Şimdi Ara

Cbr 125 boy sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cbr 125 kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum benim boy biraz kısa 1.63 falan cbr 125 e boyum yeter mi bilmiyorum 1.65 olup kullanan var youtube da ama bacak boyu olayı değişiyor herkes de tabii sorum şu sele 77 cm sanırım buna yetmesi için iç bacak boyunun 77 den büyük mü olması mı lazım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlangıç içinse cbr 125 alma.

İkincisi boy yeter sıkıntı olmaz alçak bi motor zaten ayağının ucu deysede taşıyabiliyosan yeter boyum 163 ninja 300 kullanıyorum sıkıntı olmuyo çünkü uzun zamadır motosiklet kullanıyorum. önemli olan motor sürmeyi bilmek bildikten sonra 80 90 cm lik motoru bile sürersiniz ama yeni başlşıyorsanız o motor ile başlamayın küçük ufak bi scooter falan alın iyice öğrenin yana communter tarzı bi motosiklet.
  • Teşekkür ederim yanıtınız için ama şöyle motor alırsam 1 kez alırım değişemem sanırım sonra ama kendime güvenmeden yollara öyle çok çıkacak birisi değilim eğitim alıp boş arazide vs antrenmanı çok yapıp çıkarım yola anca bacak boyunuzu biliyor musunuz kendinizin yazabilirseniz sevinirim iç dış ne biliyorsanız artık:)

• cbr125 başlangıç için pek uygun değil, mesele boy değil. CBR125 grenajlı şık bir supersport motor. Sizin hiç tecrübeniz yok eğitiminiz yok. Boş yerlerde kendi kendine öğrenme diye bir şey yok. Eğitim şarttır. İlk aldığı motoru uzun yıllar kullanan yoktur. Bunlar düşer sürter kırılır, cbr125 ile düştüğünde (ki kesin düşeceksin) sana bir şey olmasa bile motorunun bir kaç grenajı kırılacak parça fiyatları servis fiyatları seni veya babanı üzecek. Onun yerine 2. el naked motor al ybr125 veya cbf koruma demiri taktırır öğrenene kadar kullanır satarsın.
    Herşeyden önce eğitim ve ehliyet işini hallet sonra kaskını ekipmanını al, motor seçme kısmı en sona kalmalı.
  • Zaten hemen almayacağım motoru ama boy kısmını önce bilmem gerekiyor ehliyet eğitim ve sonra motor ve ekipman kısmı olucak tabiki de cbr 125 isteme sebebim parçaları ucuz deniyor kullanan herkes tarafından ve yüksek motorlu bir şey istemiyorum bilerek zaten ki 120 130 bana yeter şehir içi kullanacağım düşme olacaktır illa ki onu göze aldım zaten yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadrkrc -- 15 Mayıs 2017; 16:0:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

cbr125 başlangıç için pek uygun değil, mesele boy değil. CBR125 grenajlı şık bir supersport motor. Sizin hiç tecrübeniz yok eğitiminiz yok. Boş yerlerde kendi kendine öğrenme diye bir şey yok. Eğitim şarttır. İlk aldığı motoru uzun yıllar kullanan yoktur. Bunlar düşer sürter kırılır, cbr125 ile düştüğünde (ki kesin düşeceksin) sana bir şey olmasa bile motorunun bir kaç grenajı kırılacak parça fiyatları servis fiyatları seni veya babanı üzecek. Onun yerine 2. el naked motor al ybr125 veya cbf koruma demiri taktırır öğrenene kadar kullanır satarsın.
    Herşeyden önce eğitim ve ehliyet işini hallet sonra kaskını ekipmanını al, motor seçme kısmı en sona kalmalı.

Merhaba,
    Bende ilk başlamayı düşünüyorum hondanın eğitimleri ne kadar sürüyor ve eğitimler bittikten sonra cbr 125 alınabilir mi sizce? Sadece 15 km işe gidip gel yapmak için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boy (180 vs 190 )ssli
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.