Şimdi Ara

CBF 150 Mİ ? PULSAR N200 MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hafta sonu 450 km yolu gideceğim ve geleceğim Hafta içi ise 8 km yol gidip geleceğim yol dik yokuşlu.100 kg ve 190 boyum var. 12 000 liradan fazla vermem. 2. el almam. İşi bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
    Pulsar n200 kadranları duruşu ve abs oluşu beni etkiliyor. Honda cbf 150 ismi var yakışıklı motor ve bir çok kişide var.
    Vitessiz mobilet kullandım çok iyi bisiklet sürerim dengem iyi 10 yıldan fazla çeşit çeşit otomobil kullanmışlığım var.
    vitesli motor kullanmadım a2 ehliyette yazılacağım

• 200ns fiyat performans motoru görünüşü kalıbı gidişi yakıtı üzmez bana kalırsa cbf görünüşü kötü 200ns 2017 alıcaksan cbften +ları abs,ön arka disk fren,gidişi,görünüşü tek geçerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufes26 Y kullanıcısına yanıt
    96 model aracım var satılığa çıkardım parayla ilk ehliyet kursuna yazılacam kışın ehliyet işini çözerim. b var zaten a2 ve E yide alırım.
  • Sifir motor alacaksaniz bide ileri surus teknikleri konusunda bir ders alin derim. Motosiklet arabaya benzemez. En basitinden sirali vites. Besteyken bosa al yavasla sonra ikiye at devam et yok. Siradan vites dusururken dikkat etmen gereken hiz/devir oranini iyice kavraman gerek mesela. Sifir motor dinlemez en basta vites hilalleri olmak uzere buyuk masrafli sorunlara yol acabilir.

Ben olsam -ki oyle yaptim-. İkinci el dayanikli bir motosiklet alip bikac defa dusup acemiligi attiktan sonra sifir motor alirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

Sifir motor alacaksaniz bide ileri surus teknikleri konusunda bir ders alin derim. Motosiklet arabaya benzemez. En basitinden sirali vites. Besteyken bosa al yavasla sonra ikiye at devam et yok. Siradan vites dusururken dikkat etmen gereken hiz/devir oranini iyice kavraman gerek mesela. Sifir motor dinlemez en basta vites hilalleri olmak uzere buyuk masrafli sorunlara yol acabilir.

Ben olsam -ki oyle yaptim-. İkinci el dayanikli bir motosiklet alip bikac defa dusup acemiligi attiktan sonra sifir motor alirdim

ileri sürüş eğitimlerine öyle herkesi almazlar , ilk eğitim temel sürüş eğitimleridir sonra hakimiyet , kapalı alan , ileri sürüş vs diye gider ve ileri sürüş eğitimine hakikaten herkesi almazlar önce o eğitime girecek kadar eğitimli olmalısınız. Konu sahibi arkadaşa gelince , bende sizin geçeceğiniz yollardan geçtim . Size tavsiyem 2. el az km yapmış bir pulsar ns200 almanız , ha illaki sıfır alıcam diyorsanız hem plaka , ruhsat masraflarına hemde 1000-4000-7000 bakımlarını servise kazıklanarak yaptırma masraflarına katlanırsınız. Bende 28 yaşındayım 10 yıldır araç kullanıyorum E sınıfı ehliyetim var . 570tl kurs ücreti + 80 tl (Ankara)sınav ücreti ile A2 ehliyete yazıldım sonra gittim ybr125esd 2011 model motor aldım önce kapalı pazar alanında ufak ufak 2 deneme yaptım. Ardından pazar günü sabah saat 5.30 da çıktım yola 90km yol yaptım , pazar ve sabah saati seçmemdel

ki amaç trafiğin neredeyse 0 olması.. Eğer temel sürüş eğitimine extra verecek 700tl paranız yoksa bu yolu izlemenizi tavsiye ederim.Eylül sonunda sınava giricem bende bu motordan sonra Mt25 düşünüyorum inşaallah.

Ayrıca Kask + mont + eldiven + pantolon veya dizlik kesinlikle almalısınız bunlar içinde en az 750 tl ayırın bunlar olmadan özellikle kask mont ve eldiven olmadan ( pantolon ve ayakkabıyı genelde bende giymiyorum) kesinlikle motora binmeyin.

CBF 150 Mİ ? PULSAR N200 MÜ? buda ilk gezimden ilk fotoğrafım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendaryTURK -- 22 Ağustos 2017; 22:54:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LegendaryTURK kullanıcısına yanıt
    Demek istedigim akrobasi egitimi degil hocam. Ben egitim falan almadim duse kalka video izleyerek ogrendim. Surucu kursundan ayri bide surus egitimi almasindan bahsettim. Kavramlari yanlis kullandiysam kusura bakma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ehliyeti aldıktan sonra 2. el bir CBF150 veya YBR125 ile en az 5-6binkm tecrübe yapın. Sonra sıfır alın. Bunlar düşecek çizilecek edecek sizi üzmesin. Düşme kısmını bari 2. el motorda yaşayın. Şunu unutmayın motosiklet kullananlar ikiye ayrılır; 1.düşenler 2.düşecek olanlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xaomi Mi Pro 2 Scooter
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her şey arabanın satılmasına bağlı arabayı ilana koydum bekleme deyim satıp parayı aldığımda önce kurs bakacağım bu kursta illaki bir şeyler öğretecektir. videolara falan bakarım kursu yetersiz bulursam ek ders alabilirim pazar günü denemeleri mantıklı onu da ilk etaplarda yaparım ama önce arabanın satılması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.