli-ev-aletleri/cay-kahve-makinesi/arcelik-k3282im-cay-makinesi.html bak ben bunu kullanıyorum ve gayette memnunum üründen. markado.com'da diğer sitelere göre de indirimde incele istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kahve Makinası Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Çay tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alti ve ustu celik olmasini oneririm. Digerleri kullanlisli olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam pek tavsiye etmem caydanloktakinin lezzeti başkadır. hele orjinal semaverler,ooff

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arzum Almayın Önermem.Arçelik Bu Konuda Çok Başarılı Tavsiye Ederim. =)
  • K E N kullanıcısına yanıt
    yahu boş bir argüman bu.
    Arzum ile Arçelik ürünlerini aynı fabrika üretiyor ve içi dışı kabuk tasarım hariç aynı.

çelik, cam ve porselen işine gelirsek tamamen damak tadınıza bağlı. ondaki çay iyi kötü muhabbetleri tamamen bireysel zevklerden ibaret...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black exodus -- 21 Kasım 2014; 21:50:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.