Şimdi Ara

CB Erdoğan: Suriye'den Gelen Mültecilere Kapımız Açıktır Lübnan'dan Gelenlere de Açık Tutacağız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Can851 kullanıcısına yanıt
    Bu millete fazla güveniyorsunuz, bunlar için referandum yapılsa emin olun sığınmacılar kalsın çıkar sonuç olarak, cumhur + hdp kalsın diyecek ve kalsın çıkacak

Resmen bir bataklıktayız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alman gazeteci de fena soru sormuş, ''suç işleyenlerin buraya iadesi falan diyerek'' ama verilen cevapta bundan hiç bahsedilmemiş!

Erdoğan, kendisine Alman bir gazeteci tarafından yöneltilen, "Göç konusundaki iş birliği konusunda Almanya bu iş birliğini geliştirmek istiyor. Suç işlemiş olan Suriye vatandaşlarını iade etmek için özellikle[/i]. AB'ye bu konuda nasıl destek olabilirsiniz, özellikle üzerinizde Türkiye'de bir kamuoyu baskısı olduğu göz önüne alınırsa?"

yeniçağ gazetesi
    Erdoğan'dan skandal açıklama: Kapımız Suriye'den ve Lübnan'dan gelecek mültecilere açık
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/erdogandan-skandal-aciklama-kapimiz-suriyeden-ve-lubnandan-gelecek-multecilere-acik-851265h.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 20 Ekim 2024; 10:26:51 >

• Ben bunu yapsam, bana vatan haini derler. Ülkeyi ve halkı böyle rezil etsem, parsel parsel her şeyi satsam, demografik yapıyı paramparça etsem, kendi halkımı el edip, elin halkını bizden etsem bana vatan haini derlerdi.

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt

koyu akpliler onu suriyedede söylüyordu 10 sene önce esadı indirceği için alıyor diye sonuç ne putin esed şamda namazı kıldı  türkiye o güçte bir ülke değil kuru laftan başka hiç bir cacık yapamaz.

anca açık savaş ilan edicek israil bize öyle ,onunda süresi var daha, batı usa ylada savaşmış olucan o iş kolay değil daha koridor bile kuramadın suriyede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Ekim 2024; 14:5:9 >
  • yanlız ben buradaki muhaliflerede gülüyorum akp gidince mületeciler gitçek sanıyorlar batının emirkulu uydusu ve tapkanı olduğunuz sürece çatır çatır bakıcaksınız alışın hatta akp den daha bile fazla alılarlar emir komuta zinciri eşliğinde, akp gitsin 5+ yıl işgücünde olan hepsine ve ailesine sjw marşıyla vatandaşlık dağıtılcak usa emriyle olay tatlıya bağlancak. 

mehdi ekonuz fonlu beleş turların sayısını artırır onlara. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Ekim 2024; 11:49:51 >
  • Hükümeti denetleyen ve sorgulayan bir kurum yok mudur?

Hükümet iflas etmiştir, devlete zarar vermektedir.

Bu işe sessiz kalıp oturamaz kimse.

• beyler 1 İstanbul kart 130 tl , 45 50 dk lık sokakta park işpartk 80 tl bu normal mi , ben bunca hayat pahalılığı içinde bunlar kadar hiçbir şey pahalı gelmedi bana , bu nasıl bir fiyatlandırma

• Bu saatten sonra Türkiye bir Arap ülkesidir. Onların doğurganlık sayısına yetişemeyiz, eninde sonunda azınlık olacağız.

Zamanında aynısı Kürtler için deniyordu, şimdi Kürtleri bile geçen 3. bir millet geldi ve son sürat çoğalıyor. Bu Türkleri yok etme politikasıdır.

Millet hala uyanmadı, AKP'yi milliyetçi sanan bile var malesef.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Ozgur Ozel gonderecek tavri nettir kendinizi kandirin böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Türkiye'ye sıcak savaş ilan edemez Gazze'yi tamamen alamadılar bir yıl oldu o savaşın kazananı olmaz. Asimile yöntemi ile savaşmadan alınmaya çalışılıyor. Nüfus olarak Araplar bize yaklaşınca meclis te yer isteyecek belki iktidar bile olacak yani savaşmadan gerçekleşmiş oluyor bu durumda. 80 milyon nüfuslu hatırı sayılır güçte ordusu olan bir ülkeyi Amerika da sıcak savaş ile karşısına alamaz. Neyse ne diyorduk cumhurbaşkanımız haklı hamle doğru ve stratejik.

• Türkiye İşgal altında. AKP de işgalcilerin aparatı. Bunlarla siyaset yoluyla mücadele edilebileceğini sananların aklına şaşarım. Milli mücadele şart oğlu şart

• Ülkeyi geri donulemicek seviyeye getirip oyle birakicak anlasildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 20 Ekim 2024; 19:38:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İsrail'e zorluk çıkarmayın. Boşaltın her yeri, hepiniz gelin buraya, rahat rahat yerleşsin adamlar!

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Şahsen onların aparatı olmayanı göremiyorum doğrudan veya dolaylı!!!

• Mültecilerden rajatsız olanlar diğer konuda itraile sonsuz destek mesajı atanlar. Perhiz,lahana,turşu

• Büyük İsrail dedikleri devletin kurulabilmesi için Filistin ve Lübnan Araplardan arındırılıyor ve bizim 'sözde' İsrail karşıtları buna ses çıkartmayı geçtim Arapların Türkiye'ye doğru sürülmesini destekliyor.

Almanya kendi ülkesindeki Suriyelileri Türkiye'ye yollamanın yollarını arıyor 'sözde' Batı karşıtları bu duruma ses çıkartmıyor.

Ama sorsak hepsi İsrail'e,Batı'ya karşılar..

Bunlar nasıl bir madde kullanıyorsa gerçeklerden tamamen kopmuş vaziyetteler...

Ya da Türkiye'nin demografik yapısının Türkler aleyhine değişmesini destekleyen ancak bunu açıkça söylemeye 'şimdilik' cesaret edemeyen tipler...

• yolcum kullanıcısına yanıt

basmasına gerek yoktu rejim değişikliği tamamen onların lehineydi zaten

• M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Sevr antlaşması onlar için kötüydü yani?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arslan Mustafa kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var asıl tam tersi, israil daha kolay ele geçirsin diye oraları hep boşaltıp Türkiyeye doldurdunuz, bop projesini desteklemeyin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.