Şimdi Ara

Çayı Şekerli mi Şekersiz mi İçiyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Çayı Şekerli mi Şekersiz mi İçiyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 28.3.2025)
Giriş
  • Ben şekerli çay içemiyorum, içtiğimde çay içtiğimi anlamıyorum.

• up

• Şekerli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şekerli çay içeceğime şerbet içerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dahil çayı şekersiz içmeye alışan tüm tanıdıklarım çayın tadının daha güzel geldiğini söylüyorlar.

Size önerim 1 hafta dişinizi sıkın günde 3 bardak şekersiz çay için alışırsınız.

Hem sağlık açısından hem lezzet açısından daha iyi olur.

• Şekersiz tabii. Aromasını nasıl alacaksın yoksa?

• Şekersize alışmam çok uzun zaman aldı ama artık şekersiz devam. Şeker zaten yok hayatımda yıllardır. Çocuklarımın doğum gününde birer çatal pasta, yılda 2 kere 2-3 gram şeker yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nescafe mi Jacobs mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çay üreticisiyim, her şeyden önce markette satılanlar çay bile değil, market çayıysa 1 şeker atarım kendi çayımsa hiç atmam veya duruma göre yarım atarım. Kendi çayım zaten tatlı ve aromalı şekere gerek kalmıyor.

• ry4n kullanıcısına yanıt

Hocam üretici kooperatif olmadan çay satabiliyor mu? Varsa öyle bir şey uygunsa fiyatı ilerde alalım.

• eski_nesil kullanıcısına yanıt
    Ben fabrikaya verip 20 kilo falan istanbul'a getirmek için alıyorum komşulara falan veriyorum vermezsem dayak yiyeceğim neredeyse, yasaklı madde gibi bağımlılık yapmış insanlarda ancak o dediğinizi tam olarak bilmiyorum.

• ry4n kullanıcısına yanıt

Hocam sizin çaya en yakın olan hangisi? Filiz çay mı Altınbaş mı yoksa Tiryaki mi?

• Olm çay şekerli mi içilir la... En son üniversite 2 de bırakmıştım. 12 yıl oldu herhalde şekersiz içiyorum. Şekerli deneyince iğrenç geliyor tadı yapay gibi. Çok zararlı bırakın.

• eski_nesil kullanıcısına yanıt
    Hocam çok eski veya küçuk mahalle kahvehanelerinde çay içtiniz mi bilmiyorum onların da çoğu kendi çayını getirir ancak biraz bayat olur genelde, onların taze versiyonu gibi düşünebilirsiniz. Yakın olan çok görmedim çünkü sanırım hepsi belirli bir tat eklemesi yapıyor sonradan o tat hep geliyor alttan.

• çayın tadı kötüyse ziyan/israf olmasın diye bir de çayı verene kabalık olmasın diye bir şeker, çok kötüyse iki şeker atıp içerim. çay tadı kötü değilse şeker atmam ki o güzel tadı alarak içeyim.

en güzeli de bu

• Şekersiz, iyi yapan yerler varsa şekerli

• Alışmak zor oldu ancak alışınca gidiş o gidiş yıllardır şekersiz içerim şekerli şerbet gibi geliyor geçen deneyeyim dedim ne kahve ne çay istesemde içemiyorum şekerli ayrıca şeker tüketmiyorum tat alma duyum daha iyileşti.Eskimiş bir kara demlikte dağda 15 bardak civarı çay içtim odun ateşinde o çayın tadını hiçbiryerde alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11B71D1D1 -- 28 Temmuz 2023; 15:55:4 >
  • şekersiz içmeye alışınca şekerli çay bir daha içmek çok zor oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.