cbr al bel fıtığı geçir. yolda gitmeyi bırak durduğun yerde bile kambursun. gereksiz bi motor .. yine de beğenen çok arkadaş var. fikir sadece benim. isteyen alabilir. herkes kendi parasını harcıyor neticede.
İlk defa bir konuda hemfikiriz.
quote:
Orjinalden alıntı: Charm
cbr al bel fıtığı geçir. yolda gitmeyi bırak durduğun yerde bile kambursun. gereksiz bi motor .. yine de beğenen çok arkadaş var. fikir sadece benim. isteyen alabilir. herkes kendi parasını harcıyor neticede.
98 model Ninja nerde var o fiyata? Ben CBR 125 imi 3 hafta önce sattım. 2000 km deydi. Öğrenmek için çok ideal,yalnız ıslak zeminde çok çok dikkat et, zaptetmek çok zor. İnanılmaz ekonomik. Deposu 10 lt, bir depoyla 200-250 km gidersin. 3. vitese kadar oldukça seri 90 a kadar kedi gibi çıkıyor ama 100 den sonra bayılıyor. Ben en son otobanda 130 km/h gördüm. O da hafif eğimli bir yerden geçip düz yola indiğimde. Yani E-5 te filan max 120-125 görürsün. 170 gördüm diyenler sallıyor. Modifiye edilmiş makineden asla ve asla hayır bekleme. Motor hafif olduğu için yan rüzgarlar seni çok sarsıyor. Şekil ve görüntü itibariyle yandan bakıldığında bayaa bir motor görüntüsü var, ama önden ve arkadan acaip ince, kurye motoru gibi görünüyor. Ben yol tutuşunu beğenmediğim için sattım. Ama hakkını vermek gerek motor sürmeyi öğrenmek biraz da havalı görünmek için süper bir tercih. Ama sırf öğrenicem diyosan git YBR 125 al. Hızı yol tutuşu aynı en az 1,5 milyar karın olur. Şu 98 Ninja da neyin nesiymiş? Kazası ,değişeni boyası var mı? Sen alma zaten de belki biz alırız.
Yaaa arkadaşlar şu hysung 250 gt nerde bulunur bir adamda gördüm dehşetlere düşürücü bir görüntüsü war............
@CBR-125
Sevgili kardeşim. Tipine osuna busuna güvenme. Canını seviyorsan racingle başlama. Hele şehir içinde o aleti kullanmak ölüme davettir. Önce eğitim, sonra tecrübe bir süre sonra zaten kendin kendine hazmettikçe geliştirirsin. Başka bir sitede biz motocular olarak buluşuyoruz geziler filan. Ama ortak karar yavaş yavaş motoru geliştirmek. CBR-125 belki heybetli değil ufak tefek ama o bile seni sarsar. Allah Korusun 100 km hız ne demek biliyor musun? O rüzgarı yüzünde hiç yemedin belkide o yüzden sana bir anlam vermiyor.
Basmam deme racinglerde farklı bir düzenek vardır. Sabit gaz versende hızlanırlar. Yani motor devamlı hızlanma eğilimdedir. Eğer sen farkına varmazsan ilk seferde 0'dan 100 km hıza geçmen en az 5 saniyeni alır ki anlamadan Allah korusun bir kamyonun arkasında kalırsın.
Daha geçen gün bir arkadaş bakayım şuna dedi motorun gittiği mesafe sadece 5 metre ama kendisi 20 metre gitti. Birde şunu unutma motor yatınca ayağın altında kalacaktır. Üstünden atlamayı bilmeden binersen yandan ufak bir temasla devrilirsin. Sonra sen motorun altında git gidebildiğin kadar.
Önce bir denge ve tecrübe sonra yavaş yavaş açılırsın. Zaten istanbul'da otuyorsan bu trafikte kaç km hız yapabilirsin ki. Gezilere ise zaten katılman şu an için imkansız.
Bu arada hysung 250 gt güzel makine. Banada göz kırpıyor. İnşallah gelecek sene ya CBR 125 veya onu alıcam. 600 cc ancak 3 sene sonra. Bir yılda onca kilometre de yok yemiyor işte. Bi düş dediklerimi anlayacaksın. 50 km hızla otobüs bana yandan çarptı o an anladım yok aga sen en iyisi olsanda bu trafikte bu iş çok zor.
Honda CBR 125R repsol derim başka birşey demem ben de ondan düşünüyorum.Arkanda honda gibi bi kalite olacak bunu göz ardı etme
quote:
Orjinalden alıntı: jeandan Type-R
Honda CBR 125R repsol derim başka birşey demem ben de ondan düşünüyorum.Arkanda honda gibi bi kalite olacak bunu göz ardı etme
Aman arkasında Honda var deme ! Bir yedek parça fiyat listesi varki sanki motogp pilotusun. Ama bende sana katılıyorum. CBR 125 çok güzel makine. Şimdiden sonbaharda alacağım motora bakmaya karar verdim. Yine 125 cc ama busefer ya YBR 125 yada CBR 125 . İkisi çok farklı aletler ancak bu trafikte YBR daha seri daha kıvrak hem daha ucuz.
bEN hAni o Götünün üstünde duramayan adamlardan ım :S Son 1 haftam arkdaşlar alacam aletii....Hangisi olsun net cevap lütfen.........
Ben para biriktirmeye başladım 2 aya kadar CBR 125R repsol alacağım kullandım da motoru
uzunca arastırdım racıng motorları param az oyuzden secenek az! ama bir cbr 125 olmayacak ikinci el bir cbr600 olomayacak ki henüz tecrübesizim! yeni bi marka olması forumlardaki yazan ustaların acaba bunlar da malı satmak için tezgah mı diye düsündürtse de arastırmalarımın sonucu
ilk göz ağrım olacak olan hyosung gt250r dir param yoktu hala da yok ama play statıonu bilgisayarı telefonu falan satacaz baska care yok!
bide ikinci elleri var 6000-7000 ytl civarına sizce acılmamış motor mu daha iyidir?
ikinci eline 4000 cash veririz kalanını vade yaparız sıfır alırsak bıraz sıkıntı olabilir!
şimdiden hayırlı olsun kardeşim.
Bu arada bende bi cbr 125 almaya karar verdim sorun çıkmaz ise bu hafta içinde alcam. Montumu aldım bile Ayrıca GTR250 yide çok beğendim sonbahardada cbr ı satıp bunu alırım diye düşünüyorum.
bana kalırsa 125 cc lik honda cbr 5 milyar verilmez.2.el ninja veya hysong gt 250cc almanı tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme