Ürün Özellikleri 12.1“ WXGA 1280x800 Birliant* Parlak Ekran lntel Centrino Pentium M 1.7 GHz (740 -1.7 533 MHz, 2MB L2) işlemci Intel 915GM (Alviso) + ICH6M chipset 512 MB DDRII 533 MHz bellek(Max. 1GB) 40GB Sabit disk (5400 RPM 8MB) Onboard Ekran kartı DVD-RW Dual sürücü Q Türkçe Klavye TouchPad Mouse Entegre 10/100 Ethernet Entegre V90 56Kbps software data/fax modem IEEE 802.11b/g Intel Wireless 2200 ile kablosuz iletişim Onboard Ses kartı IEEE 1394 (Firewire) 2xUSB 2.0 port 1x Mikrofon girişi, 1x Kulaklık çıkışı Bellek kart okuyucu (SD/MMC/MS/MSPRO) 1x S-Video 1x PCMCIA 1x CRT (LCD’den ve Pc Monitöründen görüntüyü aynı anda alabilme) Li-Ion 6 Hücre ACPI ile 3 saat pil kapasitesi 65W AC adapter Genişlik: 292mm Derinlik: 230mm Yükseklik: 25 mm 1.9 Kg ağırlık Linux Türkçe İşletim sistemi. 2 Yıl Garanti.
Bu marka ve model hakkında neler söyleyebilirsiniz. Benim için önemli olan 1 En fazla 13.3 ekran 2 Tv out 3 DDR2 bellek 4 Uzun pil ömrü 5 1800 YTL maksimum fiyat olduğuna göre bu özelliklere sahip başka bildiğiniz cihaz var mı? Şimdiden teşekkürler
Verilen fiyata güzel bir bilgisayar ama Cbox kullanmadım ve kullanmamda
cbox ne?
quote:
Orjinalden alıntı: WinPeAcE
cbox ne?
bildiğim kadarıyla yurtdışında bayağı satılıyor. Ama kalitesi hakkında yorum yapamayacağım
Çözüm bilgisayarın bir markası. Ama orjini nedir bilmiyorum. Aopen olabilir. http://www.cbox.com.tr/
quote:
Orjinalden alıntı: WinPeAcE
cbox ne?
ekran kartı denilen niğmetten yararlanamamis laptoplar toplulugu (tabi bana göre)
ben Despina 9050 modelini kullanıyorum ve de gayet memnunum.şimdi yeni modellerde 9075 modeli ile aynı özelliklerde. Çözüm bilgisayara gidip yerinde görebilme şansın varsa gör. ben dört aydır kullanıyorum birs orun ile karşılaşmadım.
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet_75
ben Despina 9050 modelini kullanıyorum ve de gayet memnunum.şimdi yeni modellerde 9075 modeli ile aynı özelliklerde. Çözüm bilgisayara gidip yerinde görebilme şansın varsa gör. ben dört aydır kullanıyorum birs orun ile karşılaşmadım.
Kasanın, ekranın kalitesi nasıl? Bir de bu cihazlar hangi markanın üretimi, bunlar hakkında bilgin var mı? Son olarak da ekran kartını sorayım. Benim beğendiğim modelle ekran kartı aynı çünkü.
Monsterin bir türevi bence... Yani işcilik kötü,daha iyileri kesinlikle bulunabilir.
bende despina s2540 modeli var. çok sık yazmadığım için belki hatırlanmayabilir. ben bu modelde başlarda çok sıkıntı yaşadım.2 defa servise göndermek zorunda kaldım. önce ram hatalı çıktı. 5 günde değiştirdiler. snra klavye bozuldu, hiç çalışmadı, 42 gün (27 işgünü) snra geldi. 3 işgünü daha gelmeseydi ya yenisini ya da paramı geri vereceklerdi. neyse... o zamanlar kendime çok kızmıştım,bilinmedik bi markayı sırf donanımları iyi old. için aldım diye... ama şimdi (yaklaşık 6 ay) hiç bi sorun çıkmadı. kısacası servis olarak biraz yavaş olsalarda, ilgileniyorlar.sorun çözülüyo.... performansa gelirsek genelde memnunum.açılıp-kapanması biraz yavaş ama onun dışında ofis ve oyunlarda gayet iyi.(ekran kartı 256mb9700). pil süresi tatminkar değil... ekran kartını inaktif edip entegre ekran kartına geçiş imkanı da olmadığı için pil çok dayanmıyo. 1,5-2 saat civarı. ama yinede uygulamalara göre uzayıp-kısalabilir.. kasa monster ve fs'ler ile aynı gibi... sade bi tasarımı var.çok ta kaliteli değil... ama almira serisindeki işçilik çok iyi diye biliyorum.çünkü darbeye suya dayanıklıymış... kısacası cboxların albenisi performans üzerine gibi....diğer özellikleri vasatı aşamıyo(bence)... saygılar....
ben de almira serisi war
quote:
Orjinalden alıntı: phyrox
ekran kartı denilen niğmetten yararlanamamis laptoplar toplulugu (tabi bana göre)
clevo üretimi dir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme