Şimdi Ara

Lise de 2 sene sınıfta kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
21.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Of geçen sene de devamsızlıktan kalmıştım bu sene de kalmışım lise 3 teyim. Kesim kaldım kurtuluş yok. Zaten mdür bana gıcık
    Eee şimdi ne olacak ? seneye bir daha mı gidecem yoksa atıldım mı? öss ye girip (gerçi girebilir miyimki?) bir yeri kazanırsam (hiç sanmıyorum ) diploma alır mıyım?
    Bir yardım edin gözünüsü seveyim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lisede 2 Sene Sınıfta Kalmak

Lisede iki sene üst üste sınıfta kalmak, öğrenciler için zorlu bir durum olabilir. Ancak bu durumun eğitim hayatınızı tamamen bitirdiği anlamına gelmediğini bilmek önemlidir.

Türkiye'de Milli Eğitim Bakanlığı, lisede iki kere sınıfta kalan öğrencilere af imkanı sunmaktadır. Bu af, öğrencilerin sınıfta kaldıkları yılları telafi etmelerine ve eğitimlerine devam etmelerine olanak tanır.

Af Şartları:

• Öğrencinin iki kere üst üste sınıfta kalmış olması gerekir.
    • Öğrencinin devamsızlık durumunun geçerli bir mazereti olmalıdır.
    • Öğrenci, af sınavına girerek başarılı olmalıdır.

Af Sınavı:

Af sınavı, öğrencinin sınıfta kaldığı derslerin müfredatını kapsar. Öğrencinin sınavda başarılı olması, af hakkından yararlanabilmesi için gereklidir. Af sınavı genellikle yaz aylarında yapılır.

Af Hakkından Yararlanmak:

Öğrenciler, af hakkından yararlanmak için okul müdürlüklerine başvurmalıdır. Başvuru sırasında devamsızlık mazereti ve af sınavına gireceğine dair taahhütname sunulması gerekir.

Öğrencilerin Dikkat Etmesi Gerekenler:

• Af hakkı, öğrencilerin eğitimlerine devam etmeleri için bir fırsattır. Bu fırsatı değerlendirmek önemlidir.
    • Af sınavı ciddi bir sınavdır. Sınava iyi hazırlanmak başarı şansını artırır.
    • Af hakkından yararlanan öğrenciler, eğitimlerine azimle devam etmelidir. Geçmişteki başarısızlıkları aşmak mümkündür.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Liseyi bitirmeden diploma vermezler. Diploma zaten bitirdiğine daîr verilen bir kağıt parçası.
  • moralini bozmak gibi olmasın ama 2 sene kalırsan açık liseye gidiyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: akıllı12

moralini bozmak gibi olmasın ama 2 sene kalırsan açık liseye gidiyon

hay ben böyle işin...
  • niye kalıyonki çokmu zor?sınavdan 1 saat önce çalışsan bile 50 alırsın.ayıp.
  • devamsızlık yüzünden be hoca Hiçbir çıkış yolu yok kesin kaldım kesin
    Aslında liseye bayılmıyorum. Şu ortam için gene gitmek istiyorum. Zaten lise 3 üm
  • quote:

Orjinalden alıntı: saçaklıda

Of geçen sene de devamsızlıktan kalmıştım bu sene de kalmışım lise 3 teyim. Kesim kaldım kurtuluş yok. Zaten mdür bana gıcık
    Eee şimdi ne olacak ? seneye bir daha mı gidecem yoksa atıldım mı? öss ye girip (gerçi girebilir miyimki?) bir yeri kazanırsam (hiç sanmıyorum ) diploma alır mıyım?

biraz okula bağış yaparsanız hallederler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 sene de mezuna kalınır
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: carisma_eko

quote:

Of geçen sene de devamsızlıktan kalmıştım bu sene de kalmışım lise 3 teyim. Kesim kaldım kurtuluş yok. Zaten mdür bana gıcık

aslında ne güzel olur. 3 sınıfı lisede okurum. Bari bir ortamımız olur.
    Gerçekten bağış yapsak olur mu? Mesela şöyle ne kadar ?
    Yardım edin bea kardeşler

• Yaaa korktuğun şeye bak yyaaa...Hüseyin(çelik) baba af cıkarır...Sen icini ferah tut...
  • Hocam bence müdür sana gıcıkmış bi de yanına böyle biteklifle gidersen elinde de patlar mı patlar diyim..."Bi de rüşvet ha!!!" die bi çıkıştı mı bittin an olur...Ama dersen ki kaybedecek neyim kaldı,dene şansını derim...Ya abi yine de insan biraz bakar devamsızlığa filan ya sende çok sorumsuzmuşsun hocam...Ama mazeretin varsa bişey diyemem...
  • Okuduğun okula göre değişir o.Benim okuduğum okul kesinlikle kabul etmedi.Bende tasdikname aldım mecburen.Seneye açık liseye gidecem.Sende öyle yap bence..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: carisma_eko

quote:

aslında ne güzel olur. 3 sınıfı lisede okurum. Bari bir ortamımız olur.
    Gerçekten bağış yapsak olur mu? Mesela şöyle ne kadar ?
    Yardım edin bea kardeşler
    walla benimde başıma geldi babam gitti müdürle konuşmaya düşürelim falan demi o da babamdan (babam inş. mühendisi olduğu için)500 tane bordür istemiş bizde gönderdik hallettiler yani annen yada baban gitsin konuşmaya onlar der zaten bizim bi arkadaşta klima aldı hallettiler onunkinide benimki 50gün falandı

• gıcık derken yani adamı çok sıkboğaz etmişimdir Bir kere 20.5 günlük devamsızlığa 1 günlük izin çekti 19.5 yaptı ama yide kaldım Aslen baba adam. Bir kere de liseye il kaydımda kayıt yaptırıp geri aldım sonra geri gelirsen almam dedi ama aldı. Sert ama babacan bir adam. Yani yapılabilirse yapar diye düşünüyorum. ama adama gdecek yüzüm yok. tersine gelirse yapmaz ve de tersine gelmesi yüksek ihtimal. gibi Kaydolurken 20 ytl bağış almışlardı Zaten paraya ihtiyaçta vardır. Ama artık sıkıntı geldi amada. Bence hemen kaydımı silmiştir. belkide silmemiştir
    Ne yapsak acaba.
    Yani hiç belli olmaz.

• neden devamsızlık yaptın kardeşim kalacağını bile bile
  • birader sen hiç uğraşma bence. madem okula gidemeyecek kadar yoğunsun. salla gitsin. boşuna okul da yer kaplama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: scudman

birader sen hiç uğraşma bence. madem okula gidemeyecek kadar yoğunsun. salla gitsin. boşuna okul da yer kaplama.

• bi arkadaşımda devamsızlıktan kalıyodu babası okula kapalı spor salonu yaptı ve sorun halloldu bu işler paraya bakıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

quote:

Orjinalden alıntı: scudman

birader sen hiç uğraşma bence. madem okula gidemeyecek kadar yoğunsun. salla gitsin. boşuna okul da yer kaplama.

• quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

bi arkadaşımda devamsızlıktan kalıyodu babası okula kapalı spor salonu yaptı ve sorun halloldu bu işler paraya bakıyo

Şaşırmış durumdayım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

bi arkadaşımda devamsızlıktan kalıyodu babası okula kapalı spor salonu yaptı ve sorun halloldu bu işler paraya bakıyo

Şaşırmış durumdayım...

e yuh yani
    Diğer arkadaşlara da birşey demiyorum. Maşaallah 2 sn de durumu çözmüşler tebrikler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.