Şimdi Ara

Lise de 2 sene sınıfta kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
21.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: scarycanary

bi arkadaşımda devamsızlıktan kalıyodu babası okula kapalı spor salonu yaptı ve sorun halloldu bu işler paraya bakıyo

Daha ucuzu var

Sağlık ocağına gidin parayı bastırdın mı sahte raporu al devamsızlıktan düşür
  • devamsızlık yapmaktan korkmuyorsun
    devamsızlık yapıp sınıfta kalmaktan korkuyorsun

madem yapıcan kararında yap.
    gozlemledıgım kadarıyla.
    işin zor
  • alsında evet rapor alırsan devamsızlıktan düşerler..
  • her şeyin fazlası zarar bak bana 20 mayısa kadar devamsızlık yapmadım şimdi paşalar gibi okula gitmiyorum
  • Açık liseye gideceksın bende lise sonda ayrılmıştım okuldan 2 yıldır açık lisedeyim kitabın yüzünü bile açmıyorum sorular basit hocalar yardım ediyo bakalım 2007 de inş biter ( Diyeceksin madem basit niye 2 yılda bitiremedın 2 yılda toplam 4 sınav zamanı war ben sadece 1. yılın ilk sınavlarına girmiştim 9 dersten 7 sini vermiştim geri kalan 3 sınav sezonunda hep unuttum sınava gitmeyi 1 hafta öncede sınav warmış dün akşam DH sayesınde -*-http://forum.donanimhaber.com/m_7389916/tm.htm *-* öğrendım Kaçırdığımı ) senin anlıyacağın normal liseden daha basit ama sana 1 tavsiye sınava giderken kitapları yanında götür bi çantada yada cep tel indew kontör olsun

• allah allah 20 gün yat okula gitme devamsızlık yap sonrada sınıfta kalıcam ben napıcam.. onu devamsızlık yapmadan önce düşünseydin. arkadaşlrın dediği gbi bencede boşa yer kaplıyosun o okulda okumak isteyenlerin hakkını yiyorsun. açıklisede devam et sen en iyisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

bi arkadaşımda devamsızlıktan kalıyodu babası okula kapalı spor salonu yaptı ve sorun halloldu bu işler paraya bakıyo

Şaşırmış durumdayım...

bilmiyorum devlet okullarında nasıl ama özel okullarda durum böyle parası olan düdüğü çalıyo

• Bende lise sonda matematikten kalmıştım bikaç kere sorumluluk sınavına girdim geçemedim.. kimse yardım etmiyordu..
    Müdürle gidip konuştum 100YTL verdim önce az dedi ama kabul etti.. Mezun oldum...
    Ben önce korkuyodum Nasıl rüşvet teklif edersin falan diye kızacak sandım...
    Adam pazarlık etti 100milyon az daha ver dedi
    ...
  • Hoorrt ders calis

9 yillik hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi çoluk çocuğa karışmışlardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisede kalmasının ardından oto tamirciliğine başladı, son hali:

Lise de 2 sene sınıfta kaldım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.