Şimdi Ara

cayma bedelli son şans...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yıllardır kampüs hazırkart kulanıyorum...

ama geçen gün bu cayma bedelliyi farkettim nası olduysa yeni farkettim halbuki o kadar kampanyadan donanimhaber sayesinde yararlandım...

neyse şimdi sorum şu...

ben gidip eğer hattımı faturalı genç taifeye geçirirsem (muhtemelen ptesi) ayın 15 inden önce cayma bedelliyi alabilirmiyim yada nası alabilirm... yada acaba cayma bedelli uzarmı?

bunun dışında hazırkarttan faturalıya geçersem herhangi bi ücret ödemem gerekiyomu vergi vb. şeklinde...

son olarak eğer tüm bunlar olursa yani opsiyonsuz genç tarife + caya bedelli ve ben başka bişi yapmazsam benim faturam ilk aydan itibaren 1 tl mi gelecek???

• 543 lu hazırkart var
    faturali yaparsam ilk vergiler öder miyim.
    Bu hat hep faturasızdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

543 lu hazırkart var
    faturali yaparsam ilk vergiler öder miyim.
    Bu hat hep faturasızdı.

H.karttan geçiş yaparsan vergilerden muhaf oluyorsun
  • Peki içindeki tl ler ne olur. Ödenir mi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Peki içindeki tl ler ne olur. Ödenir mi bana.

TL'ler ÖDENMEZ Bedava Dakika Veriyor Onun Yerine
  • Aslında bende düşünüyorum 15 mart bitmeden vodafone hattımı turkcell faturalı yapıp cayma bedellilerden almak istiyorum ve süper olur benim için...

Fakat arkadaş vergilerden muaf oluyorsun demiş şimdi ben opsiyon lu genç tarifeye geçsem ne kadar öderim ki
  • Opsiyonlu aylik 14.49 tl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergy

arkadaşlar ben yıllardır kampüs hazırkart kulanıyorum...

ama geçen gün bu cayma bedelliyi farkettim nası olduysa yeni farkettim halbuki o kadar kampanyadan donanimhaber sayesinde yararlandım...

neyse şimdi sorum şu...

ben gidip eğer hattımı faturalı genç taifeye geçirirsem (muhtemelen ptesi) ayın 15 inden önce cayma bedelliyi alabilirmiyim yada nası alabilirm... yada acaba cayma bedelli uzarmı?

bunun dışında hazırkarttan faturalıya geçersem herhangi bi ücret ödemem gerekiyomu vergi vb. şeklinde...

son olarak eğer tüm bunlar olursa yani opsiyonsuz genç tarife + caya bedelli ve ben başka bişi yapmazsam benim faturam ilk aydan itibaren 1 tl mi gelecek???

cayma bedellinin ne olacagı hiç belli olmaz.öncelıkle faturalıya geçin ve genc tarife olarak actırın , aynı gün caymaya kayıt olursunuz.
    vergi ödemezsin.
    evet 3ayda bir 3tl ödersiniz.

• cumartesi taşıdıgım hat için hala şu gün şu saatte taşınma işleminiz gerçekleşecektir mesajı gelmedi türkcell'den..
  • peki cayma bedellide aranmayı bekleme gibi bi olay olmayacakmı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergy
    peki cayma bedellide aranmayı bekleme gibi bi olay olmayacakmı???

aranmakla falan uğraşmamak için turkcell faturalıya geçer geçmez 7400a evet 120h yaz gönder işlem tamamdır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.